walley lasku kokemuksia

walley lasku kokemuksia ja olennaiset tosiasiat 2024

Kun on kyse verkkokaupasta ja talouden hallinnasta, joustavien ja kätevien maksuvaihtoehtojen löytäminen on tärkeää. Yksi tällainen vaihtoehto Suomessa on walley lasku, jonka avulla voit maksaa joko kerralla laskulla tai pienemmissä erissä tililuottona.

Tässä artikkelissa tutustumme walley lasku tärkeimpiin ominaisuuksiin ja etuihin, walley lasku kokemuksia, mikä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan valinnan rahaliikenteessäsi.

walley lasku kokemuksia
walley lasku kokemuksia

Mikä on Walley?

Walley lasku tarjoaa sinulle vapauden maksaa verkko-ostoksesi tavalla, joka sopii parhaiten taloudelliseen tilanteeseesi. Voit maksaa maksusi kerralla laskulla tai jakaa sen hallittaviin kuukausieriin, jotka voivat kestää jopa 36 kuukautta. Jotta voit käyttää tätä palvelua, tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jota voit hakea oston yhteydessä. Tässä ovat kelpoisuuden perusedellytykset:

 • Ikä: Vähintään 18-vuotias.
 • Suomalainen sosiaaliturvatunnus.
 • Pysyvä, virallinen kotiosoite Suomessa.
 • Luottotarkastus Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Vapaata maksuaikaa Walley lasku – turvallinen ja helppo asiointi

Yksi Walley kautta tehtyjen verkko-ostosten tekemiseen laskulla erottuva ominaisuus on runsas 45 päivän koroton maksuaika. Tämän pidennetyn maksuajan ansiosta voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa tuotteen ennen laskun eräpäivää. Voit hyödyntää tätä maksuaikaa noudattamalla seuraavia ohjeita:

 • Hae myönteistä luottopäätöstä oston yhteydessä.
 • Varmista, että täytät kelpoisuusehdot.
 • Vastaanota ostostasi koskeva lasku sähköpostitse.
 • Jos haluat jakaa maksun pienempiin eriin, voit tehdä sen Norion Bankin luottosopimuksella. Tämä sopimus antaa sinulle luottoehtoihin perustuvan luottorajan tulevia ostoksia varten.

Voimassa olevalla luottosopimuksella sinun on maksettava vähintään laskussa ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Voit kuitenkin joustavasti maksaa suurempia maksuja. Seuraavat kuukausittaiset laskut lähetetään, kunnes laina on maksettu kokonaan pois. Halutessasi voit myös suorittaa lisämaksuja pienentääksesi luottosaldoasi vähimmäismäärää suuremmaksi.

Luottokustannukset ja luotto Esimerkki

walley lasku käytettäessä on tärkeää ymmärtää siihen liittyvät kustannukset. Verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joihin kuuluu 19,2 %:n korko nimellisenä vuotuisena korkona ilmaistuna ja 3,80 euron kuukausimaksu. Jos sinulle myönnetään esimerkiksi 1 000 euron luottoraja ja käytät sen kokonaan verkkokauppaostoksiin, sen takaisinmaksu 36 kuukauden kuluessa kampanjaehtojen mukaisesti johtaisi seuraaviin kuluihin:

 • Efektiivinen vuosikorko: 30.7%
 • Luottokustannukset yhteensä: 433 euroa
 • Maksettava kokonaissumma: 1 433 euroa.
 • Maksuerien määrä: 36

Huomaa, että maksuviivästyksistä peritään lakisääteiset muistutusmaksut, perintäkulut ja viivästyskorko.

walley lasku kokemuksia: Mitä asiakkaat sanovat?

Oletko utelias, mitä ihmiset sanovat walley lasku kokemuksia? Sukelletaanpa muutamiin tyytyväisten (ja kuvitteellisten) asiakkaiden kuvitteellisiin arvosteluihin, jotta saat esimakua käyttäjä kokemuksesta.

Marian saumaton ostosmatka

”En voi sanoin kuvailla, kuinka kätevä walley lasku on ollut verkkokauppaseikkailuissani. Kiireisenä ammatinharjoittajana minun on usein jaettava maksuni muutamalle kuukaudelle, jotta voin hallita budjettiani. Walley Invoice tarjoaa juuri tätä joustavuutta. Ja mikä parasta? 45 päivän koroton aika antaa minulle runsaasti aikaa varmistaa, että tuotteet vastaavat odotuksiani. Walley Invoice on todella parantanut ostokokemustani!”

Jarin taloudellinen vapaus

”Opiskelijana Suomessa taloudenhallinta voi olla hankalaa. walley lasku on ollut pelillinen muutos. Voin helposti maksaa oppikirjani ja muut välttämättömät asiat pienemmissä erissä. Heidän sovelluksensa on hengenpelastaja, joka muistuttaa minua, kun on aika suorittaa maksut. walley lasku-kokemus on tehnyt taloussuunnittelusta minulle helppoa.”

Leenan vaivattomat palautukset

”Yksi suosikkiasioistani walley lasku on se, miten he hoitavat palautukset. Äskettäin minun piti palauttaa pari kenkiä, jotka ostin verkosta. Aloitin prosessin, ja palautus vähennettiin saumattomasti seuraavasta laskustani. Myyjän kanssa ei tarvinnut tehdä monimutkaisia edestakaisia keskusteluja. Se on mukavuuden taso, jota en tiennyt tarvitsevani.”

Mikon polku luottokelpoisuuden palauttamiseen

”Kohdatessani taloudellisia haasteita olin huolissani luottotiedoistani. walley lasku antoi minulle toisen mahdollisuuden. Heidän luottosopimuksensa avulla pystyin rakentamaan luottoni uudelleen samalla, kun tein tarvittavat ostokset. Heidän reilut ehtonsa tekivät kokemuksesta sujuvan ja stressittömän.”

Lauran kannustava asiakaspalvelu

”Minulla oli muutama kysymys laskustani ja luottosopimuksesta, ja Walley asiakaspalvelu oli poikkeuksellista. He opastivat minua prosessin läpi ja antoivat nopeaa ja ystävällistä apua. On rauhoittavaa tietää, että he tukevat sinua koko Walley lasku matkasi ajan.”

Ne kuvastavat kuitenkin niitä myönteisiä kokemuksia, joita monilla suomalaisilla käyttäjillä on ollut walley laskusta. Kun harkitset palvelua, varmista aina, että tarkistat sen käyttöehdot varmistaaksesi, että se sopii yksilöllisiin rahoitustarpeisiisi.

Walley Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskutus- ja maksuprosessiin liittyviin tiedusteluihin tai apuun walley tarjoaa erityisen asiakaspalvelutiimin. Voit tavoittaa heidät seuraavien kanavien kautta:

Walley-sovellus

Walley tarjoaa käyttäjäystävällisen sovelluksen, joka helpottaa maksujen ja laskujen hallintaa. Kun otat sovelluksessa käyttöön ilmoitukset, saat muistutuksia, kun on aika suorittaa maksu. Seuraavassa kerrotaan, mitä voit tehdä Walley-sovelluksella:

 • Näytä kaikki laskusi ja tarkista niiden tila.
 • Säädä laskun eräpäivää.
 • Keskeytä laskutus palautusprosessin ajaksi.
 • Määritä tilinumerosi palautuksia varten.
 • Pääset usein kysyttyihin kysymyksiin nopeaa opastusta varten.

Sovellus on suunniteltu virtaviivaistamaan käyttökokemustasi ja varmistamaan, että sinulla on täysi kontrolli maksuihisi.

Palautusten ja peruutusten käsittely

Ostoksen palauttaminen tai peruuttaminen sujuu saumattomasti, kun noudatat kauppiaan palautuksia ja peruutuksia koskevia ohjeita. Kun olet käynnistänyt prosessin, tiedot palautuksesta välitetään automaattisesti Norion Bankille. Jos osa ostamistasi tuotteista hyväksytään palautettavaksi, voit vähentää palautetun summan laskun loppusummasta.

Jos kyseessä on osamaksu, palautuksen määrä vähennetään kokonaishyvityksestäsi, joka näkyy seuraavassa laskussasi. Tapauksissa, joissa sinun on palautettava maksettu suoritus, ilmoita tilinumerosi palautusta varten Walleylle. Voit hoitaa tämän kätevästi Walley-sovelluksen tai my.walley.fi sivuston kautta.

walley laskun luottopäätös

walley lasku -palvelun käyttäminen edellyttää luottopäätöksen tekemistä, mikä edellyttää henkilötietojen antamista. Tiedot siirretään turvallisesti SLL/TLS-suojatun yhteyden kautta. Luotonantaja, Norion Pankki, tarkistaa henkilö- ja osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmän kautta ja tarkistaa luottotietosi Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttavat useat tekijät, kuten historiasi Norion Pankin asiakkaana.

Jos jostain syystä saat kielteisen luottopäätöksen, voit pyytää selvitystä Walleyn asiakaspalvelusta. Huomaa, että vapaaehtoinen luottokielto tai salatut osoitetiedot voivat johtaa kielteiseen luottopäätökseen. Voit olla varma, että henkilötunnustasi tai luottopäätöstietojasi ei tallenneta kauppiaan asiakastietorekisteriin.

Tietosuojaa koskevat tiedot

Walley suhtautuu tietosuojaan vakavasti. Löydät lisätietoja tietojesi tarkistamisesta, oikeuksistasi sekä lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta Walleyn tietosuojasivulta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Norion Bank AB, ja lisätietoja saat Norion Bankin verkkosivuilta. Walleyn laskuun ja tililuottoon liittyvistä ehdoista saat kattavan käsityksen seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus
Yleiset laskutus-, tililuotto- ja osamaksuehdot
Eurooppalaisia kuluttajaluottoja koskevat vakiotiedot

jos haluat lainaa halpaan hintaan, lue opas svea-pankki lainasta ja kokemuksia, niin saat selkeän käsityksen.

Keskeiset asiat

walley lasku suomessa tarjoaa joustavan ja kätevän maksuratkaisun verkkokaupan tarpeisiin. joten kokemusia walley lasku on todella hyvä suomi. Mahdollisuus maksaa kerralla tai erissä, avokätinen koroton aika ja käyttäjäystävällinen sovellus tarjoavat joustavuutta, jota tarvitset menojesi tehokkaaseen hallintaan. Varmista vain, että täytät kelpoisuusehdot ja ymmärrät niihin liittyvät kustannukset, niin olet matkalla kohti vaivatonta maksukokemusta.

Lue seuraavaksi näiden henkilöiden kokemuksista

anyfin kokemuksia – tärkeitä faktoja ja asiakasarvosteluja

bluestep kokemuksia tässä ovat ihmisten arviot palveluista

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *