danske bank kokemuksia

danske bank laina, asuntolaina, turvatili kokemuksia 2024

Danske Bank on tunnettu rahoituslaitos, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Tässä perusteellisessa artikkelissa tutustumme Danske Bank kokemuksia eri puoliin, kuten sen historiaan, laina, asuntolainapalveluiden asiakaspalautteeseen ja muuhun. Jos harkitset Danske Bankin asiakkaaksi ryhtymistä tai olet yksinkertaisesti kiinnostunut nykyisten asiakkaiden kokemuksia, olet tullut oikeaan paikkaan.

danske bank kokemuksia
danske bank kokemuksia

Danske Bank: Danske Bank: Lyhyt esittely

Danske Bank Abp on vuonna 1871 perustetun tanskalaisen Danske Bank -konsernin tytäryhtiö. Suomessa sen historia ulottuu vuoteen 1887, jolloin perustettiin Postisäästöpankki. Vuosien varrella sen nimi on muuttunut useaan otteeseen, ja lopulta se sai nimen Danske Bank vuonna 2012 yrityskaupan jälkeen.

Nykyään Danske Bank toimii useissa maissa ja työllistää maailmanlaajuisesti yli 23 000 ihmistä, joista 1 800 Suomessa. Suomessa Danske Bank palvelee lähes miljoonaa yksityisasiakasta ja lisäksi 90 000 yritys- ja yhteisöasiakasta. Vuonna 2012 se oli Suomen kolmanneksi suurin pankkikonserni, jolla on merkittävä osuus lainoista ja talletuksista.

Danske Bankin kattavat palvelut

Danske Bank tarjoaa erilaisia palveluja, jotka ulottuvat perinteistä pankkitoimintaa laajemmalle. Tutustutaanpa niiden tarjoamiin erilaisiin palveluihin ja tileihin.

Danske Bankin tilit

Taloutesi tehokas hoitaminen on Danske Bankin palveluiden ytimessä. Seuraavassa on joitakin asiakkaiden käytettävissä olevia tilivaihtoehtoja:

Tilin nimiKuvaus
Danske-tiliTavallinen käyttötili, joka sopii jokapäiväisiin menoihin. Mahdollistaa verkkomaksut ja palkkatalletukset.
TurvatiliSäästötili, jolla on 0,3 %:n korko ja 5 ilmaista nostoa vuodessa.
TavoitetiliLyhytaikainen säästötili, jolla ei ole kuukausimaksua ja joka tarjoaa 0,3 %:n koron säästöille säännöllisille talletuksille.
ASP-tili15-39-vuotiaille räätälöity säästötili, joka on tarkoitettu ensiasunnon ostajille.
Golden Pig -säästötiliLasten pankkitili, jolla on kiinteä 0,3 prosentin peruskorko ja mahdollinen bonuskorko.
Benefit-tiliOsa Danske Benefit -ohjelmaa, jossa on vaihteleva korko ohjelmatasojen mukaan.

Liittymällä etuohjelmaan voit saada monia etuja, kuten alennuksia vakuutuksista ja Danske Bankin asiantuntijoiden henkilökohtaisia palveluja.

Danske Bankin maksukortit

Danske Bank tarjoaa erilaisia maksukortteja, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin. Vaihtoehtoina ovat luottokortit, joissa on matkavakuutus, pankkikortit verkko- ja myymäläostoksiin sekä kortit, joissa on erityisominaisuuksia, kuten K-Plussa pisteiden keräämiseen.

Usein matkustaville Finnair Plus Visa Gold -luottokortti on varteenotettava vaihtoehto, sillä se tarjoaa matkavakuutuksen ja mahdollisuuden kerätä Finnair Plus -pisteitä.

Palvelut

Danske Bank tarjoaa lisäpalveluita, kuten valuutanvaihtoa ja ulkomaisia maksuja kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki pankin asiakkaat saavat automaattisesti talletusvakuutuksen, joka suojaa heidän varojaan 100 000 euroon asti myös pankin konkurssin sattuessa.

Yksi merkittävä ominaisuus on MobilePay-sovellus, jonka avulla mobiilimaksut ja -siirrot yksityishenkilöiden välillä ovat uskomattoman käteviä. Se hyväksytään nyt laajalti myös kaupassa tehtäviin ostoksiin.

Danske Bankin lainat

Taloudellista apua etsiville Danske Bank tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja:

asuntolaina

Danske Bank tarjoaa kolmenlaisia asuntolainoja:

 • asuntolaina Basic: Tarjoaa 25 prosentin alennuksen ensimmäisen vuoden maksusta.
 • Kiinnitys vakaa: Tarjoaa lisäetuja, kuten korkosuojauksen ja lainamuutokset.
 • asuntolaina Stable Plus: Tarjoaa lisäetuja Mortgage Stable -lainan lisäksi.

Kaikkien asuntolainojen viitekorko on Euribor.

Kulutusluotto

Jos tarvitset lainaa pienempiin hankintoihin, kuten auton hankintaan tai kodin remonttiin, Danske Bank tarjoaa seuraavia vaihtoehtoja:

 • Työlaina: Vakuudeton luotto 10 000 euroon asti.
 • Kertaluotto: Sopii yli 10 000 euron hankintoihin, ja vaatii vakuuden ja velkakirjan.

Danske Bankin erikoisuus, Danske Dream Loan, on vakuudeton luotto, joka ei vaadi vakuuksia. Se sopii erinomaisesti jokapäiväisten menojen hoitamiseen ja tarjoaa joustavat takaisinmaksuvaihtoehdot.

Säästä ja sijoita Danske Bankin kanssa

Olitpa kokenut sijoittaja tai täysin aloittelija, Danske Bank tarjoaa opastusta säästämiseen ja sijoittamiseen. Voit säästää eri tarkoituksiin, kuten lastesi tulevaisuutta ja eläkettä varten, säästötilien kautta tai sijoittamalla rahojasi.

Sijoittamiseen liittyy mahdollisuus suurempiin tuottoihin, mutta myös suurempiin riskeihin. Danske Bankin sijoitusvaihtoehtoihin kuuluvat erilaiset rahastot, osakkeet ja sijoitusobligaatiot. Heillä on Suomen laajin rahastovalikoima.

Danske Bank ja Fennia – Yhteistyötä tekemällä

Danske Bank tekee yhteistyötä vakuutusyhtiö Fennian kanssa tarjotakseen pankki- ja vakuutuspalveluja saman katon alla. Asiakkaat voivat keskittää pankki- ja vakuutustarpeensa ja tarjota vakuutusturvaa sekä perheille että kiinteistöille. Lisäksi Danske Bankin Benefit-ohjelmaan liittyminen oikeuttaa jäsenet jopa 20 prosentin alennuksiin Fennian vakuutuksista.

Vakuudettomat lainat Danske Bankissa

Danske Bank tarjoaa vakuudettomia lainoja, kuten unelmalainoja ja työlainoja. Tutustutaan näihin lainavaihtoehtoihin:

Unelmalaina

 • Kertaluonteinen laina, jonka suuruus on 5 000-30 000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika 1-5 vuotta.
 • Yli 15 000 euron lainat edellyttävät kahta hakijaa.

Työlaina

 • Luottoraja 2 000-10 000 euroa.
 • Muistuttaa luottokorttia, mutta tarjoaa joustavuutta takaisinmaksussa ja saatavuudessa.

Danske Bankin lainojen korot

Koroilla on ratkaiseva merkitys lainan kohtuuhintaisuuteen. Danske Bankin korot vaihtelevat lainatyypin ja erityisehtojen mukaan. Viimeisimpien saatavilla olevien tietojen mukaan tammikuussa 2023 Danske Bankin lainojen korot ovat seuraavat:

 • Unelmalaina: Korko vaihtelee 7,00 %:sta 10,00 %:iin, ja se on sidottu 12 kuukauden euriboriin.
 • Working Loan: Korko on 9,00 % lisättynä 3 kuukauden euriborilla viitekorkona.

Muistathan, että Euribor-korot vaihtelevat, joten on tärkeää pysyä ajan tasalla uusimmista koroista. Lisäksi, vaikka pankki ei anna yksityiskohtaisia tietoja Dream Loan -lainan tarkoista korkoperiaatteista, on syytä huomata, että korkoihin vaikuttaa usein lainasumma. Pienemmillä lainoilla on yleensä korkeampi korko.

Lainan hakeminen Danske Bankilta

Jotta voit hakea vakuudetonta lainaa Danske Bankilta, sinun on oltava pankin asiakas. Tällä hetkellä lainoja ei voi hakea muiden pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Pankin verkkosivuilla ei ole kattavia hakukriteerejä, mutta tyypillisiä vaatimuksia ovat täysi-ikäisyys, vakaa tulolähde ja puhdas luottotiedot. Lainapäätöksiä tehdessään Danske Bank tukeutuu Suomen Asiakastieto Oy:n antamiin luottotietoihin.

Danske Bank laina asiakas kokemuksia

Yksi arvokkaimmista näkemyksistä danske bank laina kokemuksia saadaan asiakkaiden arvosteluista. Nämä suosittelut kertovat omakohtaisesti, miten asiakkaat ovat pärjänneet Danske Bankin lainatuotteiden kanssa.

danske bank laina kokemuksia
danske bank laina kokemuksia

Saatavilla olevien verkkoarvostelujen perusteella Danske Bankin kokonaisarvosana on 1,5 viidestä. Vaikka tämä arvosana ei välttämättä heijasta kaikkien asiakkaiden kokemuksia, se antaa joitakin keskeisiä johtopäätöksiä:

 • Vahvuudet: Asiakkaat korostavat myönteisiä kokemuksia verkkosivuston helppokäyttöisyydestä. Tämä osoittaa, että Danske Bank on pyrkinyt luomaan käyttäjäystävällisen verkkoalustan.
 • Heikkoudet: Yleisin kritiikki liittyy asiakaspalveluun. Jotkut asiakkaat ovat tyytymättömiä Danske Bankin tarjoaman palvelun tasoon.

Sara Anderson – erittäin tyytyväinen

Sara Anderson antoi Danske Bankille täydet 5/5 tähteä. Näin hän sanoi:

”Minulla oli loistava kokemus. Sain erittäin henkilökohtaista palvelua. Heidän mobiilisovelluksensa on yksi parhaista suomalaisista pankeista, ja heidän asiakaspalvelunsa vastaa nopeasti viesteihin.”

John Smith – Ei tyytyväinen opintolainaan

John Smith antoi Danske Bankille heikon 1/5 tähteä ja kehotti olemaan ottamatta lainaa heiltä. Tässä on syy:

”En ole tyytyväinen Danske Bankin opintolainaan. He maksavat korot vain puolen vuoden välein, ja tililtäni tulee epäselviä maksuja. Esimerkiksi joulukuussa jouduin maksamaan 157 euroa. Siihen sisältyi korko, 30 euron lainalyhennys, 4,5 euron tilinhoitomaksu ja 2,5 euron laskutusmaksu. En ole tällä hetkellä työssäkäyvä, ja 30 euron lainalyhennys, joka vaikutti kohtuulliselta, ei olekaan. Opintolaina Danske Bankissa ei siis tunnu turvalliselta.”

On tärkeää muistaa, että asiakaskokemukset voivat olla hyvin subjektiivisia ja vaihdella henkilöittäin. Kun harkitset lainan ottamista Danske Bankista, on suositeltavaa tehdä perusteellinen tutkimus, vertailla lainaehtoja ja arvioida omaa taloudellista tilannetta, jotta voit selvittää, vastaavatko Danske Bankin lainatuotteet tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Danske Bankin asiakaspalvelu

Danske Bank tarjoaa asiakaspalvelua useiden kanavien kautta, kuten chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Heidän chat-palvelunsa ja puhelinlinjansa ovat käytettävissä arkisin klo 8-16 yleisiin pankkitiedusteluihin sekä lainoihin ja sijoituksiin liittyviin kysymyksiin. Chat on usein nopein ja mukavin tapa saada apua.

lue mitä asiakkaat sanovat norwegian bank kokemuksia

Johtopäätös

Danske Bank tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin rahoitustarpeisiin. Asunnonostajille suunnatuista asuntolainoista vakuudettomiin kulutusluottoihin löytyy vaihtoehtoja laajalle lainanottajajoukolle. Korot voivat vaihdella, joten on tärkeää pysyä ajan tasalla viimeisimmistä koroista ennen taloudellisten sitoumusten tekemistä.

Kun harkitset lainan hakemista Danske Bankista, ota huomioon nykyisten asiakkaiden antama palaute. Jotkut ovat pitäneet pankin verkkosivustoa ja lainatuotteita houkuttelevina, mutta toiset ovat suhtautuneet varauksellisesti asiakaspalveluun. Viime kädessä päätöstäsi valita Danske Bank lainan ottamiseen tulisi ohjata ainutlaatuiset taloudelliset tavoitteesi ja yksilölliset mieltymyksesi.

Muista, että asiakkaiden kokemuksia Danske Bank canista vaihtelevat, joten on tärkeää tutkia ja ottaa huomioon oma taloudellinen tilanteesi ja tavoitteesi, kun arvioit Danske Bankia pankkikumppaniksesi.

Mistä maasta Danske Bank on kotoisin?

Danske Bank on kotoisin Tanskasta. Se on tanskalainen pankkilaitos, ja sen pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa.

Onko Danske Bankista helppo saada lainaa?

Lainan saamisen helppous Danske Bankilta voi riippua monista eri tekijöistä, kuten taloudellisesta tilanteestasi, luottohistoriastasi ja siitä, minkä tyyppistä lainaa olet hakemassa. On suositeltavaa ottaa suoraan yhteyttä Danske Bankiin tai käydä heidän verkkosivuillaan tutustumassa heidän nykyisiin lainatarjouksiinsa ja kelpoisuusehtoihinsa.

Onko Danske Bank suomalainen?

Danske Bank ei ole alkuperältään suomalainen. Se on tanskalainen pankkikonserni. Sillä on kuitenkin merkittävä läsnäolo Suomessa ja se palvelee suurta määrää asiakkaita Suomessa.

Voinko avata Danske Bankin tilin verkossa?

Kyllä, Danske Bank tarjoaa yleensä mahdollisuuden avata tili verkossa. Voit vierailla heidän verkkosivuillaan ja seurata ohjeita verkkotilin avaamiseen. Varmista, että sinulla on tarvittavat henkilöllisyystodistukset ja asiakirjat helposti saatavilla.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *