bluestep kokemuksia

bluestep kokemuksia – Tässä ovat ihmisten arviot palveluista

Perinteisessä pankkimaailmassa kaikki eivät sovi tyypillisen lainanottajan muottiin. Entä jos tulosi ovat epäsäännölliset, sinulla on määräaikainen työsopimus tai olet yrittäjä? Tässä kohtaa Bluestep tulee kuvaan mukaan. Bluestep on erikoistunut auttamaan ihmisiä, joille tavallinen pankki ei välttämättä ole vaihtoehto. He tarjoavat vaihtoehtoisen tien asuntolainan saamiseen ja luovat mahdollisuuksia siellä, missä muut saattavat nähdä esteitä.

Tässä artikkelissa syvennymme Bluestep kokemuksia maailmaan, tutkimme heidän tarjoamiaan lainatyyppejä, sitä, ketkä voivat hyötyä heidän palveluistaan, sekä todellisia kokemuksia ihmisiltä, jotka ovat valinneet tämän ainutlaatuisen rahoituslaitoksen.

bluestep kokemuksia
bluestep kokemuksia

Mitä Bluestep-lainamäärät ja laina-ajat ovat?

Bluestep Bankin ensisijainen rahoitustuote on asuntolaina, mutta he tarjoavat myös vakuudellisia vakautuslainoja ja tavallisia kulutusluottoja. Bluestepin erottaa muista sen yksilöllinen lähestymistapa jokaiseen hakemukseen.

He keskittyvät hakijan tulevaisuuden mahdollisuuksiin sen sijaan, että miettisivät menneisyyttä. Vaikka Bluestep ei tarjoa lainoja kenelle tahansa, se arvioi hakijan tulevaa taloudellista tilannetta kärsivällisemmin ja antaa näin toisen mahdollisuuden niille, jotka perinteiset pankit ovat saattaneet hylätä.

Tällä lähestymistavalla on hintansa. Bluestepin asuntolainojen korot ovat yleensä korkeammat kuin perinteisten pankkien korot. Tietyissä tapauksissa Bluestep voi kuitenkin tehdä asunnon omistamisesta edullisempaa kuin vuokraamisesta. Asuntolainojen lisäksi voit hakea Bluestepiltä asuntovakuudellista vakautuslainaa, joka voi auttaa vähentämään taloudellista taakkaasi, jos sinulla on useita kalliita pienlainoja. Jos asuntolaina tai konsolidointilaina ei sovi tarpeisiisi, Bluestep tarjoaa myös asuntovakuudellista kulutusluottoa, joka sopii erinomaisesti remontteihin, suuriin hankintoihin tai unelmiesi toteuttamiseen.

Millaisia kokemuksia Bluestep Bankista on saatu?

Bluestep aloitti toimintansa Suomessa kesäkuussa 2020, joten verkkokokemukset voivat olla vähäisiä. Yrityksellä on kuitenkin historiaa Ruotsissa ja Norjassa, jossa se on kerännyt kiitosta erityisesti henkilöiltä, jotka ovat kohdanneet hylkäystä perinteisiltä pankeilta.

Bluestep loistaa tarjotessaan lainoja niille, joilla on vaikeuksia saada lainaa muualta. Sen huonona puolena on ymmärrettävästi korkeampi hinta, joka heijastaa Bluestepin ottamaa lisäriskiä. Bluestep kuvailee itseään riskienhallinnan asiantuntijaksi, ja korkeammat korot ovat vastine sille riskille, jonka se ottaa lainoja myöntäessään.

Bluestep on erinomainen vaihtoehto tilapäisrahoitukseen. Monet hakijat aloittavat Bluestepin asuntolainalla ja taloudellisen tilanteen parantuessa siirtävät sen tavalliseen pankkiin. Bluestep täyttää kaikki Suomessa tarvittavat luvat ja määräykset, mikä takaa turvallisen ja sääntöjenmukaisen palvelun. Lainan hakeminen Bluestepin verkkosivuilla tai lainanvälittäjän, kuten Zmarta tai Freedom Finance, kautta on sekä ilmaista että riskitöntä.

Bluestepillä on myös asuntolainapalvelu

Bluestep tarjoaa asuntolainoja 30 000 eurosta 1 000 000 euroon, mikä tekee hakuprosessista uskomattoman suoraviivaisen. Voit aloittaa hakemuksen Bluestepin verkkosivuilla klikkaamalla ”Hae asuntolainaa”. Hakemus koostuu vain kahdesta sivusta, joilla ilmoitat lainasumman ja yhteystietosi.

Bluestepin asuntolaina on perinteisiin pankkeihin verrattuna kalliimpi vaihtoehto, mutta se avaa ovet laajemmalle hakijakunnalle. Se toimii väliaikaisena ratkaisuna niille, jotka eivät välttämättä saa lainaa muualta.

Lainojen yhdistäminen Bluestep

Bluestep ei rajoitu vain asuntolainoihin, vaan se on erinomainen myös konsolidointilainoissa. Se, mikä tekee heistä erottuvia, on se, että heidän konsolidointilainansa on vakuudellinen, mikä edellyttää omistusasuntoa.

Tämä johtaa edullisempaan korkoon verrattuna vakuudettomiin konsolidointilainoihin. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta ja sitoutumatonta, ja hakemuksen tekeminen Freedom Financen tai Zmartan kautta, jotka voivat tarjota tarjouksia yli 20 rahoitusyhtiöltä, on erittäin suositeltavaa.

Bluestepin vakuudellinen laina

Niille, jotka eivät tarvitse asuntolainaa tai vakautuslainaa, Bluestep tarjoaa vakuudellisia kulutusluottoja. Nämä lainat sopivat erilaisiin tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin tai auton ostoon. Ne edellyttävät kuitenkin vakuudeksi asuntoa, joten ne eivät sovellu kaikille asiakkaille.

Vaikka vakuudelliset lainat tarjoavat usein edullisemmat korot kuin vakuudettomat kulutusluotot, on ratkaisevan tärkeää vertailla kaikkia lainantarjoajia tarjouspyyntöpalvelun avulla parhaan vaihtoehdon löytämiseksi. Bluestepin vakuudelliset lainat alkavat 30 000 eurosta, joten ne ovat merkittävä rahoituslähde.

Bluestepi hinnat ja hinnasto

On tärkeää huomata, että Bluestepin asuntolainat ovat yleensä kalliimpia kuin perinteisen pankin lainat. Se voi kuitenkin olla pelastusrengas henkilöille, jotka eivät ehkä ole oikeutettuja lainoihin muualla. Joillekin hakijoille asunnon omistaminen Bluestepin kautta voi olla jopa kustannustehokkaampaa kuin vuokraaminen. Hinta on siis vain yksi palapelin osa; sinun on arvioitava koko taloudellinen kokonaisuus.

Seuraavassa on joitakin kohokohtia Bluestepin hinnastosta (huomaa, että tämä ei ole tyhjentävä, ja sinun kannattaa tutustua Bluestepin verkkosivuilla olevaan ajantasaiseen luetteloon):

 • Nimelliset lainakorot: 2.85% – 7.85%
 • Asuntolainan järjestelypalkkio: 2 – 4 %, vähintään 1 000 euroa.
 • Vakuudellisten kulutusluottojen järjestelypalkkio: 0 €.
 • Arviointikirjan laatiminen: 300 euroa

Yleistä tietoa Bluestep Bankista

Bluestep asemoi itsensä ratkaisukeskeiseksi pankiksi ja markkinajohtajaksi segmentissään. Vaikka emme voi vahvistaa tai kiistää tätä väitettä, myönnämme kuitenkin, että Bluestep on Suomen markkinoilla ainutlaatuinen toimija, joka tarjoaa asuntolainaratkaisuja, joita ei ole helposti saatavilla muualla. Vuonna 2005 perustettu Bluestep on auttanut menestyksekkäästi tuhansia asiakkaita Ruotsissa ja Norjassa. Suomessa heidän palvelunsa on vielä suhteellisen uusi, mutta sillä on potentiaalia nousta merkittäväksi toimijaksi alalla.

Bluestepin sitoutuminen luotettavuuteen ja turvallisuuteen on kiistaton, sillä se on täysin rekisteröity ja lisensoitu rahoitusalalla. Ne täyttävät kaikki tarvittavat sääntelyvaatimukset.

Kuka voi hakea lainaa Bluestepiltä?

Bluestep ei aseta lainanhakijoille tiukkoja vaatimuksia. Sen sijaan he pyrkivät arvioimaan jokaisen hakemuksen yksilöllisesti ja keskittyvät hakijan tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Bluestep kannustaa kaikkia hakijoita tutkimaan ensin omien pankkiensa lainatarjouksia, sillä Bluestep pyrkii pikemminkin täydentämään kuin kilpailemaan perinteisten pankkien kanssa.

On tärkeää pitää mielessä, että jos saat asuntolainan Bluestepiltä, voit myöhemmin vaihtaa sen perinteiseen pankkiin, kun taloudellinen tilanteesi paranee. Tästä vaihtoehdosta voi olla hyötyä, varsinkin jos taloudelliset näkymäsi paranevat ja alkuperäinen pankkisi on halukas tekemään yhteistyötä kanssasi.

Bluestepin lainahakemusta voivat helpottaa muun muassa säännölliset tulot, olemassa olevien lainojen vähäisyys ja hallittavissa olevat menot.

Bluestep asiakaspalvelu

Bluestepin asiakaspalveluun pääsee helposti sekä puhelimitse että sähköpostitse. He eivät peri erillisiä palvelumaksuja puheluista, joten yhteydenotto puhelimitse on kustannustehokas vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti, jos haluat ottaa heihin yhteyttä mieluummin silloin, kun sinulle sopii, sähköposti on oikea tapa ottaa yhteyttä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

 • Puhelinnumero: 09 3158 7600 (paikallisverkko tai matkapuhelinmaksu).
 • Sähköposti: [email protected]
 • Aukioloajat: Ma – Pe 10:00 – 16:00.

Onko Bluestep hyvä valinta pankiksi?

Lukijoille, joilla on haasteita saada asuntolaina perinteisin keinoin, Bluestep tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon. Heidän vakuudelliset ja konsolidointilainansa voivat myös tarjota kilpailukykyisiä ratkaisuja erityisesti niille, joilla on vakuudeksi tarjottavana omistusasunto. Kannattaa pyytää tarjous mahdollisuuksien tutkimiseksi, sillä prosessi on maksuton eikä siihen liity velvoitteita.

Ainoa varoitus, joka on syytä pitää mielessä, on Bluestepin asuntolainaan liittyvät kustannukset, jotka ovat yleensä korkeammat. Joillekin henkilöille se voi kuitenkin olla ainoa mahdollinen vaihtoehto, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Ennen kuin sitoudut lainaan, tutustu huolellisesti hinnastoon varmistaaksesi täydellisen avoimuuden ja välttyäksesi yllätyksiltä matkan varrella.

Bluestep ei ehkä ole perinteinen tie, mutta se voi olla oikea tie sinulle, jos etsit asuntolainaa ja sinulla on haasteita perinteisen pankkijärjestelmän kanssa. Bluestepin omaksuminen voi olla ponnahduslauta kohti asunnon omistamista ja taloudellisten tavoitteidesi saavuttamista. Anna sille mahdollisuus, ja saatat löytää etsimäsi ratkaisun.

Keskeinen asia

Bluestep toimii lainanannossa eri tavalla, ja se voi muuttaa tapaa, jolla ihmiset saavat lainoja, varsinkin jos et täytä pankkien tavanomaisia vaatimuksia. Sen sijaan, että Bluestep katsoisi vain menneisyyttäsi, se välittää siitä, mitä voit tehdä tulevaisuudessa. Se on joustavampi, mutta saattaa maksaa hieman enemmän. Siitä voi silti olla todellista apua, jos et saa lainaa mistään muualta. Se tarjoaa erityyppisiä lainoja, kuten vakuudellisia ja vakauttamislainoja, joista voi olla hyötyä, jos sinulla on ongelmia perinteisten pankkien kanssa. Jos tavallinen pankki on hylännyt sinut, Bluestep saattaa olla juuri se, mitä tarvitset.

Lue myös tämä – Mistä asiakaskokemukset kertovat yhdistelylaina?

Usein kysytyt kysymykset aiheesta bluestep kokemuksia Suomessa

Mihin Bluestep keskittyy ensisijaisesti rahoitusalalla?

Bluestep on erikoistunut tarjoamaan rahoitusratkaisuja, kuten asuntolainoja ja vakauttamislainoja, henkilöille, jotka eivät välttämättä täytä perinteisten pankkien kriteereitä.

Minkälaisia lainoja Bluestep tarjoaa?

Bluestep tarjoaa asuntolainoja, vakuudellisia konsolidointilainoja ja asuntovakuudellisia kulutusluottoja.

Miten Bluestep eroaa perinteisistä pankeista Suomessa?

Bluestep keskittyy arvioimaan hakijan tulevaisuuden potentiaalia pikemminkin kuin hänen aiempaa taloudellista historiaansa, minkä ansiosta se on joustavampi lainojen hyväksymisessä.

Kuka voi hakea lainaa Bluestepiltä?

Bluestep arvioi jokaisen hakemuksen yksilöllisesti, mutta edellyttää silti riittävää vakavaraisuutta ja tervettä varainhoitoa.

Mitkä ovat Bluestep lainojen korot?

Bluestepin lainojen korot vaihtelevat tyypillisesti 2,85 prosentista 7,85 prosenttiin, ja asuntolainojen korot ovat yleensä perinteisiä pankkeja korkeammat.

Voinko siirtää Bluestep asuntolainan myöhemmin perinteiseen pankkiin?

Kyllä, voit siirtää asuntolainasi Bluestepistä tavalliseen pankkiin, jos taloudellinen tilanteesi paranee, mutta siitä voi aiheutua kustannuksia.

Miten otan yhteyttä Bluestepin asiakaspalveluun?

Tavoitat Bluestep asiakaspalvelun puhelimitse numerosta 09 3158 7600 (paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu) tai sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Pidetäänkö Bluestepiä luotettavana ja turvallisena rahoituslaitoksena Suomessa?

Kyllä, Bluestep on täysin rekisteröity ja toimiluvan saanut rahoitusalan toimija Suomessa, mikä takaa turvallisuuden ja luotettavuuden.

Mitkä ovat Bluestepin valinnan tärkeimmät edut lainan hankinnassa?

Bluestep joustavuus ja valmius työskennellä monenlaisten hakijoiden kanssa tekevät siitä arvokkaan resurssin taloudellisissa haasteissa oleville henkilöille.

Tarjoaako Bluestep ratkaisuja tavallisten pankkien hylkäämille henkilöille?

Kyllä, Bluestep on tunnettu siitä, että se auttaa henkilöitä, jotka perinteiset pankit ovat hylänneet, ja tarjoaa vaihtoehtoisen väylän lainojen saamiseen.

Todelliset ihmiset jakavat kokemuksia bluestep

 1. Aino Hämäläinen

Luokitus: ⭐⭐⭐⭐⭐

Bluestep kokemuksen oli todella poikkeuksellinen. Kun perinteiset pankit käännyttivät minut pois, Bluestep otti minut avosylin vastaan. Heidän henkilökohtainen lähestymistapansa ja ymmärrys ainutlaatuisesta taloudellisesta tilanteestani tekivät kaiken eron. Bluestepin ansiosta olen nyt ylpeä kodinomistaja.

 1. Mikko Virtanen

Luokitus: ⭐⭐⭐⭐

Bluestep tuli apuun, kun tarvitsin konsolidointilainaa velkojeni hoitamiseksi. Prosessi oli suoraviivainen, ja korot olivat kilpailukykyiset. Vaikka se ei ole ensimmäinen valintani hieman korkeampien korkojen vuoksi, se on hyvä vaihtoehto kaltaisilleni ihmisille, jotka tarvitsevat auttavaa kättä.

 1. Sari Kinnunen

Luokitus: ⭐⭐⭐⭐⭐

Bluestep lähestymistapa arvioida tulevaisuuden näkymiä pelkän aikaisemman luottohistorian sijaan loi ainutlaatuisen Bluestep kokemuksia. Se antoi minulle mahdollisuuden saada asuntolainan, kun pidin sitä mahdottomana. Bluestep on hengenpelastaja kaltaisilleni itsenäisille ammatinharjoittajille. Se on muuttanut peliä.

 1. Jarile Mäkinen

Arvio: ⭐⭐⭐⭐

Bluestep vakuudelliset lainat ovat olleet siunaus kodin remonttihankkeelleni. Vaikka korot ovat hieman korkeammat kuin muissa vaihtoehdoissa, joustavuus ja ymmärrys taloudellista tilannettani kohtaan tekivät siitä sen arvoisen. Se on hyvä valinta niille, jotka eivät sovi perinteiseen pankkimuottiin.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *