Meistä

Tervetuloa kokemuksiaopas.com sivustolle, luotettuun lähteeseesi, josta löydät oivaltavia ja kattavia oppaita, jotka perustuvat todellisten ihmisten kokemuksiin pankeista, lainoista ja tuotearvosteluista. Me kokemuksiaopas sivustolla uskomme, että paras tapa tehdä tietoon perustuvia taloudellisia päätöksiä on oppia muiden kokemuksista.

Tapaa perustajamme ja pääkirjoittajamme: Lesli Koskinen

Olen Lesli Koskinen, kokemuksiaopas.com-sivuston perustaja ja pääkirjoittaja. Minulla on yli 12 vuoden kokemus kirjoittamisesta ja markkinatutkimuksesta, ja haluan intohimoisesti tarjota sinulle hyvin tutkittuja ja perusteellisia oppaita, joiden avulla voit liikkua rahoitusmaailmassa luottavaisesti.

Matkani alkoi vuonna 2010, kun suoritin rahoituksen kandidaatin tutkinnon Helsingin yliopistossa. Siitä lähtien aloitin urani rahoitusalalla työskennellen eri yritysten kanssa ja sain arvokasta tietoa pankki- ja lainasektorin kiemuroista. Jatkaessani työtäni rahoitusalalla huomasin intohimoni kirjoittamiseen ja päätin jakaa tietoni ja kokemukseni laajemman yleisön kanssa.

Vuosien omistautumisella tutkimukselle ja data-analyysille kehitin syvällisen ymmärryksen lainoista ja tuotekokemuksista. Sitoutumiseni tarkan ja ajantasaisen tiedon tarjoamiseen johti minut perustamaan kokemuksiaopas.com-sivuston, jossa kuratoin ja kirjoitan tutkimukseeni ja asiakaskokemuksiini perustuvaa sisältöä.

Tapaa toinen kirjoittajamme: Katarina Virtanen

Fintech-liiketoiminta-analyytikko Katarina Virtanen liittyi mukaani tälle jännittävälle matkalle tuodakseen asiantuntemuksensa rahoitukseen ja pankkitoimintaan liittyvistä aiheista. Katarina on suorittanut tutkinnon Helsingin yliopistossa, ja hän tuo tiimiin runsaasti tietoa ja toimialan tuntemusta.

Katarinan kattavissa artikkeleissa keskitytään rahoituksen ja pankkitoiminnan eri osa-alueisiin, mikä tarjoaa lukijoillemme monipuolisen näkökulman aiheeseen. Hänen omistautumisensa hyvin tutkittuun sisältöön tekee hänestä korvaamattoman arvokkaan voimavaran kokemuksiaopas.comille.

kokemuksiaopas on sitoutunut tarjoamaan sinulle luotettavia, käytännöllisiä ja lukijaystävällisiä oppaita, joiden avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä raha-asioistasi. Olemme omistautuneet toimimaan ensisijaisena tietolähteenäsi kaikissa pankkeihin, lainoihin ja tuotearvosteluihin liittyvissä asioissa.

Tutustu tiimiimme

Tapaa perustajamme ja pääkirjoittajamme sekä toinen kirjoittajamme

Lesli Koskinen
Perustaja ja pääkirjoittaja
Katarina Virtanen
Katarina Virtanen
Yhteiskirjoittaja
vuosien kokemus
Asiantuntevat yhteistyökumppanit
Onnelliset kansat
Aktiiviset projektit

Liity mukaan tälle löytämisen ja voimaantumisen matkalle. Yhdessä selvitämme talouselämän mysteerejä ja jaamme kokemuksia, joiden avulla voit tehdä parhaat valinnat taloudellisen hyvinvointisi kannalta. Kiitos, että luotat kokemuksiaopas.comiin oppaanasi rahoitusmaailmassa.