iraha kokemuksia – Oikeaa tietoa ja vinkkejä iraha lainasta

Oletko äkillisessä taloudellisessa ahdingossa ja tarvitset nopean ratkaisun käteistarpeeseesi Suomessa? Älä etsi kauempaa kuin iRaha. Tämä artikkeli vie sinut matkalle iraha kokemuksia, uuteen pienlainojen tarjoajaan, joka tarjoaa 25-2 000 euron summia.

Sukellamme lainan hakuprosessiin, lainaehtoihin, korkoihin, asiakaskokemuksiin ja muuhun. Joten, olitpa sitten suomalainen tai vain utelias tästä rahoituspalvelusta, jatka lukemista löytääksesi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

iraha kokemuksia
iraha kokemuksia

Mikä on iRaha?

iRaha on suomalaisen Efok Oy:n omistama pikavippipalvelu. iRahan avulla voit hakea 25-2 000 euron pienlainoja akuuttiin käteistarpeeseen. Yritys on sitoutunut vastuulliseen luotonantoon ja varmistaa, että lainoja myönnetään vain niille, jotka pystyvät maksamaan ne takaisin asetettujen sääntöjen puitteissa.

Keskeiset tiedot iRahasta:

 • Lainasummat: Lainasummat: 25 – 2,000 €
 • Takaisinmaksuaika: 7 – 90 päivää
 • Korkorajat: 20 %
 • Ikäraja: 18 vuotta

Miten iRaha-lainaa haetaan?

iRaha on erikoistunut tarjoamaan pieniä, lyhytaikaisia lainoja, joita usein kutsutaan pikavippeiksi. Nämä lainat on suunniteltu auttamaan sinua kuromaan tilapäiset taloudelliset aukot nopeasti umpeen. Tutustutaanpa siihen, miten voit hakea iraha lainaa:

 1. Käy iraha verkkosivustolla

Siirry iraha kotisivulle aloittaaksesi hakuprosessin.

 1. Tunnistautukaa

Aloita tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

 1. Täytä tietosi

Täytä hakemus antamalla tarvittavat tiedot.

 1. Anna PIN-koodisi

Syötä tekstiviestillä saamasi PIN-koodi.

 1. Lähetä hakemus

Kun olet täyttänyt hakemuksen, lähetä se.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, voit odottaa lainapäätöksen iRahalta muutamassa minuutissa. On erittäin tärkeää varmistaa, että kaikki tiedot on täytetty oikein, jotta hakemuksesi ei hylätä, mikä voi johtaa 5 euron maksuun.

iraha laina prosessi
iraha laina prosessi

iraha Lainatyypit ja ehdot

iraha kautta voit hakea kertaluonteista pikavippiä, jonka suuruus vaihtelee 25 eurosta 2000 euroon. Näiden lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee 30 ja 90 päivän välillä. Uudet asiakkaat voivat hakea enintään 500 euron lainaa, kun taas nykyiset iRaha-asiakkaat voivat hakea enintään 2 000 euron lainaa, jos he ovat maksaneet edellisen lainansa pois. Nykyiset asiakkaat voivat jopa hakea uutta lainaa muutamassa sekunnissa henkilökohtaisen PIN-koodin avulla.

Mikä on irahan lainan korko?

iraha veloittaa lainoistaan 20 prosentin kiinteän nimelliskoron hakijasta tai hakemuksen yksityiskohdista riippumatta. Todellinen vuosikorko riippuu kuitenkin lainasummasta, laina-ajasta ja mahdollisista lisäkustannuksista.

Huomioitavia lisäkustannuksia ovat mm:

 • Eräpäivän siirto: 5 €
 • Pikasiirto: 9,75 euroa
 • Hylkäysmaksu virheellisistä tiedoista: 5 €.
 • Liian suuren maksun palauttaminen: 7 euroa
 • Paperilasku: 5,45 euroa laskua kohti.
 • Asiakaspalvelun lisätyöt: 95 €/tunti

Pidä nämä lisäkustannukset mielessäsi, kun haet iRaha-lainaa, sillä ne voivat vaikuttaa merkittävästi lainasi kokonaiskustannuksiin.

Onko iRaha kallis vaihtoehto?

Vaikka iraha-lainojen korko saattaa tuntua korkealta, etenkin perinteisiin lainoihin verrattuna, on tärkeää ottaa huomioon asiayhteys. iRaha kuuluu ensisijaisesti pikavippiyritysten kategoriaan, jotka tyypillisesti tarjoavat pieniä lainoja lyhyillä takaisinmaksuajoilla. Suomessa otettiin vuonna 2019 käyttöön 20 prosentin nimelliskorkokatto, joka rajoittaa korkoina ja lisäkuluina perittävän summan enintään 150 euroon vuodessa.

Kun tarvitset pientä lainaa lyhyeksi ajaksi, iraha voi olla sopiva vaihtoehto. Suosittelemme kuitenkin lainatarjousten vertailua tarjouspyyntöpalvelun kautta, jotta voit mahdollisesti saada lainan alhaisemmalla korolla ja paremmilla ehdoilla muilta rahoituslaitoksilta.

Asiakas kokemuksia iRaha

Suhteellisen uutena toimijana markkinoilla iraha on saatavilla vain vähän käyttäjäpalautetta. Jotkut asiakkaat ovat kuitenkin ilmaisseet huolensa palveluun liittyvistä lisäkustannuksista, etenkin jos takaisinmaksu ei suju suunnitellusti. Lisäksi 5 euron lisämaksu hylätystä lainahakemuksesta on herättänyt kritiikkiä.

Positiivista on, että asiakkaat arvostavat lainahakemusprosessin helppoutta ja nopeutta. iRaha vastaa tehokkaasti pienten lainojen tarpeeseen lyhyillä takaisinmaksuajoilla.

Lopuksi, jos harkitset iraha, suosittelemme vertailemaan vaihtoehtoja tarjouspalvelun avulla, jotta voit varmistaa parhaan sopimuksen erityistarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi perusteella.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, iRaha tarjoaa toimivan asiakaspalvelun, joka voi auttaa lainahakemuksissa ja muissa asiaan liittyvissä tiedusteluissa. Voit myös käydä heidän verkkosivustonsa laajassa FAQ-osassa, josta löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Postiosoite:PO Box 988
00101, Helsinki
Puhelinnumero:0306705100
Sähköpostiosoite:[email protected]
Aukioloajat:Ma-Torstai: 10:00-16:00
Pe: 10:00-15:00

Tärkeimmät asiat

 • iraha on suomalainen pienten, lyhytaikaisten lainojen tarjoaja, joka tarjoaa summia 25-2 000 euroon.
 • Hakemusprosessi on nopea ja mutkaton, ja lainapäätökset annetaan muutamassa minuutissa.
 • iRahan lainojen nimelliskorko on kiinteä 20 %, ja lisäkustannukset voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.
 • Asiakkaat arvostavat pienten lainojen saamisen helppoutta yllättäviin tarpeisiin, mutta on tärkeää harkita vaihtoehtoisia lainavaihtoehtoja.
 • Jos täytät kriteerit, voit hakea iRaha-lainaa helposti, olitpa sitten uusi tai olemassa oleva asiakas.
 • Kun harkitset iraha-lainaa, on suositeltavaa vertailla lainatarjouksia, jotta voit varmistaa tilanteeseesi parhaiten sopivat ehdot.

voit myös tarkistaa, mitä ihmiset sanovat bluestep kokemuksia?

Usein kysytyt kysymykset aiheesta iraha kokemuksia

Kuinka nopeasti iRaha saa pienlainaa?

iraha-lainan hakuprosessi on huomattavan nopea. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat lainapäätöksen lähes välittömästi. Rahat siirretään tilillesi yleensä viimeistään 3 pankkipäivän kuluessa.

Kuinka paljon rahaa voin lainata iRahan kautta?

irahan kautta voit lainata summia, jotka vaihtelevat 25 eurosta 2 000 euroon. Uutena asiakkaana voit kuitenkin hakea lainaa enintään 500 euroa.

Tarvitsenko iRahan lainaa varten vakuuksia tai takaajia?

Ei, iraha ei vaadi lainoilleen vakuuksia tai takaajia. Ne ovat vakuudettomia pikavippejä, jotka on tarkoitettu lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin.

Kuinka nopea iRaha-hakemusprosessi on?

Lainahakemuksen täyttäminen iraha-sivustolla on nopea prosessi, joka vie vain muutaman minuutin ajastasi. Tämän jälkeen voit odottaa saavasi lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Kun päätös on tehty, varat talletetaan tilillesi yleensä enintään kolmen pankkipäivän kuluessa.

Voiko iRaha-lainan maksaa takaisin suunniteltua aikaisemmin?

Kyllä, sinulla on mahdollisuus maksaa iraha-laina takaisin suunniteltua aikataulua aikaisemmin ilman lisäkustannuksia. On kuitenkin suositeltavaa tarkistaa mahdolliset lisäpalveluihin liittyvät maksut, kun harkitset ennenaikaista takaisinmaksua.

Miksi en voi saada lainaa iRahan kautta?

iraha on tietyt kelpoisuusehdot, ja lainan hakeminen edellyttää, että täytät tietyt vaatimukset. Näihin kriteereihin kuuluvat muun muassa se, että olet oikeustoimikelpoinen, asut pysyvästi Suomessa, sinulla ei ole maksuhäiriöitä ja olet vähintään 18-vuotias. Näiden ehtojen täyttäminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voit saada iRaha-lainan.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni iRahan kautta?

Kun iraha-lainasi on hyväksytty, rahat siirretään yleensä tilillesi viimeistään kolmen pankkipäivän kuluessa.

Millaisia kokemuksia ihmisillä on iRahasta?

iraha on suhteellisen uusi palvelu, ja käyttäjäpalautetta on saatavilla vain vähän. Jotkut asiakkaat arvostavat lainahakemusprosessin helppoutta ja nopeutta, kun taas toiset ovat ilmaisseet huolensa lisäkustannuksista ja -maksuista. Saadaksesi paremman käsityksen asiakaskokemuksista kannattaa tarkistaa päivitetyt arvostelut ja suosittelut.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *