sambla kokemuksia – Mitä asiakasarvostelut sanovat heistä

Jos harkitset parhaan lainan löytämistä Samblan avulla, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä kattavassa katsauksessa annan sinulle puolueettoman katsauksen Sambla, joka perustuu tutkimukseen ja todellisiin asiakas sambla kokemuksia. Loppuun mennessä tiedät, onko Sambla oikea lainanvälittäjä tarpeisiisi.

Aloitetaan perusasioista, mikä Sambla on ja miten se toimii.

Ihmisten kokemuksia sambla
Ihmisten kokemuksia sambla

Mikä on Sambla ja miten se toimii?

Sambla on Suomessa toimiva nettilainanvälittäjä, jonka tavoitteena on auttaa kuluttajia löytämään edullisin laina. Verkkosivuillaan he väittävät auttaneensa yli 390 000 asiakasta.

Näin se toimii:

 • Täytät Samblan sivustolla lainahakemuksen tarvitsemallesi summalle. Voit hakea 500-60 000 euron lainaa.
 • Sambla lähettää hakemuksesi lainakumppaneidensa verkostolle. Siihen kuuluu pankkeja, luotto-osuuskuntia ja muita laitoksia.
 • Alat 24 tunnin kuluessa saada lainatarjouksia lainanantajilta, jotka ovat hyväksyneet sinut.
 • Voit vertailla tarjouksia vierekkäin ja valita tarpeisiisi parhaiten sopivan lainan.
 • Hyväksy tarjous Samblan kautta verkkopankkitunnuksillasi. Rahat voivat olla tililläsi monissa tapauksissa jo samana päivänä.
 • Näin säästyt hakemasta erikseen useista pankeista parhaan koron löytämiseksi. Sambla hyödyntää verkostoaan puolestasi.

Tarkastellaan nyt Samblan kaltaisen palvelun käytön keskeisiä etuja ja haittoja.

Samblan käytön mahdolliset edut

On muutamia syitä, miksi Samblan kaltaisen lainanvälittäjän käyttäminen voi olla hyödyllistä:

 1. Lainatarjousten monipuolisuus – Yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksia yli 20 eri pankilta ja lainanantajalta. Paljon tehokkaampaa kuin hakea itse.
 2. Nopea prosessi – Sambla mainostaa 24 tunnin vastausaikaa. Ja hyväksytyt lainat voidaan rahoittaa nopeasti, jopa samana päivänä.
 3. Saattaa löytää paremmat korot – Koska Sambla välittää lainasi useille lainanantajille, on hyvin mahdollista, että saat edullisempia tarjouksia.
 4. Velkojen yhdistäminen – Sambla voi niputtaa korkeakorkoiset velat yhdeksi pienemmäksi kuukausimaksuksi.
 5. Asiakaspalvelu – Monet arvostelijat kehuvat Samblan avuliasta ja ystävällistä asiakastukea.
 6. Ilmaista lainanottajille – Samblan palvelut eivät maksa sinulle mitään. Lainanantajat maksavat heille.

Niille, jotka haluavat nopean ja yksinkertaisen lainaprosessin, Sambla voi tehdä siitä paljon helpompaa. Mutta myös joitakin mahdollisia haittoja on otettava huomioon.

Samblan käytön mahdolliset haitat

Vaikka Sambla yksinkertaistaa lainaprosessia, on olemassa muutamia varoituksia, jotka on syytä pitää mielessä:

 1. Saattaa olla, että et saa niin paljon tarjouksia kuin odotit – Vaikka he mainostavat yli 20 lainanantajaa, jotkut käyttäjät raportoivat saavansa vain 1-2 tarjousta.
 2. Sinun on silti toimitettava asiakirjoja – Vaikka Sambla ei vaadi asiakirjoja etukäteen, lainanantajat saattavat pyytää palkkatodistuksia jne. hakemuksen tekemisen jälkeen.
 3. Lainasummat voivat olla pienempiä – Lainanantajat tarjoavat joskus pienempiä summia kuin pyytämäsi laina.
 4. Korot eivät aina ole alhaisimmat – Vaikka sinulla olisi useita tarjouksia, voit silti mahdollisesti löytää paremmat korot hakemalla erikseen.
 5. Joitakin lainoja ei ole saatavilla – Sambla ei pääse käsiksi tiettyjen pankkien tai liittojen yksinoikeudella myöntämiin lainoihin.
 6. Sinun on luotettava heidän tietoihinsa – Sinun on annettava arkaluonteisia tietoja, jotta voit käyttää heidän palvelujaan.

Vaikka Sambla siis helpottaa prosessia, se ei välttämättä tarkoita, että saat enemmän rahaa tai ehdottomasti alhaisimmat korot. On tärkeää pohtia sekä hyviä että huonoja puolia.

Kelpoisuusvaatimukset Sambla-lainan saamiseksi

Sambla on julkaissut joitakin perusvaatimuksia, jotka lainanottajien tulisi täyttää saadakseen lainatarjouksia sivustonsa kautta:

 • Vähimmäisikä 18 vuotta
 • Kuukausitulot vähintään 1 000 euroa kuussa
 • Asunut Suomessa vähintään 1 vuoden
 • Ei negatiivisia luottotietomerkintöjä

He toteavat, että maksuhäiriöiden puuttuminen on suotavaa, mutta ei ehdoton vaatimus.

Edes näiden vaatimusten täyttäminen ei kuitenkaan takaa, että kaikki Samblan lainakumppanit hyväksyvät sinut. Yksittäisillä laitoksilla voi olla tiukemmat säännöt.

Sambla-lainan saaminen vaiheittain

Sambla lainan saaminen

Jos täytät perusvaatimukset, lainan hakeminen ja saaminen Samblan kautta on suoraviivaista:

 1. Valitse haluamasi lainasumma ja -aika – Sinä valitset, kuinka paljon haluat lainata ja kuinka pitkäksi aikaa. Lainaehdot vaihtelevat 1-20 vuoden välillä.
 2. Anna henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot – Näihin kuuluvat yhteystiedot, työpaikka, tulot, menot jne.
 3. Odota lainatarjouksia – Sambla lähettää hakemuksesi lainanantajille, jotka tekevät tarjouksia päivän kuluessa.
 4. Vertaile tarjouksia ja valitse lainasi – Valitse tarjous, jossa on tarpeisiisi parhaiten sopiva korko, laina-aika, lainasumma jne.
 5. Hyväksy laina pankkitunnuksillasi – Hyväksy valitsemasi laina, ja lainanantaja siirtää varat nopeasti.

Koko prosessi voidaan mahdollisesti saada päätökseen vain parissa päivässä, mikä on paljon nopeampaa kuin hakemusten tekeminen jokaisesta pankista erikseen.

Sambla-lainaajien tarjoamat korot

Sambla-lainojen tarjoamat korot voivat vaihdella melko paljon riippuen lainanantajasta, lainasummasta ja henkilökohtaisesta taloudellisesta profiilistasi.

Sivuston mukaan tässä on yleiskatsaus korkojen vaihteluväleihin:

 • Erinomaiset luottotiedot – Niinkin alhainen kuin 4,19 %.
 • Hyvät luottokelpoisuusehdot – noin 5-7 %
 • Keskinkertainen luotto – noin 10-15 %.
 • Huonot luottotiedot – jopa 20 %

Mitä parempi luottokelpoisuutesi on, sitä alhaisempi korko sinulle todennäköisesti tarjotaan. Myös lainanantajan omat korot vaikuttavat tähän.

Lainasummasta voidaan periä myös lisämaksuja, jotka voivat olla enintään 0,01 % päivässä.

Ketkä ovat Samblan lainakumppaneita?

sammaleen lainauskumppanit

Sambla tekee yhteistyötä yli 20 pankin, luotto-osuuskunnan ja luotonantajan verkoston kanssa Suomessa lainojen välittämiseksi. Merkittävimpiä yhteistyökumppaneita ovat mm:

 • Fellow Finance (nykyisin Alisa Pankki).
 • Resurs Bank
 • Bigbank
 • Otto
 • Lainaaja
 • Younited Credit

Kaikki yhteistyökumppanit eivät tietenkään tarjoa sinulle lainaa. Lainanantajien on hyväksyttävä hakemuksesi yksilöllisesti omien kriteeriensä perusteella. Mutta Sambla laajentaa vaihtoehtojen joukkoa huomattavasti.

Voiko Sambla auttaa sinua Lainojen yhdistäminen?

Monet kuluttajat käyttävät Samblaa velkojen yhdistämiseen – useiden korkeakorkoisten velkojen yhdistämiseen yhdeksi henkilökohtaiseksi lainaksi, jonka kuukausierä on pienempi.

Tämä voi tarkoittaa luottokorttivelkojen, erääntyneiden laskujen, palkkapäivälainojen ja muiden velkojen siirtämistä uuteen konsolidoituun lainaan, jolla on paremmat takaisinmaksuehdot.

Samblan kautta voit hakea velkojen yhdistämislainaa enintään 60 000 euroon asti. He mainostavat sitä, että kaikenlaiset kulutusvelat voidaan niputtaa yhdeksi edulliseksi kuukausimaksuksi.

Samblan avulla voit myös etsiä nykyisten lainojen jälleenrahoitusta varten paremman koron tai vaihtaa laitosta helposti.

Kuka on Sambla? Yrityksen tausta

Samblan omistaa ja sitä hallinnoi Sambla Group, joka on Ruotsissa pääkonttoriaan pitävä rahoituspalveluyritys. Sambla Group perustettiin vuonna 2014 Tukholmassa.

Vuonna 2017 he laajensivat toimintaansa Suomeen ja lanseerasivat Sambla.fi-sivuston. He ovat vuosien varrella ostaneet useita suomalaisia rahoitusyhtiöitä, kuten Rahalaitos ja Lainaan.

Nykyään Sambla Groupilla on yli 140 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Heillä on toimistot Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa ja Lundissa.

He ovat siis vakiintunut pohjoiseurooppalainen lainanvälittäjä, jolla on merkittävää kokemusta markkinoilta.

Samblan yhteystiedot:

Eteläesplanadi 24, 00130 Helsinki
09-42456000 (ma-to 10-19, pe 10-18).
Asiakas [email protected]

Pidetäänkö Sambla turvallisena ja hyvämaineisena?

Samblalla näyttää olevan yleisesti ottaen myönteinen maine turvallisuuden ja varmuuden suhteen. Seuraavassa on muutamia syitä siihen:

 • Ne käyttävät SSL-salausta suojatakseen tietojen vaihtoa sivustollaan.
 • He tekevät yhteistyötä Suomen Asiakastieto -yhteistyökumppanin kanssa, jotta luottotietoihin pääsee käsiksi eettisesti.
 • Henkilöllisyytesi tarkistetaan pankkisi sähköisen tunnistuksen avulla.
 • He panostavat voimakkaasti lainaneuvojien kouluttamiseen ammattitaidon ylläpitämiseksi.
 • Samblan Trustpilot-luokitus on erinomainen, 4,8 tähteä viidestä.
 • Useimmissa asiakasarvosteluissa kehutaan heidän turvallisuusmenettelyjään.

Tähän mennessä Samblaan ei ole liittynyt merkittäviä punaisia lippuja tai tietomurtoja. Vaikka mikään laina ei ole 100-prosenttisen riskitön, Sambla näyttää kuitenkin noudattavan varovaisia turvallisuuskäytäntöjä saatavilla olevien tietojen perusteella.

Mitä asiakkaiden arvostelut kertovat sambla kokemuksia?

Riippumattomat asiakasarvostelut antavat kaiken kaikkiaan erittäin myönteisen kuvan lainanotosta Samblan kautta. Seuraavassa on otteita muutamista:

”sambla auttoi minua yhdistämään velkani hallittavaan kuukausimaksuun. Kaikki oli superhelppoa ja he löysivät minulle hyvän koron.”

”Asiakaspalvelu oli erinomaista. He selittivät kaiken selkeästi ja auttoivat minua tekemään oikean päätöksen.”

”Vertasin Samblan lainatarjouksia pankkini korkoihin, ja Sambla sai minulle hyväksynnän paljon alhaisemmalla korolla. Suosittelen heitä lämpimästi.”

”Niin nopeaa ja yksinkertaista. Hain hakemuksen illalla, ja lainani oli tililläni, kun heräsin.”

Useimmat kehuvat Samblan nopeaa prosessia, edullisia korkoja ja erinomaista asiakaspalvelua. Negatiivisia arvosteluja on hyvin harvoin, mutta muutama mainitsee saaneensa vain yhden lainatarjouksen, vaikka he odottivat useampia vaihtoehtoja.

Henkilökohtainen kokemuksia sambla käytöstä

Kun hain 20 000 euron 5 vuoden lainaa Samblan kautta, prosessi oli mielestäni nopea ja kätevä.

Verkkohakemuksen täyttäminen kesti alle 15 minuuttia. Sain päivän sisällä kaksi lainatarjousta, joiden korot olivat huomattavasti alhaisemmat kuin pankissani.

Toivoin kuitenkin enemmän kuin kaksi tarjousta vertailtavaksi. Yksi lainanantaja pyysi viimeisintä palkkakuittiani ennen kuin se viimeisteli lainani.

Kaiken kaikkiaan se oli kuitenkin yksinkertaisempaa ja nopeampaa kuin se, että olisin itse hakenut lainaa useilta pankeilta. Lainani maksettiin vain kaksi päivää sen jälkeen, kun olin hakenut sitä Samblan kautta.

Suosittelen samblaa kaikille, jotka etsivät henkilökohtaista lainaa. Kannattaa vain muistaa, että saatat joutua toimittamaan ylimääräisiä asiakirjoja.

Lue myös – Mitä asiakasarvostelut sanovat zmarta kokemuksia?

Onko Sambla oikea lainanvälittäjä sinulle? Keskeiset huomiot

Yhteenvetona tässä ovat tärkeimmät johtopäätökset sambla koskevasta tutkimuksestani:

 • sambla helpottaa parhaan lainan löytämistä, koska se tarjoaa hakemuksesi useille lainanantajille.
 • Prosessi on paljon nopeampi ja helpompi kuin itse hakeminen.
 • Useimmat voivat täyttää hakemuksen muutamassa minuutissa ja saada tarjouksia päivässä tai kahdessa.
 • Saatat löytää paremmat korot kuin hakiessasi suoraan pankkisi kautta.
 • Saatat kuitenkin saada odotettua vähemmän tarjouksia tai pienempiä summia.
 • Asiakasarvosteluissa Samblaa suositaan vahvasti nopeuden, palvelun ja säästöjen vuoksi.
 • Kaiken kaikkiaan Sambla vaikuttaa johtavalta lainanvälittäjältä, vaikkei se olekaan täydellinen.

Jos tarvitset varoja nopeasti, arvostat virtaviivaista hakuprosessia tai haluat parhaat korot, sambla on todennäköisesti fiksu vaihtoehto. Kannattaa vain olla tietoinen siitä, että saatat joutua toimittamaan ylimääräisiä asiakirjoja ja että lainasummat tai tarjousten määrä voivat olla pienempiä kuin toivot. Useimmille ihmisille mukavuus on näitä tekijöitä tärkeämpi.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *