Lainaa ulkomailta kokemuksia

Lainaa ulkomailta kokemuksia – Mitä ihmiset sanovat?

Korot ovat olleet viime aikoina nousussa, mikä on saanut monet ihmiset arvioimaan uudelleen nykyisiä lainojaan ja harkitsemaan mahdollisuutta ottaa lainaa ulkomailta. Tämä herättää joukon kysymyksiä: Voiko suomalainen todella saada lainaa ulkomaisesta pankista, ja jos voi, miten sitä voi hakea? Lisäksi, onko ulkomaisilta pankeilta otettavasta lainasta merkittäviä etuja? Tässä artikkelissa tarkastelemme lainaa ulkomailta kokemuksia hakuprosessia, miten niitä voi käyttää ja ovatko ne taloudellisesti järkevä valinta.

Lainaa ulkomailta kokemuksia
Lainaa ulkomailta kokemuksia

Voiko Suomen kansalainen saada lainaa ulkomaisesta pankista?

Suomen kansalaiset voivat todellakin saada lainaa ulkomaisista pankeista, mutta tiettyjen ehtojen on täytyttävä. Yksi olennainen edellytys on, että lainaa tarjoavan pankin on toimittava Suomessa ja noudatettava suomalaisia säännöksiä. Näin varmistetaan, että lainan ehdot, korot ja hinnoittelu ovat Suomen kuluttajansuojalain mukaisia. Tämän asetuksen mukaan tällaisten lainojen enimmäiskorko on rajoitettu 20 prosenttiin, ja lainaehtojen avoimuus on pakollinen.

Pankit, joista suomalaiset voivat hakea lainaa

Useat ulkomaiset pankit tarjoavat lainapalveluja Suomen kansalaisille. Jotta sopivan pankin etsiminen olisi helpompaa, olemme koonneet listan kymmenestä ulkomaisesta pankista, jotka tarjoavat lainoja suomalaisille, sekä tiedot siitä, onko niillä konttoreita Suomessa:

Pankin nimiKotimaaSivukonttori Suomessa?
Resurs Bank ABRuotsiKyllä
Norjan pankkiNorjaEi
InstabankNorjaEi
Nordax BankRuotsiKyllä
Svea Bank AbRuotsiKyllä
BigbankViroKyllä
TF BankRuotsiKyllä
Santander Consumer Finance OyEspanjaKyllä
Swedbank ABRuotsiKyllä
Morrow Bank ASNorjaEi

Näiden ulkomaisten pankkien läsnäolo Suomessa helpottaa yhteydenpitoa ja auttaa pitämään lainakustannukset kohtuullisina.

Miten voin käytännössä saada lainaa ulkomaisesta pankista?

Lainan saaminen suoraan ulkomaiselta pankilta ilman välikäsiä ei aina ole kannattavaa, varsinkaan jos sinulla ei ole kotiosoitetta pankin kotimaassa. Tällaisissa tapauksissa on ratkaisevan tärkeää arvioida lainanantajan luotettavuus.

Epäluotettavien lainanantajien merkit

Kun harkitset ulkomaista pankkia, varo näitä punaisia lippuja:

 • Ennakkomaksu: Vältä lainanantajia, jotka vaativat ennakkomaksuja ennen lainan myöntämistä.
 • Luottotarkastusten puuttuminen: Luotettavat lainanantajat arvioivat luottokelpoisuutesi ennen lainan myöntämistä.
 • Riittämätön tulojen todentaminen: Hyvämaineiset pankit varmistavat, että lainanottajat pystyvät mukavasti suoriutumaan takaisinmaksuvelvoitteistaan.
 • Kielikysymykset: Huonosti kirjoitettu viestintä ja verkkosisältö voivat olla osoitus epäammattimaisuudesta.
 • Kokemattomat yritykset: Luota vakiintuneisiin, kokeneisiin laitoksiin uusien tulokkaiden sijaan.
 • Luotettavuuden arvioinnin lisäksi ota huomioon valuuttariskit, kun haet lainaa ulkomailta. Valuuttakurssien vaihtelut voivat yllättäen nostaa lainan kustannuksia. Valitse mahdollisuuksien mukaan euromääräisiä lainoja tämän riskin pienentämiseksi.

Lainojen vertailupalvelut

Voit yksinkertaistaa prosessia ja parantaa mahdollisuuksiasi saada edullinen laina käyttämällä lainavertailupalveluja. Summarumin lainakilpailun kaltaisten alustojen avulla voit hakea lainaa lukuisilta sekä kotimaisilta että ulkomaisilta pankeilta yhdellä hakemuksella. Saat nopeat vastaukset, mikä säästää aikaa ja rahaa. Alustan kilpailullinen luonne johtaa usein houkutteleviin lainatarjouksiin, mikä takaa nopean rahoituksen saannin.

Lainaa ulkomailta kokemuksia: Ihmiset arvioivat palvelua

Täällä olemme jakaneet ihmisten kokemuksia lainaksi ulkomailta joten saat paremman käsityksen valita paras pankki

Hengenpelastaja kiireellisissä tilanteissa

Suomalainen Linda joutui taloudelliseen ahdinkoon, kun hänen perheensä joutui odottamattomaan sairauskohtaukseen. Kovat lääkärilaskut ylittivät hänen välittömät varansa, eivätkä suomalaiset pankit olleet halukkaita antamaan hänelle kiireellisesti tarvitsemiaan varoja.

Linda päätti tutkia ulkomaisista pankeista saatavia lainoja. Perusteellisten tutkimusten jälkeen hän valitsi hyvämaineisen ulkomaisen pankin, jolla on edustus Suomessa. Hakemusprosessi sujui saumattomasti, ja muutamassa päivässä hän sai kipeästi tarvitsemansa varat. Tämä kokemuksia osoitti, miten käytännöllistä ja nopeaa ulkomaisen lainan saaminen on kriisiaikoina.

Tutustuminen alhaisempien korkojen maailmaan

Mikko, asunnon omistaja, oli rasittunut korkeakorkoisista lainoista, jotka tyhjensivät hänen talouttaan. Turhautuneena suomalaisten pankkien jatkuvasti nouseviin korkoihin Mikko päätti etsiä ratkaisua kotimaansa ulkopuolelta.

Tutkittuaan ulkomaisia pankkeja Mikko löysi lainanantajia, jotka tarjosivat kilpailukykyisempiä korkoja. Hän onnistui yhdistämään olemassa olevat lainansa ulkomaiseen pankkiin, mikä pienensi merkittävästi kuukausimaksujaan ja lisäsi taloudellista vakautta. Tämä kokemus osoitti, että lainojen hakeminen ulkomailta voi olla hyödyllistä, etenkin kun halutaan varmistaa paremmat korot.

Valuuttakysymys

Yrittäjä Jari harkitsi yrityksensä laajentamista ja tarvitsi lisäpääomaa. Harkitessaan lainoja ulkomaisilta pankeilta hän kohtasi odottamattoman haasteen – valuuttariskin.

Jari tajusi, että valuuttakurssivaihtelut voivat vaikuttaa merkittävästi hänen lainansa kokonaiskustannuksiin. Vähentääkseen tätä riskiä hän valitsi euromääräisen lainan aina kun se oli mahdollista, jotta hän ei altistuisi valuuttakurssien heilahteluille. Hänen kokemuksia korosti, että valuuttariskin huolellinen harkitseminen on tärkeää, kun haetaan lainaa ulkomaisilta pankeilta.

Mihin ulkomaisten pankkien lainoja yleensä käytetään?

Ulkomaisten pankkien lainat ovat monipuolisia, ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Yleisimmin lainanottajat hakevat kulutusluottoja, jotka tarjoavat nopean varojen saannin erilaisiin tarpeisiin. Suunnittelitpa sitten huonekalujen, kodin elektroniikan tai uuden sähköpolkupyörän hankintaa, kulutusluotot kattavat kaiken.

Näiden lainojen lainasumma on yleensä suhteellisen pieni, joten ne ovat laajemman yleisön saatavilla. Kun vertaat eri pankkien lainatarjouksia, saatat törmätä kilpailukykyisiin korkoihin. Esimerkiksi Summarum voi tarjota kulutusluottoja, joiden korko on edullisimmillaan jopa 4,5 %.

Suomessa toimivat ulkomaiset lainanantajat

Lainan hakemisen ei tarvitse olla monimutkainen ja aikaa vievä prosessi. Me Ilmanvakuukkusilla olemme sitoutuneet auttamaan sinua löytämään parhaat nettilainatarjoukset nopeasti. Alustamme avulla voit olla vaivattomasti yhteydessä sekä suomalaisiin että ulkomaisiin lainantarjoajiin. Katsotaanpa tarkemmin, minkälaisia rahoituslaitoksia voit käyttää ulkomailta käsin.

Lainanotto Norjasta

Norjassa on Instabankin ja Bank Norwegianin kaltaisia tunnettuja lainanantajia, jotka tarjoavat suurempia lainasummia erityisesti muihin ulkomaisiin laitoksiin verrattuna. Esimerkiksi Instabank myöntää vakuudettomia lainoja jopa 50 000 euroon asti, kun taas Bank Norwegian mahdollistaa jopa 60 000 euron lainahakemukset ilman vakuuksia tai takaajia.

Norjalaiset pankit tarjoavat yleensä erittäin kilpailukykyisiä korkoja, ja lainanottajat voivat varmistaa edulliset ehdot. Huomattavat lainat edellyttävät kuitenkin usein vakaita, suurempia tuloja. Jos tulosi eivät riitä, harkitse hakemista yhdessä toisen hakijan kanssa, jotta voit parantaa mahdollisuuksiasi ja saada edullisemmat ehdot.

Rinnakkaishakijoilla on usein enemmän joustavuutta ja alhaisemmat korot suuremmissa lainoissa. Muista, että joillakin norjalaisilla pankeilla voi olla ikävaatimuksia, kuten Instabankilla ja Bank Norwegianilla, joiden mukaan hakijan on oltava vähintään 23-vuotias.

Laina Ruotsista

Ruotsalaiset pankit ovat tunnettuja siitä, että ne tarjoavat kilpailukykyisiä ja edullisia vakuudettomia lainoja. Samoin kuin norjalaiset pankit, ruotsalaiset laitokset tunnetaan nopeista lainojen käsittelyajoista.

Ruotsissa on mahdollista saada huomattavia lainoja ilman vakuuksia, mutta vähimmäistuloraja saattaa olla voimassa. Esimerkiksi Nordax Bank, tunnettu ruotsalainen pankki, edellyttää hakijoilta vähintään 15 000 euron vuosituloja. Ulkomaisilla pankeilla on yleensä suomalaisiin pankkeihin verrattavat luotonantokriteerit, joissa korostetaan puhtaita luottotietoja ja vakaita, säännöllisiä tuloja.

Lainanotto Virosta

Viro on ollut suosittu lainalähde monille suomalaisille, lähinnä sen väljien lainakriteerien ja helpon saatavuuden vuoksi. Tiukentunut lainsäädäntö on kuitenkin vähentänyt virolaisten lainanantajien läsnäoloa Suomen lainamarkkinoilla. Muutamia virolaisia lainanantajia on kuitenkin edelleen saatavilla Suomessa, joista Bondora ja Bigbank ovat tunnetuimpia esimerkkejä.

Virolaiset lainanantajat keskittyvät yleensä tarjoamaan pieniä, helposti saatavilla olevia lainoja suomalaisille asiakkaille, ja useimmat niistä toimivat virolaisen rekisteröinnin alla. Vaikka virolaisten lainanantajien saatavuus on vähentynyt, se on edelleen varteenotettava vaihtoehto tietyille lainanottajille.

Laina Espanjasta

Santander, yksi Espanjan tunnetuimmista lainanantajista, toimii Suomessa ja tarjoaa suomalaisille asiakkaille vakuudettomia lainoja jopa 50 000 euroon asti. Näihin lainoihin on tarjolla joustavat, jopa 10 vuoden takaisinmaksuajat, eikä ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheudu lisäkustannuksia.

Espanjalaiset pankit asettavat tyypillisesti samanlaisia edellytyksiä kuin muutkin lainanantajat. Santanderin lainan saaminen edellyttää vahvaa luottotietohistoriaa, vähintään 1 500 euron tuloja ennen veroja kuukaudessa ja vähintään 24 vuoden ikää. Kulutuslainojen lisäksi Santander tarjoaa ajoneuvojen rahoitusvaihtoehtoja.

Kannattaako lainaa hakea ulkomaisesta pankista?

On tilanteita, joissa lainan hakeminen ulkomaisesta pankista voi olla edullisempi valinta. Esimerkiksi ulkomaiset rahoituslaitokset voivat tarjota nopeampia käsittelyaikoja kuin suomalaiset vastineensa, mikä tekee niistä toivottavan vaihtoehdon nopeaa rahoitusratkaisua etsiville henkilöille. Parhaan toimintatavan valinnan helpottamiseksi suosittelemme lainavertailupalveluiden hyödyntämistä.

yhdistelylaina ulkomailta

Perinteisten kulutusluottojen lisäksi ulkomaiset pankit tarjoavat myös mahdollisuuden konsolidoida lainojasi. Lainojen konsolidointi voi olla erityisen hyödyllistä, jos jongleeraat useiden korkeakorkoisten kulutusluottojen tai osamaksujen kanssa.

Näiden lainojen yhdistäminen suuremmaksi, yhdeksi lainaksi ei ainoastaan vähennä kustannuksia vaan myös yksinkertaistaa takaisinmaksuprosessia yhdistämällä eräpäiviä. Täyttämällä hakemuksen ilman vakuuksia voit saada useita yhdistettyjä lainatarjouksia, mikä auttaa sinua saamaan taloutesi takaisin hallintaan.

Lue yksityiskohtainen oppaamme yhdistelylaina kokemuksia jotta saat paremman käsityksen siitä, miten se toimii ja miten valita paras yhdistelylaina.

Miksi sinun pitäisi hakea lainaa ulkomaisesta pankista?

Useat pakottavat syyt tekevät lainan hakemisesta ulkomaisesta pankista houkuttelevan ehdotuksen:

 • Helppo saatavuus: Ulkomaiset pankit saattavat tarjota lainaa helpommin silloin, kun suomalaiset pankit eivät ole halukkaita. Varmista kuitenkin, että pystyt hoitamaan maksut vastuullisesti, jotta vältyt taloudellisilta vaikeuksilta.
 • Kilpailukykyiset korot: Ulkomaiset pankit voivat tarjota kilpailukykyisempiä korkoja ja lainaehtoja. Muista tutkia kaikki lainaan liittyvät kustannukset, mukaan lukien todellinen vuosikorko, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen.
 • Nopea käsittely: Ulkomaisten pankkien lainojen hyväksymis- ja maksatusprosessit ovat usein nopeutettuja, varsinkin jos lainojen vertailupalveluja käytetään.

Kuten edellä mainituista kohdista käy ilmi, lainan hankkiminen ulkomaisesta pankista voi olla kannattava yritys. Tämän vaihtoehdon toteutettavuus riippuu kuitenkin pitkälti yksilöllisistä olosuhteistasi ja riskinsietokyvystäsi.

Voinko saada lainaa ulkomailta ilman luottotietoja?

Lainan saaminen ulkomailta ilman luottotietoja voi vaikuttaa houkuttelevalta, mutta se on monimutkainen asia, johon ei ole varmaa vastausta. Tällaisten lainojen saaminen riippuu useista tekijöistä, kuten valitsemastasi maasta ja pankista, varoista ja tuloista.

Eri maissa on erilaisia lainojen hyväksymistä koskevia säännöksiä ja käytäntöjä. Jotkin maat voivat hyväksyä lainanottajat, joilla ei ole luottotietoja, kun taas toiset voivat asettaa tiukkoja ehtoja tai hylätä hakemukset kokonaan. Kukin pankki asettaa myös yksilölliset luotonantokriteerit, mikä vaikuttaa edelleen lainanäkymiin.

Joissakin tapauksissa vaihtoehtoiset rahoitusyksiköt, kuten yksityiset sijoittajat tai vertaislainausalustat, saattavat myöntää lainoja henkilöille, joilla ei ole luottotietoja. Näihin vaihtoehtoihin liittyy kuitenkin usein korkeampia korkoja ja lisäkustannuksia verrattuna perinteisiin pankkeihin.

On ratkaisevan tärkeää lähestyä ajatusta lainasta ilman luottotietoja huolellisesti ja pitää sitä viimeisenä keinona. Aseta etusijalle maksamattomien velkojen hoitaminen ja luottotietojesi palauttaminen, jos olet menettänyt ne, sillä näin voit saada edullisempia rahoitusvaihtoehtoja pitkällä aikavälillä.

Päätelmä

Ulkomaisista pankeista lainaa hakevien henkilöiden kokemuksia korostavat tähän rahoituspyrkimykseen liittyviä mahdollisia etuja ja näkökohtia. Vaikka lainojen hankkiminen ulkomailta voi olla käytännöllinen ratkaisu, on tärkeää arvioida yksilölliset olosuhteet ja tavoitteet.

Ulkomaiset lainat voivat tarjota:

 • Pelastusrenkaan hätätilanteissa, jolloin varat ovat nopeasti käytettävissä silloin, kun suomalaiset pankit eivät välttämättä ole vaihtoehto.
 • Mahdollisuuksia varmistaa kilpailukykyisemmät korot, mikä on erityisen hyödyllistä velkojen vakauttamisessa.
 • Mahdollisia etuja erityistilanteissa, esimerkiksi silloin, kun suomalaiset pankit eivät ole halukkaita myöntämään lainaa.

On kuitenkin tärkeää pitää mielessä seuraavat seikat:

 • Valuuttariski: Valuuttakurssivaihtelut voivat vaikuttaa ulkomaisten lainojen kustannuksiin.
 • Lainanantajan luotettavuus: Ole varovainen asioidessasi suoraan ulkomaisten pankkien kanssa ja varmista, että ne noudattavat säännöksiä ja parhaita käytäntöjä.
 • Luottohistoria: Luottotietojen puuttuminen voi aiheuttaa haasteita, kun haet lainaa ulkomailta.

Vaikka ulkomaisilta pankeilta saatavat lainat voivat olla arvokas rahoituslähde, niitä on lähestyttävä huolellisesti harkiten ja mahdolliset hyödyt ja riskit on tunnettava perusteellisesti. Henkilökohtaiset kokemukset vaihtelevat, ja ulkomaisen lainan soveltuvuus riippuu yksilöllisistä olosuhteista ja taloudellisista tavoitteista. Ennen kuin ryhdyt hankkimaan lainaa ulkomailta, on suositeltavaa tehdä perusteellinen tutkimus ja pyytää ammattilaisilta neuvoja, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja varmistaa parhaan mahdollisen taloudellisen lopputuloksen.

lue tärkeitä faktoja walley lasku kokemuksia

Onko lainan saaminen ulkomailta mahdollista?

Kyllä, se on mahdollista. Useimmat lainanantajat toimivat myös Suomen lainamarkkinoilla. Lainahakemus ilman vakuuksia voi parhaimmillaan tavoittaa sekä suomalaisia että ulkomaisia lainantarjoajia.

Kuinka paljon voin hakea vakuudetonta lainaa ulkomailta?

Meidän kauttamme voit hakea ulkomaisten toimijoiden tarjoamia lainoja 60 000 euroon asti.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa?

Nopeimmillaan laina voi ilmestyä tilillesi jopa samana päivänä, mutta viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Käytännössä vakuudettoman lainan hakeminen ei edellytä vakuuksien käyttöä. Lainan hakeminen ilman takaajia on myös mahdollista, mutta jos kyseessä on suurempi lainasumma, kannattaa harkita rinnakkaishakijan ottamista. On paljon todennäköisempää, että yhteishakijalla haettuun lainaan saadaan paremmat ehdot ja alhaisempi korko.

Mikä on paras ulkomaisen lainan tarjoaja?

Kaikki ulkomaisten lainojen tarjoajat ovat luotettavia. Parhaan ulkomaisen lainantarjoajan löytämiseksi kannattaa tehdä lainoista tarjouspyyntöjä. Saat useita erilaisia lainatarjouksia, joiden joukosta voit löytää itsellesi parhaan.

Onko mahdollista saada lainaa Virosta ilman luottotietoja?

Todennäköisesti, jos haet lainaa Virosta ja luottotiedoissasi on maksuhäiriömerkintä, se johtaa automaattisesti kielteiseen lainapäätökseen.

Entä vertaislainaa ulkomailta?

Voit hakea vertaislainaa esimerkiksi tunnetun lainapalvelun Bondoran kautta. Jos kuitenkin haluat olla varma lainatarjouksen saamisesta, suosittelemme lainojen kilpailuttamista Omalainan kautta.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *