sweep bank kokemuksia: Lue luottokortti ja laina arvostelut

SweepBank tarjoaa kuluttajille erilaisia palveluita Mobiilisovelluksella hallinnoidusta pankkitilistä virtuaalisiin Mastercard-pankki- ja luottokortteihin SweepBank lupaa kätevän pankki kokemuksia.

Kuten kaikkien uusien rahoituslaitosten kohdalla, sen laillisuudesta ja luotettavuudesta on kuitenkin herännyt kysymyksiä. Tässä kattavassa artikkelissa pyrimme käsittelemään näitä huolenaiheita ja antamaan yksityiskohtaisen katsauksen SweepBankin tarjouksiin, luottokortin ja lainan asiakaskokemuksiin sekä yritykseen kulissien takana.

ihmisten kokemuksia sweep bank

Onko SweepBank huijaus?

Yksi tärkeimmistä SweepBankia ympäröivistä huolenaiheista on kysymys siitä, onko se laillinen rahoituslaitos vai mahdollinen huijaus. On tärkeää ymmärtää, että SweepBankin taustalla on Multitude, pörssiyhtiö, jolla on vakiintunut historia rahoituspalvelualalla. Multituden muut lainatuotteet, kuten Ferratum Flexible Credit ja CapitalBox, ovat toimineet menestyksekkäästi jo vuosia, mikä vahvistaa entisestään yrityksen uskottavuutta.

Lisäksi SweepBankin luottokortti on toteutettu yhteistyössä Mastercardin kanssa, joka on maailmanlaajuisesti tunnustettu ja luotettu tuotemerkki rahoitusalalla. Tämä yhteistyö tuo asiakkaille lisää legitimiteettiä ja varmuutta, sillä Mastercard on tunnettu tiukoista turvallisuusstandardeistaan ja tiukoista tarkastusprosesseistaan.

Vaikka joitakin huolenaiheita on esitetty, kuten lopetettu ilmainen 20 euron tarjous ja mahdollinen sekaannus korottomien maksuaikojen suhteen, SweepBank on käsitellyt näitä kysymyksiä avoimesti ja selventänyt käytäntöjään ja palvelujaan.

Mitä pankkipalveluja SweepBank tarjoaa?

SweepBank tarjoaa kattavan valikoiman digitaalisia pankkipalveluja, jotka vastaavat asiakkaidensa erilaisiin tarpeisiin. Tässä on yleiskatsaus SweepBankin tarjontaan:

Käyttötili ja pankkikortti

 • Ilmainen digitaalinen pankkitili päivittäiseen pankkiasiointiin
 • 0,2 %:n vuotuinen korko enintään 10 000 euron saldolle.
 • Virtuaalinen Mastercard Debit-kortti käteisnostoihin, verkko- ja myymälämaksuihin.
 • Tuki kosketuksettomalle maksamiselle ja Apple Paylle
 • Säädettävät debit-kortin limiitit SweepBank-sovelluksen kautta

Luottokortti

 • Virtuaalinen Mastercard-luottokortti, jonka enimmäisraja on 8 000 € kuukaudessa.
 • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
 • Jopa 60 päivän koroton maksuaika ostoksille
 • Ilmainen ostosuoja
 • 19,9 %:n vuotuinen korko käteisnostoille
 • 0 %:n vuosikorko ostoksille, jos ne maksetaan takaisin eräpäivään mennessä.
 • Eräpäivän jälkeen vuosikorko 19,9 % ja todellinen vuosikorko 21,82 %.

Kanta-asiakasohjelma

Ansaitse bonuspisteitä tekemällä ostoksia SweepBankin kumppaniyrityksiltä.
Vaihda pisteitä käteiseksi kanta-asiakastilin kautta

Kuka voi avata tilin SweepBankissa ja hakea luottokorttia?

SweepBankin palvelut ovat monenlaisten henkilöiden saatavilla, ja käyttötilin avaamiselle ja luottokortin hakemiselle on omat kelpoisuusehdot.

Käyttötilin avaaminen

SweepBankissa voi avata käyttötilin kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on osoite Suomessa. Tilin käyttämiseen ja hallintaan tarvitaan älypuhelin ja SweepBankin mobiilisovellus.

Luottokortin hakeminen

SweepBankin luottokortin hakeminen edellyttää, että hakija täyttää seuraavat vaatimukset:

 • oltava vähintään 20-vuotias
 • Oltava yhtäjaksoisessa työsuhteessa vähintään neljä kuukautta
 • Säännölliset kuukausitulot vähintään 1 600 euroa kuukaudessa.
 • hyvä luottotietohistoria
 • Hakijalla on jo SweepBankin käyttötili.

Hakemusprosessi on suoraviivainen, ja sen voi täyttää verkossa tai mobiilisovelluksen kautta, ja luottopäätös saadaan yleensä muutamassa minuutissa.

Miksi valita SweepBank pankkipalveluihin?

SweepBank tarjoaa useita pakottavia syitä, joiden vuoksi asiakkaiden kannattaa harkita sen digitaalisia pankkipalveluja:

 • Moderni ja kätevä: SweepBank on moderni mobiilipankki, jolla on käyttäjäystävällinen sovellus, jonka avulla asiakkaat voivat hoitaa raha-asioitaan tien päällä.
 • Ilmaiset pankkipalvelut: SweepBank-pankkitilin ja -sovelluksen hankkiminen on ilmaista, samoin kuin jokapäiväiset pankkipalvelut, kuten korttimaksut ja tilisiirrot.
 • Korkoa tuottava tili: SweepBankin käyttötilille kertyy korkoa, vaikka tiliä ei käytettäisikään aktiivisesti.
 • Ilmainen pankkikortti: Tiliin liitetty Mastercard Debit -kortti on maksuton, ja se myönnetään automaattisesti tilin avaamisen yhteydessä.
 • Kilpailukykyiset luottokorttimaksut: SweepBankin luottokortti tarjoaa kilpailukykyiset maksut ilman kuukausi- tai vuosimaksuja.
 • Kanta-asiakasohjelma: Asiakkaat voivat ansaita bonuspisteitä ja muuttaa ne käteiseksi tekemällä ostoksia SweepBankin kumppaniyrityksiltä.

Kuinka avata käyttötili SweepBankissa?

SweepBankissa käyttötilin avaaminen on suoraviivainen prosessi, joka voidaan suorittaa nopeasti. Tässä ovat vaiheet:

 • Täytä hakemus SweepBankin verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa ja anna henkilö- ja yhteystietosi.
 • Varmista henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Myönteisen päätöksen jälkeen pankkitilisi ja digitaalinen Mastercard Debit -korttisi ovat heti käytettävissäsi.

Miten SweepBank-luottokorttia haetaan?

SweepBank-luottokortin hakeminen on saumaton prosessi, joka voidaan suorittaa muutamassa minuutissa. Näin voit hakea:

 • Siirry luottokorttihakemukseen SweepBankin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa.
 • Anna henkilö- ja yhteystietosi ja vahvista henkilöllisyytesi ja tulotietosi.
 • Myönteisen luottopäätöksen jälkeen voit aloittaa luottokortin käytön välittömästi SweepBank-sovelluksen kautta.

Ihmisten kokemuksia Sweep Bankista

Vaikka SweepBank on tullut markkinoille suhteellisen hiljattain, se on kerännyt yhä enemmän asiakkaita, jotka ovat jakaneet kokemuksiaan digitaalisesta pankkialustasta.

”SweepBank on nuorekas mutta ominaisuuksiltaan rikas pankki, joka kulkee aina mukanasi. Virtuaalinen luottokortti, korollinen käyttötili ja Sweep Deals -tarjouksista myönnettävät kanta-asiakaspisteet tekevät tästä virtuaalipankista vakavan kilpailijan monille perinteisille pankeille.” – Alex K.

”Omat havaintoni sekä SweepBankin luottokorttikokemukset ovat olleet yleisesti ottaen positiivisia. Sovellus on käyttäjäystävällinen ja mukautuu hyvin yksilöllisiin tarpeisiin. Kaikki toimii sujuvasti sovelluksen sisällä, ilman turhaa vaivaa.” – Sarah P.

Vaikka jotkut asiakkaat kohtasivat aluksi ongelmia sovelluksen kanssa tai hämmennystä kampanjatarjousten suhteen, yleinen tunnelma SweepBankin palveluita kohtaan näyttää olevan suotuisa, ja käyttäjät ylistävät sen modernia lähestymistapaa ja ominaisuuksia.

sweep bank luottokortti kokemuksia

sweep bank luottokortti kokemuksia

SweepBankin luottokorttitarjouksista asiakkaat ovat kertoneet kokemuksistaan ja korostaneet hakemusprosessin helppoutta ja mukavuutta.

”SweepBankin luottokorttihakemus oli erittäin helppo ja nopea täyttää verkossa. Kun hakemus oli täytetty, luottopäätöksen sai heti.” – John D.

”Tilin avaaminen kokonaan kesti vain noin 10 minuuttia. Perustiedot pyydettiin avaamisen yhteydessä, ja tunnistautuminen tapahtui toisen pankin tunnuksilla.” – Emma S.

Vaikka SweepBank-luottokorttikokemuksia on jaettu verkossa suhteellisen vähän, saatavilla olevat arviot viittaavat saumattomaan hakuprosessiin ja yleiseen tyytyväisyyteen palveluun.

Mikä yritys on SweepBankin takana?

SweepBankin omistaa Ferratum Bank p.l.c., joka on Maltalle rekisteröidyn kansainvälisen fintech-yrityksen Multitude SE:n tytäryhtiö. Multitude SE:n perusti suomalainen Jorma Jokela vuonna 2005, ja siitä on sittemmin kasvanut pörssiyhtiö.

Sweepbankin asiakaspalvelu ja yhteystiedot

SweepBank priorisoi digitaalisia kanavia asiakaspalvelussa, mikä kuvastaa sen modernia lähestymistapaa pankkitoimintaan. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä SweepBankin suomalaiseen asiakaspalvelutiimiin sähköpostitse tai chatin kautta verkkosivuilla, Facebook Messengerissä tai SweepBankin mobiilisovelluksessa.

Sähköpostiosoite: [email protected]

On tärkeää huomata, että SweepBankilla ei ole fyysistä konttoria tai puhelinasiakaspalvelua. Kiireellisissä tilanteissa asiakkaat voivat kuitenkin ottaa yhteyttä SweepBankin taustalla olevan Ferratum Bankin puhelinlinjaan.

lue myös tämä opas – nordax bank kokemuksia ja asiakaspalvelu

Johtopäätös

SweepBank on noussut esiin laillisena ja innovatiivisena digitaalisena pankkiratkaisuna, jonka takana on hyvämaineinen yritys ja joka toimii yhteistyössä Mastercardin kaltaisen luotettavan tuotemerkin kanssa. Vaikka sen laillisuudesta ja käytännöistä esitettiin aluksi joitakin huolenaiheita, SweepBank on käsitellyt näitä kysymyksiä avoimesti ja selventänyt käytäntöjään ja palvelujaan.

SweepBank tarjoaa kattavan valikoiman tarjouksia, kuten käyttötilin, virtuaalisia pankki- ja luottokortteja sekä kanta-asiakasohjelman, ja pyrkii näin vastaamaan nykyaikaisten kuluttajien kehittyviin tarpeisiin. Asiakaskokemukset korostavat SweepBankin nykyaikaisen lähestymistavan helppokäyttöisyyttä, nopeaa hakuprosessia ja yleistä tyytyväisyyttä.

Usein kysytyt kysymykset

Onko SweepBank turvallinen?

Kyllä, SweepBank on turvallinen. Se on laillinen digitaalinen pankki, jota tukee pörssiyhtiö Multitude. SweepBank käyttää edistyneitä turvatoimia ja noudattaa tietosuojalakeja käyttäjien tietojen ja varojen turvaamiseksi.

Kuinka voin tallettaa rahaa SweepBank-tililleni?

Voit siirtää rahaa toiselta pankkitililtä SweepBank-tilillesi. Voit myös määrittää suoraveloituksen tai käyttää mobiilisovellusta digitaalisiin talletuksiin. Nämä ovat ensisijaisia tapoja rahoittaa SweepBank-tiliäsi.

Onko SweepBankilla transaktiomaksuja?

Monet SweepBank-peruspalvelut, kuten käyttötili, ovat ilmaisia. Jotkin erikoispalvelut, kuten kansainväliset siirrot, voivat kuitenkin periä lisämaksuja. Tarkista ajantasaiset hintatiedot yrityksen verkkosivuilta tai ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kuinka paljon SweepBank-luottokortin luottoraja on?

SweepBank-luottokortin enimmäisluottoraja on 8 000 euroa kuukaudessa. Myönnetty luottoraja perustuu luottokelpoisuusarvioon. Ostosten koroton maksuaika on 60 päivää.

Maksaako Sweep Bank luottokorttisiirron käyttötilille?

Siirrot SweepBank-luottokortilta SweepBank-käyttötilille ovat kertaluonteisia 2 %:n maksuja. Tämä maksu koskee erityisesti varojen siirtämistä luottokortilta shekkitilille.

Tarjoaako SweepBank fyysistä luottokorttia?

Tällä hetkellä SweepBank tarjoaa vain virtuaalisia, digitaalisia luottokortteja, joihin pääsee pankkisovelluksen kautta. Yrityksen verkkosivuilla kuitenkin kerrotaan, että fyysiset luottokortit saattavat tulla saataville myöhemmin.

Missä voin maksaa SweepBank-luottokortilla?

SweepBank-luottokorttia voidaan käyttää verkko-ostuksiin, myymälämaksuihin lähimaksuja hyväksyvillä jälleenmyyjillä ja käteisen nostoon NFC-toiminnolla varustetuissa pankkiautomaateissa. Se on virtuaalinen Mastercard, joten se on laajalti hyväksytty.

Maksavatko SweepBank-siirrot luottokortilta käyttötilille?

Kyllä, SweepBank veloittaa 2 %:n kertamaksun siirroista luottokortilta käyttötilille. Tämä maksu koskee erityisesti varojen siirtämistä näiden kahden SweepBank-tilin välillä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *