bank norwegian laina kokemuksia

bank norwegian laina, luottokortti, säästötili kokemuksia asiakkaan toimesta

Bank Norwegian on Suomessa tunnettu rahoituslaitos, joka tarjoaa erilaisia rahoitustuotteita, kuten lainoja ja luottokortteja. Tässä kattavassa artikkelissa perehdymme Bank Norwegianin laina, luottokortti ja säästötiliin kokemuksia. Tutustumme myös asiakkaiden kokemuksiin Suomessa ja kerromme, onko Bank Norwegian oikea valinta sinun rahoitustarpeisiisi.

bank norwegian kokemuksia

Bank Norwegian Yleiskatsaus

Norjasta kotoisin oleva Bank Norwegian on toiminut Suomessa lähes kahdeksan vuotta. Huolimatta yhteisestä yhteydestä lentoyhtiö Norwegianin kanssa Bank Norwegian on rahoitussektorilla erillinen yksikkö. Bank Norwegian tunnetaan kulutusluotoistaan ja luottokorttitarjouksistaan, ja se on saanut näkyvyyttä huomattavan mainonnan avulla.

Mutta onko suuri näkyvyys laadun tae? Tutustutaan Bank Norwegianin tuotteisiin ja asiakas kokemuksia, jotta voidaan selvittää, onko se oikea valinta rahoitustarpeisiisi.

Onko Bank Norwegian sama kuin lentoyhtiö Norwegian?

Ei, ne eivät ole sama yhtiö. Norwegian Air Shuttle ASA, joka tunnetaan yleisesti nimellä Norwegian, oli Bank Norwegianin osaomistaja 20 prosentin osuudella. Vuonna 2019 Norwegian kuitenkin myi osuutensa Sampo Groupille ja ruotsalaiselle Nordic Capital -sijoitusyhtiölle. Vuonna 2021 ruotsalainen Nordax Bank AB osti Bank Norwegianin emoyhtiön, Norwegian Finans Holdingin.

Näistä omistajanvaihdoksista huolimatta Bank Norwegianin tuotteet ja brändi ovat pysyneet ennallaan. Pankkiin tehdyt talletukset kuuluvat myös ruotsalaisen talletussuojan piiriin, mikä takaa rahojesi turvallisuuden.

Kesäkuussa 2023 Nordax Bank AB muutti nimensä NOBA Bank Group AB:ksi.

Mikä on bank norwegian laina?

Yksi Bank Norwegianin tärkeimmistä rahoitustuotteista on kulutusluotot, joita on saatavilla eri summia erilaisiin tarpeisiin, kuten kodin kunnostamiseen, auton hankintaan ja lomamatkoihin. Lainahakemusprosessi voidaan aloittaa verkossa, mutta lainan maksuaika voidaan määrittää vasta hakemuksen täyttämisen jälkeen. Seuraavassa on joitakin keskeisiä tietoja Bank Norwegianin lainoista:

 • Lainamäärät: 1 000 – 60 000 euroa.
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta
 • Vakuuksia ei vaadita

Lainojen yhdistäminen on myös Bank Norwegianin yleinen käyttötarkoitus, joten se on sopiva valinta velkojen hallintaan. Hakijat voivat hakea lainaa myös yhdessä hakijan kanssa, jolloin korko voi olla alhaisempi.

Bank Norwegianin lainojen tukikelpoisuus

Suurena rahoitusyhtiönä Bank Norwegianilla on enemmän joustavuutta lainojen myöntämisessä verrattuna pienempiin lainanantajiin, joilla on tiukemmat kriteerit. Vaikka muut lainanantajat olisivat hylänneet sinut, Bank Norwegian saattaa harkita lainahakemustasi. Jos tarvitset kiireellistä rahoitusta, Bank Norwegiania kannattaa harkita.

Jotta voit saada Bank Norwegianin lainan, sinun on yleensä täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Ikä vähintään 23 vuotta
 • Ei viimeaikaisia maksuvaikeuksia
 • Suomen väestötietorekisterissä viimeisen 3 vuoden ajan

Vaikka nämä ovat vähimmäisvaatimukset, Bank Norwegian tekee perusteellisen luottokelpoisuusarvioinnin, jossa otetaan huomioon muun muassa tulot, menot, työsuhde ja olemassa olevat velat. Joitakin hakijoita saatetaan pyytää toimittamaan lisäasiakirjoja, kuten palkkakuitit, tietojensa todentamiseksi.

Bank Norwegianin lainojen korot

Bank Norwegian tarjoaa lainoilleen erilaisia korkoja, ja tarkka korko riippuu taloudellisesta profiilistasi. Korko määräytyy sellaisten tekijöiden perusteella kuin työsuhteen tyyppi, tulot, elinkustannukset, velat ja varallisuus. Korot ovat seuraavat:

 • Nimelliskorko: 5.99% – 19.99%
 • Todellinen vuotuinen enimmäiskorko: 30.25%
 • Avausmaksu: 0 €, 45 € tai 90 € (vaihtelee lainasumman mukaan).
 • Tilinhoitomaksu: 3-5 € kuukaudessa.

Avausmaksu riippuu lainasummasta: 0 € alle 3 000 €:n lainoista, 45 € 3 000-4 099 €:n lainoista ja 90 € yli 4 099 €:n lainoista. On tärkeää huomata, että nämä hinnat voivat muuttua, joten tarkista aina ajantasaisimmat tiedot Bank Norwegianin verkkosivuilta.

Jos haluat tehdä kattavamman vertailun eri lainanantajien välillä, voit tutustua vaihtoehtoihin, kuten Zmartaan, joka välittää lainahakemuksesi useille pankeille, myös Bank Norwegianille, ja auttaa sinua löytämään edullisimman lainan. Lisäksi voit helposti vertailla lainojen hintoja Laina.pro-sivuston avulla.

bank norwegian laina kokemuksia

Koska Bank Norwegian on toiminut Suomessa jo useita vuosia, on nettifoorumeilla, sosiaalisessa mediassa ja arvostelusivustoilla saatavilla lukuisia kommentteja ja kokemuksia. Yhteisiä teemoja asiakaskokemuksissa ovat mm:

 • Vaihtelevuus tarjotuissa koroissa, sillä jotkut asiakkaat saavat edullisia korkoja, kun taas toiset joutuvat maksamaan korkeampia korkoja luottokelpoisuutensa vuoksi.
 • Nopea lainakäsittely ja nopea varojen maksaminen täysin verkossa tapahtuvan hakemusprosessin ansiosta.
 • Parantunut asiakaspalvelun reagointikyky viime vuosina verrattuna aiempaan palautteeseen vuosina 2016-2017.
bank norwegian laina kokemuksia

Mitä ovat bank norwegian luottokortti?

Bank Norwegianin luottokortti on yksi sen suosituimmista tuotteista, joka on räätälöity matkailijoiden tarpeisiin, mutta sopii kaikenlaiseen shoppailuun. Sitä käyttää jopa 100 000 suomalaista, ja se tarjoaa ainutlaatuisen edun – CashPoints-pisteet, jotka voi lunastaa Norwegian-lentoyhtiöiden lennoista.

Bank Norwegianin luottokortin tärkeimmät ominaisuudet

 • Koroton maksuaika: Jopa 45 päivää
 • Ilmaiset käteisnostot
 • Ansaitse CashPoints-pisteitä ostoksista
 • Ilmainen matkavakuutus ja peruutusturva
 • Helppoja maksutapahtumia kontaktittomien maksujen avulla

CashPoints-pisteitä ansaitaan jopa 10 % Norwegianin lennoista ja 1 % muista ostoksista 10 000 euroon asti. Yli 10 000 euron ostoksista kertyy 0,5 % CashPoints-pisteitä. Kun yhdistät luottokortin Norwegian Reward -profiiliisi, voit aloittaa pisteiden keräämisen. Lisäksi kortissa on kontaktiton maksutoiminto, joka tekee 50 euroon asti tapahtuvista maksutapahtumista entistä kätevämpiä.

Bank Norwegianin luottokortin kelpoisuusehdot

Jotta voit hakea Bank Norwegianin luottokorttia, sinun on täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Ikä vähintään 23 vuotta
 • Ei viimeaikaisia maksuhäiriöitä
 • Vähintään 3 vuotta Suomen väestötietorekisterissä

Kortin luottoraja on tyypillisesti noin kaksinkertainen kuukausituloihisi nähden, maksimiraja on 15 000 euroa. Tämä arvioidaan kuitenkin jokaisen hakijan kohdalla yksilöllisesti hänen taloudellisen tilanteensa perusteella.

bank norwegian luottokortti kokemuksia

Suomessa on noin 160 000 kortinhaltijaa, joten verkossa on saatavilla runsaasti arvosteluja ja kokemuksia. Asiakkaat arvostavat luottokorttia yleisesti sen vuosimaksuttomuuden, CashPoints-pisteiden ja ilmaisen matkavakuutuksen vuoksi. Kannattaa kuitenkin huomioida, että luottokortin korko on perinteisten pankkien luottokortteihin verrattuna korkeampi, jos laskua ei makseta kokonaan.

Seuraavassa on joitakin otteita asiakkaiden kokemuksista bank norwegian luottokort

 • ”Bank Norwegianin kortti on toiminut minulle täydellisesti erityisesti matkoilla, sillä se tarjoaa ilmaisia käteisnostoja ulkomailla ja siihen sisältyy matkavakuutus.” – Anonyymi käyttäjä Suomi24-sivustolla.
 • ”Vaikka tyhjensin säästötilini Bank Norwegianissa, olen edelleen pankin asiakas. Norski-luottokortti on edelleen pätevä kortti käteispisteineen.” – Käyttäjä RJW Sharevillen foorumilla.
bank norwegian luottokortti kokemuksia

bank norwegian säästötili

Bank Norwegianin säästötili on toinen arvostettu tuote, joka tarjoaa yksinkertaisen ja joustavan tavan säästää. Tilin avaaminen onnistuu verkossa suomalaisella pankkitunnuksella, ja se vie vain muutaman minuutin. Tili soveltuu sekä lyhyen että pitkän aikavälin säästämiseen, ja se tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

 • Korkokanta: 1.05%
 • Ei minimitalletusta
 • Ei nostorajoja
 • Ei kuluja
 • Ei aikarajoituksia

Voit aloittaa säästämisen jo yhdellä eurolla, sillä minimitalletusvaatimusta ei ole. Nostoja voi tehdä milloin tahansa ilman rajoituksia, ja tili on täysin ilmainen ilman aikarajoituksia. Huomaa, että tässä annetut tiedot voivat muuttua, joten tarkista aina yrityksen verkkosivuilta ajantasaisimmat tiedot.

Bank Norwegian säästötili turvallisuus

Bank Norwegianin säästötilille tehdyt talletukset on suojattu Norjan talletussuojajärjestelmässä Bankenes Sikringsfondin eli pankkien vakuusrahaston kautta. Vaikka Bank Norwegian menisi konkurssiin, Norjan pankkitakuurahasto korvaisi talletuksesi sen nykyisten korvausrajojen mukaisesti.

Tällä hetkellä talletukset ovat suojattuja kahteen miljoonaan Norjan kruunuun asti, mikä vastaa euroina noin hieman alle 200 000 euroa, kun valuuttakurssit otetaan huomioon. Voit seurata talletuksiasi Bank Norwegianin verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta. Siirrot säästötilille ja säästötililtä kestävät yleensä noin 1-2 pankkipäivää.

Asiakas kokemuksia Bank Norwegianin säästötili

Saadaksemme tietoa asiakkaiden kokemuksista Bank Norwegianin säästötilistä olemme keränneet palautetta ja kommentteja eri lähteistä, kuten verkkofoorumeilta, sosiaalisesta mediasta ja asiakasarvosteluista. Tässä on yhteenveto Bank Norwegianin säästötiliä käyttäneiden kokemuksista:

Positiiviset kokemukset

 • Helppokäyttöisyys: Asiakkaat ilmaisevat yleisesti tyytyväisyytensä Bank Norwegianin säästötilin yksinkertaisuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Tilin avaaminen on mutkatonta, ja sen hallinnointi verkossa on kätevää.
 • Joustavuus: Monet säästäjät arvostavat tilin tarjoamaa joustavuutta, jonka ansiosta he voivat tallettaa minkä tahansa summan, tehdä nostoja ilman rajoituksia ja säästää sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteisiin.
 • Ei kuluja: Kulujen tai säännöllisten maksujen puuttuminen tuodaan usein esiin myönteisenä seikkana. Asiakkaat arvostavat sitä, että heidän säästöjään ei tuhota tarpeettomilla maksuilla.
 • Turvallisuus: Tieto siitä, että heidän talletuksensa ovat suojattuja Norjan talletussuojajärjestelmässä, antaa asiakkaille turvallisuuden tunnetta ja luottamusta pankkia kohtaan.

Huomioita

 • Korko: Vaikka säästötili tarjoaa etuja joustavuuden ja turvallisuuden kannalta, jotkut asiakkaat mainitsevat, että korko voi olla alhaisempi kuin tietyissä vaihtoehtoisissa säästötuotteissa. Tämä on tärkeä näkökohta henkilöille, jotka haluavat korkeampaa tuottoa säästöilleen.
 • Korkojen maksutiheys: Jotkut säästäjät haluaisivat, että heidän säästöilleen maksettaisiin korkoa useammin, sillä nykyisessä mallissa korkoa kertyy vuosittain.
bank norwegian säästötili kokemuksia
bank norwegian säästötili kokemuksia

Bank Norwegianin asiakaspalvelu

Bank Norwegian tarjoaa asiakastukea sähköpostitse ja puhelimitse. Voit käyttää heidän verkkosivuillaan olevaa yhteydenottolomaketta sähköisiin tiedusteluihin, ja vastaukset lähetetään sähköpostiisi, jolloin kirjeenvaihtoa voidaan tarvittaessa jatkaa. Tässä ovat Bank Norwegianin asiakaspalvelun yhteystiedot:

 • Soita Suomesta: 07532 66 200 (päivä/mpm).
 • Soita ulkomailta: +358 7532 66 200 (ulkomaanpuhelun hinta).
 • Kortin sulkeminen Suomesta: 07532 66 200 (päivä/mpm)
 • Kortin sulkeminen ulkomailta: +358 7532 66 200 (puhelun hinta ulkomaille)
 • Sähköposti: Käytä verkkosivuston yhteydenottolomaketta

Asiakaspalvelu toimii arkisin kello 11:00-17:00, poikkeuksena juhlapyhät ja erityiset tilaisuudet. Muista tarkistaa yrityksen asiakastukisivuilta mahdolliset päivitykset aukioloaikoihin. Jos haluat estää korttisi, kortin estopalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Lopuksi Bank Norwegian tarjoaa erilaisia rahoitustuotteita, kuten lainoja, luottokortti ja säästötilin. Kokemuksia vaihtelevat, mutta monet asiakkaat arvostavat Bank Norwegianin tarjoamien palveluiden helppoutta, kilpailukykyistä hinnoittelua ja etuja. Jos harkitset heidän palveluitaan, varmista, että tutustut perusteellisesti omiin rahoitustarpeisiisi sopiviin ehtoihin ja etuihin.

Lue seuraavaksi näiden henkilöiden kokemuksista

lue mitä asiakkaat sanovat svea laina kokemuksia

tärkeitä faktoja anyfin kokemuksia

Usein kysytyt kysymykset aiheesta bank norwegian kokemuksia

Mitä ovat Bank Norwegianin palvelut suomalaisille?

Bank Norwegian tarjoaa suomalaisille luottokorttia, säästötiliä 3,25-3,75 % korolla ja kulutusluottoja 8,79-19,50 % korolla.

Millaisia kokemuksia suomalaisilla on Bank norwegian?

Suomalaiset kehuvat Bank Norwegianin korkeaa säästökorkoa ja maksutonta luottokorttia, mutta kritisoivat korkeita kulutusluottojen korkoja.

Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegianilta?

Bank Norwegianin lainaa voivat hakea yli 23-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla on vakaat tulot ja joilla ei ole maksuongelmia.

Kuka voi hakea luottokorttia Bank Norwegianilta?

Bank Norwegianin luottokorttia voivat hakea yli 23-vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla on säännölliset tulot ja joilla ei ole maksuvaikeuksia.

Onko Bank Norwegianin luottokortti hyvä?

Kyllä, Bank Norwegianin maksuton luottokortti, jossa on 45 päivän koroton jakso ja matkavakuutus, on erittäin kilpailukykyinen.

Mitä eroa on Norwegian-lentoyhtiön ja Bank Norwegianin välillä?

Vaikka Norwegian-lentoyhtiö ja Bank Norwegian tekivät aiemmin yhteistyötä, ne ovat nyt täysin erillisiä yrityksiä.

Miksi Bank Norwegian on suosittu?

Bank Norwegian on suosittu suomalainen luotonantaja näkyvän markkinoinnin, kilpailukykyisen hinnoittelun ja luotettavuuden ansiosta.

Kuinka nopeasti saat Bank Norwegianin lainan?

Voit saada alustavan päätöksen minuutissa ja rahat tilillesi samana päivänä, jos toimitat pyydetyt liitteet nopeasti.

Voiko Bank Norwegianin lainan maksaa ennenaikaisesti?

Voit aina maksaa lisämaksuja tai maksaa Bank Norwegianin lainan ennenaikaisesti pois, jolloin säästät koroissa ja kuluissa.

Onko suuri kulutusluotto helppo järjestää Bank Norwegianista?

Bank Norwegianin maksimissaan 60 000 euron lainan saaminen edellyttää erinomaista taloutta eikä maksuhäiriöitä; kaksi hakijaa parantaa mahdollisuuksia.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *