anyfin kokemuksia

anyfin kokemuksia – tärkeitä faktoja ja asiakasarvosteluja

Jos sinua rasittavat luottokorttivelat, osamaksusopimukset tai pikalainat, olet luultavasti kuullut Anyfinista. Tämä innovatiivinen kulutusluottolaitos lupaa jälleenrahoittaa velkasi ja mahdollisesti säästää rahaa. Mutta onko Anyfin luotettava ratkaisu vai onko se liian hyvä ollakseen totta? Tässä kattavassa oppaassa tutustumme Anyfin-kokemukseen, sen toimintaan ja siihen, onko se sinulle varteenotettava vaihtoehto. Tarjoamme myös tietoa vaihtoehtoisista vaihtoehdoista, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Mitä Anyfin tarjoaa?

Ruotsissa vuonna 2018 perustettu ja Suomessa vuonna 2019 käyttöön otettu Anyfin on ainutlaatuinen kulutusluottolaitos. Toisin kuin perinteiset luotonantajat, Anyfin ei tarjoa perinteisiä kulutusluottoja. Sen sijaan sen ensisijaisena tavoitteena on jälleenrahoittaa olemassa olevat lainasi, jotta ne olisivat edullisempia.

anyfin kokemuksia
anyfin kokemuksia

Näin Anyfin toimii:

 • Anyfin ei konsolidoi lainojasi. Sen sijaan ne pyrkivät jälleenrahoittamaan jokaisen velan erikseen, jotta todellinen vuosikorko alenisi ja saisit yhden kuukausittaisen laskun.
 • Et saa lainasummaa tilillesi, vaan Anyfin maksaa vanhat velkasi suoraan puolestasi.
 • Anyfinin kautta voit hakea enintään 20 000 euron jälleenrahoituslainaa. Sinulla voi olla useita lainoja ja osamaksusopimuksia, kunhan niiden yhteissumma ei ylitä 20 000 euroa. Jälleenrahoituksen vähimmäissumma on 10 euroa.
 • Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee Anyfinilla 1 ja 10 vuoden välillä. Anyfinin käyttäminen ei pidentä laina-aikaasi, mutta sen avulla voit ehkä lyhentää sitä.

Anyfin korot ja maksut

Anyfin korot ja maksut voivat muuttua, ja niitä päivitetään usein. Tällä hetkellä tässä on hinnoittelurakenne:

 • Lainan korko: 6.48-19.00%
 • Tilinhoitomaksu: 0 €/kk
 • Avausmaksu: 0 €

On tärkeää huomata, että kunkin jälleenrahoitetun lainan korot ja kulut voivat vaihdella. Anyfin pyrkii tarjoamaan alhaisempia korkoja ja kuluja, ja jos se ei pysty alentamaan lainasi vuotuista korkoa, se ei tee sinulle tarjousta.

Konkreettinen korkosi lasketaan Anyfinin tekoälyteknologian avulla ottaen huomioon jälleenrahoitetut lainasi ja taloudellinen tilanteesi.

anyfin lainaprosessi
Anyfin lainaprosessi

Kuka voi hakea lainaa Anyfin?

Anyfin on melko väljät vaatimukset lainanhakijoille. Ollaksesi tukikelpoinen sinun on täytettävä seuraavat edellytykset:

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot.
 • Sinulla on oltava jonkinlaiset tulot lainan takaisinmaksua varten.

Vaatimusten vaatimattomuus johtuu osittain siitä, että Anyfinin lainan enimmäismäärä on 20 000 euroa ja oletus, että olet jo läpäissyt yhden tai useamman lainanantajan luottokelpoisuusarvioinnin. Se, ettei luottotiedoissasi ole maksuhäiriömerkintöjä, on myös tärkeää, jotta voit osoittaa kykeneväsi maksamaan olemassa olevat lainasi ja muut kulut.

Anyfin vs. perinteinen lainojen yhdistäminen

Vaikka Anyfin tarjoaa kätevän velkojen jälleenrahoituspalvelun, se ei ole yhtä kattava kuin hyvin toteutettu lainojen yhdistäminen. Seuraavassa kerrotaan, miksi perinteinen konsolidointi voi olla parempi vaihtoehto:

 • Perinteisessä konsolidoinnissa voit yhdistää kaikki entiset lainasi sen sijaan, että pitäisit ne erillään, kuten Anyfin tekee.
 • Perinteisen konsolidoinnin avulla voit vertailla eri pankkien korkoja, mikä saattaa johtaa parempiin tarjouksiin. Anyfin toimii vain yhden rahoittajan, Erik Penser Bankin, kanssa.
 • Perinteinen konsolidointi tarjoaa usein suurempia lainasummia (jopa 60 000 euroa) ja pidempiä takaisinmaksuaikoja (jopa 15 vuotta) verrattuna Anyfinin maksimilainasummaan, joka on 20 000 euroa, ja 10 vuoden takaisinmaksuaikaan.
 • Perinteisen konsolidoinnin ansiosta voit saada tarjouksia useilta pankeilta, jolloin voit valita joustavasti parhaat korot. Anyfinilla on sitä vastoin yksi rahoittaja.

Jos etsit joustavuutta ja parhaita korkoja, perinteinen konsolidointi voi olla sinulle sopivampi valinta.

Anyfin ruotsalainen alkuperä

Anyfin perustivat Ruotsissa vuonna 2018 Mikael Hussain, Filip Polhem ja Sven Perkmann, jotka ovat kokeneita ammattilaisia yrityksistä kuten Spotify, Klarna ja iZettle. Yritys laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2019 samaan aikaan, kun maassa uudistettiin korkolakia.

Suomessa Anyfin toimii Anyfin AB:n filial i Finlandin alaisuudessa ja noudattaa kaikkia lakisääteisiä määräyksiä sekä kuluttaja-asiamiehen, Kilpailu- ja kuluttajaviraston ja Finanssivalvonnan valvontaa. Anyfinin verkkosivuilla ei kerrota sen varsinaista luotonantajaa, mutta on ollut viitteitä kumppanuuksista Svea Ekonomin ja Erik Penser Bankin kanssa.

Meidän kokemuksia Anyfinin kanssa

Kokemuksia Anyfin paljasti suoraviivaisen ja kätevän hakuprosessin:

 1. Avaa Anyfin-sovellus tai käytä selainversiota.
 2. Valitse ”Aloita tästä”.
 3. Valitse nykyinen luotonantajasi luettelosta.
 4. Ota kuva laskusta ja lataa se palveluun.
 5. Toista tämä prosessi, kunnes kokonaisvelkasi on alle 20 000 euroa.
 6. Anna tiedot kuukausittaisesta bruttopalkastasi.
 7. Anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.
 8. Suostu siihen, että Anyfin saa tarkistaa luottotietosi.
 9. Odota lainatarjousta, joka yleensä saapuu muutaman minuutin kuluessa.

Jos hyväksyt tarjouksen, Anyfin maksaa velkasi pois, ja saat yhden kuukausittaisen laskun. Ne tarjoavat myös puhelimitse lähetettäviä muistutuksia, jotta et koskaan jättäisi maksua suorittamatta.

Anyfin tekee yhteistyötä useiden luotonantajien, kuten Bank Norwegianin, Resurs Bankin ja Vippi.fi:n, kanssa, ja se voi auttaa sinua jälleenrahoittamaan luottokorttivelkasi samalla, kun korttisi pysyvät aktiivisina.

Asiakas kokemuksia Anyfin

Verkkokeskustelut ja -arvostelut täyttyvät yhä useammin Anyfin liittyvistä positiivisista kokemuksista. Yritys väittää alentaneensa asiakkaiden vuotuisia korkoja aiemmin keskimäärin 64 %, mikä on johtanut merkittäviin säästöihin. Vuonna 2023 Anyfin odottaa vähentävänsä lainakustannuksia keskimäärin 39 prosenttia, mikä vastaa noin 498 euron säästöjä asiakasta kohden.

anyfin asiakas kokemuksia
anyfin asiakas kokemuksia

Seuraavassa on joitakin otteita positiivisista asiakas kokemuksia:

 • ”Luulen, että tämä on ensimmäinen kerta, kun minulla ei ole tunnetta, että jotain on piilotettu pienellä painettuun tekstiin.”
 • ”Lisävähennyksiä voi tehdä helposti ilman turhia säätöjä.”
 • ”Lainan siirto Anyfinille onnistui muutamassa tunnissa. Vuosikorko laski kaksinkertaiseksi edelliseen lainanantajaan verrattuna.”
 • ”Toimii, aivan kuten pitääkin.”

Verkkokeskusteluissa mainittiin kuitenkin myös joitakin negatiivisia asiakas kokemuksia:

 • Lainan enimmäismäärä on rajoitettu 10 000 euroon, mikä ei välttämättä riitä joillekin lainanottajille.
 • Anyfinin laajat sosiaalisen median kumppanuudet saatetaan kokea tungetteleviksi.
 • Jotkut käyttäjät ilmaisivat huolensa sopimusten avoimuuden puutteesta.
 • Muutamat henkilöt ilmoittivat, etteivät he saavuttaneet odotettuja säästöjä Anyfinin avulla.

Anyfin yhteystiedot

Anyfin tarjoaa asiakastukea eri kanavien kautta:

 • Asiakaspalvelun chat: Saatavilla englanniksi arkisin (08:00-22:00) ja viikonloppuisin (10:00-16:00).
 • Sähköposti: Voit ottaa yhteyttä Anyfiniin osoitteessa [email protected]. Heidän vastauksensa ovat suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
 • Puhelimitse: Anyfinin puhelinpalvelu toimii arkisin klo 08:00-17:00 ja tukee suomen, ruotsin ja englannin kieliä.
 • Anyfinin Suomen toimipiste sijaitsee osoitteessa Bulevardi 21, 00120 Helsinki.

Päätelmät

Yhteenvetona voidaan todeta, että Anyfin tarjoaa kätevän ratkaisun velkojen jälleenrahoittamiseen, mikä saattaa alentaa korkoja ja säästää rahaa. Se on sopiva vaihtoehto, jos sinulla on useita lainoja, osamaksusopimuksia tai luottokorttivelkoja. Perinteinen lainojen yhdistäminen voi kuitenkin tarjota enemmän joustavuutta lainasumman ja takaisinmaksuajan suhteen.

Anyfinia harkitessa on tärkeää tarkastella omaa taloudellista tilannetta ja verrata sen tarjoamia säästöjä muihin vaihtoehtoihin. Verkkokokemukset osoittavat, että monet asiakkaat ovat hyötyneet Anyfinin palveluista, mutta se ei välttämättä sovi kaikille.

Varmista ennen päätöksen tekemistä, että täytät Anyfinin kelpoisuusehdot, ja tutustu huolellisesti niiden nykyisiin korkoihin ja ehtoihin. Viime kädessä valinta Anyfinin ja perinteisen vakauttamisen välillä riippuu omista taloudellisista tarpeistasi ja tavoitteistasi.

lue tärkeitä faktoja ja asiakasarvosteluja iraha kokemuksia

Usein kysytyt kysymykset aiheesta anyfin kokemuksia

Onko Anyfin luotettava?

Anyfin on luotettava palvelu. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin ilmaisseet, että he kaipaavat enemmän avoimuutta ja avoimemmin saatavilla olevia tietoja, kuten korkoja ja rahoituskumppaneita. Joillekin käyttäjille palvelun toimintalogiikka ei välttämättä ole täysin selvä.

Mitä Anyfin maksaa?

Anyfin mukaan sovelluksen käyttö on käyttäjille ilmaista. Anyfin saa tuloja jälleenrahoittamiensa lainojen koroista.

Millaisen lainan voi saada Anyfin?

Anyfinin ensisijainen tehtävä on löytää asiakkaille edullinen strukturoitu laina, jolla he voivat maksaa aiemmat velkansa pois. Palvelun avulla voit konsolidoida aiempia osamaksusopimuksia, luottokorttilaskuja tai pikalainoja. Voit saada Anyfinista enintään 20 000 euron strukturoidun lainan.

Millä korolla voit saada lainaa Anyfinilta?

Anyfin laskee jokaiselle lainalle henkilökohtaisen koron tekoälyn avulla. Anyfinin tarjoama korko vaihtelee yleensä 3,95 prosentista 19,95 prosenttiin.

Kuka voi käyttää Anyfin?

Anyfin käytön vähimmäisvaatimuksiin kuuluu täysi-ikäisyys, puhtaat luottotiedot ja tulolähteen osoittaminen.

Kuka voi konsolidoida lainansa Anyfin avulla?

Voit hakea lainojen uudelleenrahoitusta Anyfin kautta, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on puhtaat luottotiedot ja saat säännöllisiä tuloja. On tärkeää huomata, että Anyfin ei konsolidoi lainoja, vaan ne pysyvät erillisinä.

Millainen on Anyfin perintäprosessi?

Jos velallinen ei maksa velkaansa, se voidaan siirtää perintään. Tarkoituksena on kannustaa velallista maksamaan velka vapaaehtoisesti. Velan perinnän voi hoitaa velkoja tai se voidaan ulkoistaa perintäyhtiölle.

Mikä on parasta Anyfinissa?

Anyfin houkuttelevin puoli on lainahakemusprosessin nopeus ja helppous. Monet asiakkaat ovat onnistuneet vähentämään lainakustannuksiaan edullisilla jälleenrahoituslainoilla, vaikka kaikki hakijat eivät saa tarjouksia.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *