fixura kokemuksia – Mitä todelliset asiakkaat sanovat fixurasta

Oletko nähnyt fixura-lainojen mainoksia ja miettinyt, ovatko niiden nopea rahoitus ja alhaiset korot liian hyviä ollakseen totta?

Koska olen käynyt läpi lainan saamisen Fixuran kanssa, minulla on sisäpiirin näkemys eduista, haitoista ja siitä, millaista on todella olla tekemisissä tämän lainanantajan kanssa.

Tässä kaiken kertovassa oppaassa jaan aidon omakohtaisen kokemuksia fixura henkilökohtaisen lainan hakemisesta, saamisesta ja takaisinmaksusta. Saat suodattamattoman totuuden koroista, hyväksynnöistä, asiakaspalvelusta ja muusta.

Olitpa käyttänyt Fixuraa aiemmin tai harkitset sitä ensimmäistä kertaa, et halua missata tätä kulissien takaista katsausta. Annan vinkkejä, joiden avulla voit parantaa hyväksyntämahdollisuuksiasi ja välttää mahdolliset sudenkuopat.

Loppuun mennessä tiedät, onko Fixura oikea lainanantovaihtoehto tilanteeseesi vai pitäisikö sinun katsoa vaihtoehtoja.

Pysy kuulolla, kun kerron kaikki yksityiskohdat sekä hyvistä että huonoista kokemuksia fixura-lainoista!

fixura kokemuksia

Mikä on Fixura ja miten se toimii?

Fixura on vertaislainapalvelu, joka yhdistää lainoja antavat ja lainaa tarvitsevat henkilöt helposti ja turvallisesti. Tässä artikkelissa kerron sinulle kaikki tärkeimmät Fixuraan liittyvät faktat, jotka olen oppinut henkilökohtaisen kokemukseni kautta heidän palvelunsa käytöstä.

Tätä lukemalla tiedät esimerkiksi, millä korolla voit saada lainaa Fixuralta, mitkä ovat heidän vaatimuksensa ja kuinka nopea prosessi on.

Jaan myös Fixura-kokemuksia muilta asiakkailta, joita löysin netistä, jotta saat monipuolisen kuvan siitä, millainen tämä lainanantaja todella on. Todellisten käyttäjäarvioiden perusteella voit itse arvioida, onko Fixura oikea valinta lainatarpeisiisi.

Miten Fixura vertaislainaus toimii?

Fixura on suomalainen yritys, joka toimii välittäjänä yksittäisten lainanantajien ja lainanottajien välillä. Näin se toimii:

 • Lainanottajat hakevat lainaa jättämällä nettihakemuksen. Fixura tarkistaa luottohistoriasi ja tietosi päättääkseen, hyväksyykö se lainasi.
 • Jos laina hyväksytään, lainaluettelosi julkaistaan Fixuran sivustolla, jossa yksittäiset lainanantajat voivat tarkastella lainahakemuksia ja sijoittaa valitsemiinsa lainoihin.
 • Kun tarpeeksi monta lainanantajaa sitoutuu rahoittamaan lainasi, Fixura lähettää koko lainasumman pankkitilillesi, hoitaa takaisinmaksujen perinnän ja tukee molempia osapuolia.
 • Lainanantajat saavat korkoa sijoituksistaan, kun taas lainanottajat saavat tarvitsemansa rahoituksen. Lainanottajat ja lainanantajat pysyvät toisilleen nimettöminä.

Keskeisiä tietoja Fixura-lainoista

Tutkimusteni ja laina kokemukseni perusteella tässä ovat tärkeimmät tiedot, jotka sinun on tiedettävä Fixura-lainan saamisesta:

Lainamäärät

Voit lainata Fixura-lainanantajilta jopa 1000 eurosta aina 20 000 euroon asti. Tyypillisin lainasumma on noin 5 000 euroa.

Lainaehdot

Laina-aika on vähintään 2 vuotta. Suurin mahdollinen laina-aika on 10 vuotta suuremmille, yli 10 000 euron lainasummille.

Korot

Korot vaihtelevat 2,9 %:n ja 19,9 %:n vuotuisesta vuosikorkotasosta riippuen luottokelpoisuudestasi ja muista tekijöistä. Mitä korkeammat luottopistemäärät sinulla on, sitä paremman koron voit saada.

Maksut

Alkuperäisestä lainasummasta peritään 0,01 %:n päivittäinen tilinhoitomaksu. Tämä on enintään 150 euroa vuodessa. Muita maksuja ei peritä.

Vaatimukset

Saadaksesi Fixura-lainan sinun on täytettävä seuraavat edellytykset:

 • Sinun on oltava Suomessa asuva 21-68-vuotias
 • Olet asunut Suomessa yli 2 vuotta
 • Kuukausitulot yli 1 000 euroa
 • Sinulla on puhdas luottotietohistoria, jossa ei ole laiminlyötyjä maksuja
 • Sinulla ei saa olla liikaa maksamattomia lainoja
 • Anna verkkopankkitunnukset

Näiden vaatimusten täyttäminen ei takaa hyväksyntää. Fixura tekee myös luottotarkastuksia ja tarkastelee yleistä taloudellista tilannettasi.

Lainapäätösaika

Yksi Fixuran suuri etu on, että saat nopean lainapäätöksen. Useimmissa tapauksissa saat tietää, hyväksytäänkö sinut muutamassa minuutissa hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Rahoitus ja maksaminen

Kun lainasi on hyväksytty, lainaluettelosi lähetetään lainanantajien rahoitettavaksi. Kestää yleensä 1-4 päivää, ennen kuin koko lainasi on rahoitettu. Sen jälkeen Fixura lähettää rahasi pankkitilillesi 1 pankkipäivän kuluessa.

Henkilökohtainen kokemuksia fixura

Otin 5 000 euron fixura-lainan vuonna 2021, kun tarvitsin lisärahoitusta kodin remonttiin. Tässä oli kokemuksia vaihe vaiheelta:

Hakemusprosessi

Hakemuksen täyttäminen verkossa kesti vain noin 10 minuuttia. Syötin joitakin henkilötietoja, tulotietoja ja yhdistin verkkopankkini. Sain heti hyväksymispäätöksen ja lainatarjouksen yksityiskohdat.

Korko ja ehdot

Luottotietoni olivat melko hyvät, joten sain 7,5 prosentin vuotuisen koron. Valitsin 5 vuoden takaisinmaksuajan pitääkseni kuukausimaksut kohtuullisina.

Rahojen saaminen

Lainan myöntämisen jälkeen kesti 2 päivää, ennen kuin lainanantajat rahoittivat lainani kokonaan. Rahat olivat tililläni seuraavana aamuna, eli yhteensä noin 3 päivää hakemuksen jättämisen jälkeen. Supernopea!

Maksujen suorittaminen

Asetin automaattiset nostot pankkitililtäni kuukausittaisia pääoma- ja korkomaksuja varten. Takaisinmaksuaikataulu oli 60 kuukautta 178 eurolla kuukaudessa.

Yleinen kokemus

Lainan saaminen Fixura kautta oli todella sujuvaa ja kätevää. Hakemus oli nopea, ja sain paremman koron kuin pankiltani. Rahat saapuivat myös nopeasti. Käyttäisin Fixuraa varmasti uudelleen tulevaisuudessa, jos tarvitsen uutta lainaa.

Arvosteluja Fixura eri puolilta verkkoa

Oman kokemuksia lisäksi katsoin kymmeniä muita Fixura-arvosteluja verkossa saadakseni tasapainoisen näkökulman. Tässä on yleiskatsaus keskustelufoorumeilta ja arvostelusivustoilta löytyneestä palautteesta:

Positiiviset Fixura-arvostelut

 • Yksinkertainen hakuprosessi, jossa päätös on nopea n
 • Nopea varojen siirto, kun se on hyväksytty ja rahoitettu
 • Selkeät ehdot ja takaisinmaksuaikataulu
 • Kohtuulliset korot verrattuna vaihtoehtoihin
 • Helppo automaattinen maksaminen
 • Hyvä asiakaspalvelu, kun otetaan yhteyttä

Negatiiviset Fixura arvostelut

 • Hylkäsi hakemuksia ilman selitystä
 • Myönnetty pienempi lainasumma kuin pyydetty
 • Vaikea saada yhteyttä asiakastukeen
 • Maksujen perintäprosessi epäselvä
 • Joidenkin lainaluetteloiden rahoittaminen kestää liian kauan

Mitä todelliset asiakkaat sanovat Fixurasta?

”Minulle hyväksyttiin Fixuran laina supernopeasti. Rahat olivat tililläni vain 2 päivässä!”

”Olen tyytyväinen saamaani suhteellisen alhaiseen korkoon. Fixura oli halvin löytämäni lainavaihtoehto.”

”Automaattisten maksujen käyttöönotto oli helppoa. Pidän mukavuudesta, kun minun ei tarvitse muistaa tehdä manuaalisia siirtoja joka kuukausi.”

”Hakemukseni hylättiin, enkä tiedä miksi. Turhauttavaa, kun en saanut mitään syytä päätökselle.”

”Kesti yli viikon, ennen kuin tarpeeksi sijoittajia rahoitti koko lainasummani. Vaikutti kestävän kauemmin kuin mainostettiin.”

Mitä todelliset asiakkaat sanovat fixura

Onko Fixura oikea lainanantaja sinulle?

Kaikkien tietojen ja käytännön kokemusten perusteella tässä on muutamia keskeisiä näkökohtia, joiden perusteella voit päättää, onko Fixura oikea valinta lainanottotarpeisiisi:

Fixuran käytön edut

Nopea lainapäätös ja rahoitusajat
Alhaiset maksut ja läpinäkyvä hinnoittelu
Kätevä automaattinen takaisinmaksujärjestelmä
Usein paremmat korot kuin perinteiset pankkilainat

Fixuran käytön haitat

20 000 euron enimmäislainamäärä voi olla joillekin liian pieni
Tulo- ja luottovaatimukset saattavat sulkea pois joitakin lainanottajia
Asiakaspalvelu voi olla osumatonta
Rahoituksen viivästyminen mahdollista, jos lainalistaus ei houkuttele lainanantajia nopeasti

Lainanottajille, jotka tarvitsevat nopeasti pienempiä lainasummia ja täyttävät hyväksymiskriteerit, Fixura voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Muista myös tarkistaa korot muutamalta lainanantajalta, sillä korot voivat vaihdella.

Miten hakea Fixura-lainaa?

Jos haluat edetä Fixura-lainan saamisessa, noudata seuraavia ohjeita:

 • Mene osoitteeseen fixura.fi ja klikkaa ”Hae nyt”.
 • Anna henkilö- ja tulotietosi
 • Yhdistä verkkopankkitilisi, jotta Fixura voi tarkistaa taloudellisen tilanteesi
 • Tarkista lainaehdot, allekirjoita sopimus sähköisesti ja lähetä hakemus.
 • Odota nopeaa lainapäätöstä (yleensä alle 10 minuuttia).
 • Kun laina on hyväksytty, voit seurata listallasi lainanantajien rahoituksen etenemistä.
 • Saat rahasi siirrettyä pankkiisi 1 päivän kuluessa täydestä rahoituksesta.
 • Istu sitten alas ja odota, että Fixura huolehtii kuukausittaisten maksuerien keräämisestä. Ota yhteyttä asiakastukeen, jos sinulla on kysyttävää matkan varrella.
Fixura yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Tärkeimmät takeawayt minusta Fixura kokemuksia kanssa

Tässä ovat tärkeimmät asiat, jotka haluan lukijoiden ottavan mukaan kokemuksia fixuran lainanottajana:

 • Verkkohakemus oli nopea ja helppo täyttää tietokoneeltani.
 • Sain lainapäätöksen muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisen ja sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.
 • Hyväksytty lainasummani sai lainanantajilta rahoitusta vain 2 päivässä
 • Fixura siirsi koko lainasumman pankkitililleni rahoitusta seuraavana päivänä
 • Korko 7,5 % todellinen vuosikorko oli erittäin kohtuullinen tilanteeseeni nähden.
 • Olin tyytyväinen Fixuralta saamaani asiakaspalveluun
 • Automaattinen takaisinmaksuaikataulu tekee maksujen hallinnoinnista helppoa.
 • Kaiken kaikkiaan Fixura tarjosi uskomattoman nopean ja sujuvan lainakokemuksen.

Oikealle lainanottajalle Fixura voi olla yksinkertaisempi lainavaihtoehto verrattuna perinteisiin pankkeihin. Suosittelen harkitsemaan niitä, jos tarvitset varoja nopeasti ja täytät niiden kelpoisuusehdot. Muista vain vertailla ensin korkoja muutaman lainanantajan kesken.

Toivon, että tämä yksityiskohtainen katsaus, joka kuvaa henkilökohtaista kokemustani yhdessä muiden asiakkaiden arvostelujen kanssa, auttaa sinua määrittämään, onko Fixuran laina oikea valinta rahoitustarpeisiisi. Kerro minulle kommenteissa, jos sinulla on muita kysymyksiä!

Mitä todelliset asiakkaat sanovat halino kokemuksia?

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *