Morrow Bank Kokemuksia arvostelut luottokortti ja laina 2024

Morrow Bank, joka tunnettiin aiemmin nimellä Komplett Bank, tarjoaa lainoja ja luottokortteja suomalaisille. Suhteellisen uutena digitaalisena pankkina Morrow Bank lupaa poikkeuksellista joustavuutta ja alhaisia korkoja. Mutta pitääkö se lupauksensa?

Selvittääkseni asian kaivoin esiin todellisia asiakasarvioita ja kokemuksia Morrow Bankin lainoista. Jatka lukemista saadaksesi tietää, sopiiko tämä lainanantaja lainatarpeisiisi.

Morrow Bank Kokemuksia

Mitä laina- ja korttivaihtoehtoja Morrow Bank tarjoaa?

Ennen kuin siirrytään korkoihin, hyväksyntään ja maksuihin liittyviin kysymyksiin, käydään läpi Morrow Bankin tarjoamat rahoitustuotteet:

 • Joustavat lainat 1 000 eurosta 50 000 euroon.
 • Luottokortti, jonka luottoraja on 1 000 € ja 10 000 € välillä.

Henkilökohtaisten joustavien lainojen avulla voit maksaa minkä tahansa summan kuukausimaksujen ja korkokulujen yläpuolella, jolloin voit hallita täysin takaisinmaksuaikataulua.

Luottokortti tarjoaa uusiutuvan luottolimiitin ostoksia ja käteisnostoja varten ilman vuosimaksua.

Tutustutaan nyt kysymyksiin, joihin todelliset asiakkaat ovat vastanneet tämän digitaalisen pankin kanssa työskentelystä.

Mitä korkoja ja maksuja Morrow Bankin lainoilla on?

Lainanantajia arvioitaessa lainanoton kustannukset ovat aina yksi tärkeimmistä kysymyksistä. Tarjoaako Morrow Bank todella parempia korkoja kuin vaihtoehdot?

Joustavat lainakorot

Mainostettu korko: 9,75 % – 15,50 % todellinen vuosikorko
Asiakaskokemus: ”Minulla on hyvät luottotiedot, mutta sain vain 13,5 %:n lainan. Se ei ole niin alhainen kuin he väittävät, ellei luottosi ole koskematon.”

Luottokortin korko

Mainostettu: 19,50 %
Asiakaskokemukset: ”Melko normaali luottokorttikorko minulle, koska olen vielä rakentamassa luottoa.”

komplett bank luottokortti kokemuksia

Maksujen erittely

Joustolainat: 3-8 euron kuukausimaksu.
Luottokortti: ei ole

Joustolainojen korot alkavat alle 10 prosentista, mikä on kilpailukykyistä vakuudettomille lainoille, joissa ei tarvita vakuuksia. Kuitenkin vain poikkeukselliset lainanottajat saavat alhaisimman mainostetun koron. Odota, että korkosi on korkeampi.

Samaan aikaan luottokortin 19,5 prosentin todellinen vuosikorko vastaa vaihtoehtoja. Morrow Bank tarjoaa siis vakiokorkoja.

Mitä luottopisteitä ja kriteerejä tarvitaan hyväksyntää varten?

Rahoituksen saaminen on usein hankalaa, erityisesti verkkoluotonantajien kanssa. Mitä pisteitä ja kriteerejä Morrow Bank vaatii?

Vähimmäisvaatimukset

 • Luottopisteet 650+
 • Vakaat tulotalletukset
 • Valtion myöntämä henkilöllisyystodistus
 • Todiste nykyisestä osoitteesta
 • Pankkitiliotteet
 • Viimeaikaiset palkkakuitit
 • Luettelo kaikista veloista

Asiakkaan morrow bank Kokemuksia

”Minulla on 680 luottopistettä, mutta sain kielteisen päätöksen, koska minulla on liikaa velkaa. He hyväksyvät vain lähes täydellisiä lainanottajia.”

Lopputulos on, että tarvitset reilusti keskimääräistä paremmat luotto- ja talousluotot. Jos et pysty siihen, harkitse välittäjän käyttämistä hakemuksesi ostamiseen muiden lainanantajien kanssa.

Kuinka joustavaa on lainan maksaminen kuukausittain?

Kun laina on hyväksytty, lainan takaisinmaksu alkaa. Kuinka joustava Morrow Bank on maksujen suhteen? Kuinka vaativia ne ovat?

Maksujen joustavuus

 • Maksa mikä tahansa summa kuukausimaksujen ja korkojen yläpuolella
 • Maksa ylimääräistä ilman seuraamuksia maksaaksesi lainan takaisin nopeammin
 • Näyttää selvästi pääoman ja koron välisen suhteen
 • Automaattisen maksun määrittäminen

Asiakaskokemus: ”On mukavaa maksaa ylimääräistä silloin, kun sitä on ilman seuraamuksia, ja maksaa vain vähimmäismäärä silloin, kun tilanne on tiukka.”

Tämä joustavuus maksusummissa erottaa Morrow Bankin perinteisistä osamaksulainoista, joissa on kiinteät maksut. Saat paremman budjettikontrollin.

Huomaa vain, että pelkkä vähimmäismaksu tarkoittaa, että lainojen takaisinmaksu kestää kauemmin ja että niille kertyy enemmän korkoa ajan mittaan.

Kuinka hyvä Morrow Bankin asiakastuki on lainan saamisen jälkeen?

Koska Morrow Bank toimii verkossa ilman paikallisia konttoreita, asiakaspalvelu on ratkaisevan tärkeää. Kuinka hyvin he tukevat lainanottajia?

Saatavuus

 • Sähköpostivastaukset: 1-2 päivää
 • Puhelintuen aukioloajat: Rajoitettu
 • Odotusajat: 5-15 minuuttia keskimäärin

Avuliaisuus

 • Edustajat ovat ystävällisiä ja asiantuntevia
 • Verkkoportaali tarjoaa lausuntoja & verolomakkeita
 • Posti on hidasta – valitse sähköiset tiliotteet.

Verkkolainanantajana tuen rajoitukset ovat olemassa. Mutta kun yhteys on saatu, Morrow Bankin palvelun laatu vastaa odotuksia. Heidän portaalinsa mahdollistaa myös itsepalvelun.

Päätelmä

Lopulta Morrow Bank tarjoaa joustavuutta ja parempia korkoja, jos täytät hyväksymisehdot. Arvioi todellisia asiakasnäkökulmia selvittääksesi, sopivatko heidän lainansa tarpeisiisi.

Toivottavasti tämä syvällinen katsaus todellisiin morrow bank lainanottajien kokemuksia on tarjonnut tarvitsemasi faktat tästä digitaalisesta pankista. Tarkista väitteet perusmarkkinointiviestien lisäksi.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta morrow bank kokemuksia

Mikä on Morrow Bank?

Morrow Bank on norjalainen digitaalinen pankki, joka perustettiin vuonna 2014. Se on toiminut Suomessa vuodesta 2017 lähtien tarjoten lainoja ja luottokortteja.

Onko Morrow Bank luotettava ja luotettava?

Kyllä, Morrow Bank on erittäin luotettava ja luotettava lainanantaja, joka tunnetaan toimivuudesta, joustavuudesta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Se on toimiluvan saanut ja säännelty Norjassa ja Suomessa.

Voiko lainanmaksuja jättää väliin?

Kyllä, Morrow Bankin lainat mahdollistavat joustavat maksut. Voit maksaa vain korkoja ja kuluja kuukausina, jolloin jätät pääoman maksun väliin. Tämä pidentää laina-aikaa, mutta tarjoaa maksujoustavuutta.

Miten Morrow Bankin luottokortti toimii?

Luottokortti antaa sinulle uudelleenkäytettävän luottolimiitin 10 000 euroon asti. Voit nostaa ja kuluttaa luottorajaasi ja maksaa valitsemasi kuukausimaksut vähimmäismäärän ylittävältä osalta. Takaisinmaksuaikaa ei ole asetettu.

Mitä lainatilitehtäviä voit tehdä verkossa?

Morrow Bankin verkkoportaalin kautta voit: tarkistaa saldosi ja maksutapahtumat, suorittaa maksuja, tarkastella tiliotteita ja laskuja, päivittää yhteystietojasi, hallita suostumuksia ja paljon muuta. Perustiedusteluissa ei tarvitse soittaa asiakaspalveluun.

Mitä lainasummia on saatavilla?

Voit lainata Morrow Bankin henkilökohtaisilla lainoilla 1 000 eurosta 50 000 euroon. Katso lainavertailu-sivumme, jos tarvitset pienempiä tai suurempia summia.

Mikä on esimerkkilainan hinta?

Morrow Bankin 10 000 euron lainan korko 5 vuodeksi on 12,6 % ja todellinen vuosikorko 15,33 %. Siihen sisältyy 45 euron lainanlyhennysmaksu ja 8 euron kuukausittainen tilimaksu. Kokonaismaksu on 14 070 € tai 235 € kuukausittain joustavan lainan osalta.

Kenelle Morrow Bank sopii parhaiten?

Morrow Bank sopii yli 23-vuotiaille lainanottajille, jotka ovat asuneet Suomessa yli 3 vuotta, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset todennettavissa olevat tulot työstä tai eläkkeestä.

Onko lainalle asetettu takaisinmaksuaika?

Ei, Morrow Bank tarjoaa joustavia lainoja ilman määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Nostat varoja tarpeen mukaan ja maksat kuukausittain valitsemasi koron ja kulujen ylittäviä maksuja. Tämä mahdollistaa joustavan, budjettiisi mukautetun takaisinmaksun.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *