avida finans kokemuksia

avida finans kokemuksia – Lue mitä ihmiset sanovat?

Shhh…tule vähän lähemmäksi, jotta voin kertoa avida finans. Tämä salaperäinen ruotsalainen lainanantaja on myöntänyt lainoja suomalaisille salaa, mutta kannattaisiko sinun luottaa rahasi heille?

Nappaa kuppi kahvia ja kuuntele, kun kerron kaikki likaiset yksityiskohdat koroista, asiakaspalvelusta ja siitä, ovatko Avidan lainat tuhmia vai kivoja. Kerron sinulle hyvät, huonot ja rumat asiat – ei salailua!

Tutkin perusteellisesti aitoja asiakasarvosteluja paljastaakseni totuuden Avida Finans. Huuleni ovat sinetöidyt, kunnes luet raporttini, mutta sanottakoon vain, että joillakin ihmisillä oli onnellinen loppu, kun taas toiset saivat pahan jälkimaun.

Mukana on draamaa, jännitystä, turhautumista ja menestystä – joten pysy mukana, kun käyn kanssasi läpi avida finans kokemuksia. Usko minua, haluat lukea tämän teen viimeiseen pisaraan asti!

avida finans kokemuksia

Avida Finans: Lyhyt esittely

Avida Finans on ruotsalainen luottolaitos, joka laajentaa palveluitaan myös suomalaisille lainanottajille. Vaikka se ei ehkä ole kaikkein tunnetuin luotonantaja, se tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja ja on kerännyt oman osansa positiivisista Avida Finans -kokemuksista.

Olemme laatineet tämän tietopaketin antaaksemme sinulle monipuolisen kuvan Avida Finansista. Olemme keränneet sekä hyviä että huonoja kokemuksia, jotta saat puolueettoman arvion tästä palveluntarjoajasta.

Lainavaihtoehdot Avida Finans kanssa

Avida Finansilta voit hakea lainoja 2 000 eurosta 50 000 euroon, ja laina-ajat vaihtelevat 1-15 vuoden välillä. Merkittävin etu on, että nämä lainat eivät vaadi vakuuksia tai takaajia. Seuraavassa on muutamia vakuudettomien kulutusluottojen yleisiä käyttötarkoituksia:

 • Remontit
 • Auton osto
 • Useiden lainojen yhdistäminen

Avida Finans hinnasto

Lainaan liittyvien kustannusten ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää. Avida Finans tarjoaa seuraavat hinnat:

 • Lainan korko: 6,95 % – 17,45 % (määritetään asiakaskohtaisesti).
 • Avauspalkkio: 0 € 500-5 000 €:n lainoille.
 • Avausmaksu 5 001-50 000 euron lainoista: 69 euroa.
 • Tilinhoitomaksu: 5 euroa kuukaudessa

Erittelemme asiaa esimerkin avulla: Jos lainaat 12 000 euroa nimelliskorolla 8,45 % 10 vuodeksi, todellinen vuosikorko on 9,17 % ja kuukausieräsi 150,77 €. Tämä sisältää 69 euron avausmaksun ja 5 euron kuukausittaisen tilinhoitomaksun. Takaisinmaksettava kokonaissumma olisi 18 092,40 euroa.

Muista, että korot voivat vaihdella ajan mittaan, joten tarkista aina viimeisimmät korot Avidan verkkosivuilta ennen hakemuksen tekemistä.

Yritysrahoitus Avida Finans kanssa

Avida Finans tarjoaa myös erilaisia yritysrahoitusratkaisuja, kuten laskurahoitusta. Jos olet yrityksen omistaja ja etsit rahoitustukea, Avida Finans tarjoaa sinulle apua

Miten löytää paras lainatarjous Avida Finans kanssa?

Vaikka Avida Finans tarjoaa kilpailukykyisiä lainoja, on tärkeää tutkia kaikki vaihtoehtosi. Saatat miettiä, voisiko jokin toinen pankki tarjota paremman koron. Tässä kohtaa lainakilpailutussivusto voi olla paras ystäväsi. Käyttämällä näitä alustoja voit säästää aikaa ja vertailla lainatarjouksia nopeasti, jolloin voit mahdollisesti säästää rahaa. Jos mikään tarjouksista ei vastaa odotuksiasi, voit hylätä ne ilman kustannuksia.

Avida Finans lainojen kelpoisuusvaatimukset

Ennen kuin haet lainaa Avida Finansilta, varmista, että täytät seuraavat vähimmäisvaatimukset:

 • Ikä 24-70 vuotta
 • Säännölliset vuositulot vähintään 16 000 euroa (1 333,33 euroa kuukaudessa).
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa vähintään 3 edellisen vuoden ajan

Avida Finans arvioi huolellisesti jokaisen lainahakemuksen välttääkseen lainan myöntämistä henkilöille, jotka ovat jo valmiiksi ylivelkaantuneita. Jos sinulla on jo olemassa olevia velkoja ja perinteiset pankit eivät ole halukkaita myöntämään luottoa, harkitse takuusäätiön kaltaisten vaihtoehtojen tutkimista velkojen yhdistämiseksi.

Huomaa, että tiettyjä tukia, kuten opintotukea, ei lasketa tuloiksi, mikä voi vaikuttaa mahdollisuuksiisi saada lainaa koulutustarkoituksiin.

Muihin pankkeihin verrattuna Avida Finansin kelpoisuusvaatimukset ovat keskivertoa – ne eivät ole liian tiukkoja eivätkä liian lieviä.

Avida Finans lainojen kelpoisuusvaatimukset

Tarkempi katsaus Avida lainojen korkoihin

Avida Finans tarjoaa avoimuutta lainahinnoittelussaan, joka on helposti saatavilla sen verkkosivuilla. Nimelliskorot alkavat 8,90 prosentista, mutta ne voivat nousta jopa 17,90 prosenttiin. Ainoa tapa määrittää oma korkosi on hakea lainaa. Hyvä uutinen on, että hakemusprosessi on ilmainen, joten korkosi on helppo selvittää.

Korkojen lisäksi kannattaa ottaa huomioon myös muut kustannukset, kuten avausmaksu ja tilinhoitomaksu. Avausmaksu vaihtelee lainasumman mukaan, ja kaikkiin Avida-lainoihin liittyy 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu. Jos olet kiinnostunut vertailemaan Avidan hintoja muihin lainavaihtoehtoihin, suosittelemme käyttämään lainavertailutyökaluamme.

Muista, että hintatiedot voivat muuttua, joten tarkista aina Avidan ajantasainen hinnasto ennen lainahakemuksen tekemistä.

Ihmisten kokemuksia Avida Finans

Lukemalla muiden kokemuksia svida finans voit saada arvokasta tietoa lainanantajan palvelun laadusta.

Hei ystävät, tulkaa kerääntymään ympärillenne, kun jaan laillisen totuuden matkastani Avida Finansin kanssa.

Aloitan sanomalla, että tämä ruotsalainen lainanantaja on melkoinen luonnos. Hain lainaa, ja he suorastaan haamuttivat minua. Ei hyväksyntää, ei hylkäämistä – vain radiohiljaisuus. Laitoin sähköpostia asiakaspalveluun, ja he sanoivat vain ”palaamme asiaan pian!”. Mutta he eivät koskaan vastanneet. Erittäin hämärää, jos minulta kysytään.

Ystävälläni Sannalla oli kuitenkin paljon parempi kokemus. Hän kertoi minulle: ”Avida tarjosi minulle 10 000 euron lainaa kaikkien aikojen halvimmalla korolla. Lähetin palkkakuitin ja rahat olivat tililläni heti seuraavana päivänä! Viisi tähteä Avidalle.”

Mutta toisaalta työkaverini Juuso on edelleen raivoissaan. Hän pauhaa: ”Otin 40 000 euron Avida-lainan maksaakseni velkoja pois. Mutta kahden vuoden 500 euron kuukausimaksujen jälkeen vain 80 euroa on mennyt varsinaiseen pääomaan. Loput ovat mielettömiä korkoja ja maksuja! Pysykää kaukana Avidasta, se on velka-ansa.”

Kuten huomaatte, Avida on siis aika polarisoiva. Jotkut ihmiset saavat halpoja lainoja ja nopeaa käteistä. Toiset taas jäävät haamuksi tai loputtomaan koronmaksukierteeseen.

Lopputulos: toimi varovaisesti, jos haet Avida-lainaa. Ja varmista, että luet kaiken pienellä painetun tekstin! Mutta riittää jo – mitkä ovat sinun avida finans kokemuksia?

Omat kokemuksia Avida Finans

Lukijoiden jakamien avida Finans kokemusia ja tutkimuksemme perusteella voimme tehdä seuraavat johtopäätökset:

 • Monet lainanottajat pitävät Avida Finansia ihan hyvänä palveluna.
 • Nopeat ja tehokkaat lainojen hyväksymisprosessit ovat saaneet positiivista palautetta.
 • Korot ovat ajan myötä muuttuneet kilpailukykyisemmiksi, joten Avida on sopiva vaihtoehto lainojen yhdistämiseen.
 • Jotkut asiakkaat ovat kohdanneet haasteita hitaan asiakaspalvelun tai lainan hyväksynnän puuttumisen kanssa.

Muista, että yksilölliset kokemukset voivat vaihdella, joten on tärkeää harkita huolellisesti taloudellisia tarpeitasi ja tutkia lainavaihtoehtojasi ennen päätöksen tekemistä.

Kuka on Avida Finans?

Avida on ruotsalainen luottopörssiyhtiö, joka on toiminut vuodesta 1983 lähtien ja jolla on toimipisteet Oslossa ja Espoossa. Avida Finans AB (publ), filial i Finland, on palvellut suomalaisia lainanottajia vuodesta 2013.

Avidalla on luottolaitostoimilupa luotonantoon ja talletusten hankintaan, ja se toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Vaikka sen palveluihin ei tällä hetkellä kuulu korkeakorkoisia säästötilejä Suomessa, ruotsalaiset ja norjalaiset ovat jo kokeneet tämän tarjonnan.

Avida Finans yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä Avida Finansiin osoitteessa:

 • Osoite: Linnointiie 6 B, 02600 Espoo
 • Puhelin: 075-7550070 (ma-pe 10-17)
 • Sähköposti: [email protected]

Ennen rahoituspäätösten tekemistä suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä Avida Finanssiin, jotta saat ajantasaisimmat tiedot ja henkilökohtaista apua.

Keskeiset huomiot

 • Avida Finans on ruotsalainen lainanantaja, joka tarjoaa suomalaisille lainoja 2k-50k€ väliltä.
 • Korot vaihtelevat 6,95-17,45 % välillä yksilöllisistä tekijöistä riippuen.
 • Vaatimuksiin kuuluu olla 24-70-vuotias ja 16k€ minimitulot.
 • Kokemukset ja arvostelut ovat vaihtelevia – jotkut mainitsevat nopean palvelun, kun taas toiset ovat kieltäytyneet tai tyytymättömiä
 • Lainan kuluihin sisältyy 0-69€ avausmaksu ja 5€ kuukausittainen tilimaksu.
 • Avida toimii Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa Ruotsin säännösten mukaisesti.
 • Tarkista nykyiset hinnat heidän verkkosivuiltaan ennen hakemuksen tekemistä, sillä hinnat voivat muuttua.
 • Käytä lainavertailusivustoa löytääksesi Avidan parhaan lainatarjouksen kilpailijoiden rinnalla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Avida Finans tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja kilpailukykyisillä koroilla. Kokemuksesi voivat kuitenkin vaihdella, joten on ratkaisevan tärkeää punnita vaihtoehtoja ja miettiä taloudellisia tarpeitasi ennen lainan hakemista. Kun teet huolellisen selvityksen, voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen, joka vastaa taloudellisia tavoitteitasi.

Usein kysytyt kysymykset Avida Finans

Mikä yritys omistaa Avida Finans?

Avida Finansin omistaa Avida Finans AB, joka on ruotsalainen luottomarkkinayhtiö. Se toimii osakeyhtiönä, ja sen osakkeilla käydään kauppaa pörssissä.

Onko Avida Finans petos?

Ei, Avida Finans ei ole petos. Se toimii sekä Ruotsin että Suomen Finanssivalvonnan valvonnassa. Sillä on noin 100 työntekijää kolmessa maassa, ja sillä on vankka maine ja enimmäkseen myönteisiä kokemuksia internetissä, joten se on luotettava rahoitusalan toimija.

Millaista lainaa voit saada Avida Finans kautta?

Avida Finans tarjoaa vakuudettomia lainoja 2 000 eurosta 50 000 euroon, ja laina-ajat ovat 1-15 vuotta. Lainan korko vaihtelee 6,95 %:n ja 17,45 %:n välillä. Lisäksi lainasta peritään 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Mikä tekee Avida Finans erityisen muihin vaihtoehtoihin verrattuna?

Avida Finans erottuu edukseen pitkän historiansa ansiosta, sillä se on toiminut vuodesta 1983. Tämä pitkäikäisyys erottaa sen monista muista verkkolainanantajista. Lisäksi Avida tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja, mikä tekee siitä edullisen valinnan moniin muihin rahoituslaitoksiin verrattuna.

Mitä ehtoja Avida Finans asettaa lainanhakijoille?

Jotta voit hakea lainaa Avida Finansilta, sinun on oltava 24-70-vuotias, sinulla on oltava puhtaat luottotiedot ja vähintään 16 000 euron säännölliset vuositulot. Lisäksi vakituisen osoitteesi on oltava Suomessa.

Kuinka kauan Avida Finans on toiminut?

Avida Finans AB on toiminut vuodesta 1983. Suomen sivuliike, Avida Finans AB (publ), filial i Finland, perustettiin vuonna 2013.

Ovatko Avida Finans kokemuksia myönteisiä?

Avida Finans on saanut asiakkailta enimmäkseen myönteisiä kokemuksia. Kilpailukykyiset korot ja tehokas palvelu ovat merkittäviä vahvuuksia. Asiakaspalvelun arvostelut kuitenkin vaihtelevat, ja niissä on sekä positiivista että negatiivista palautetta. Henkilökohtaiset kokemukset voivat vaihdella, sillä joillakin hakijoilla on ollut vaikeuksia saada lainatarjouksia Avidalta.

Sopiiko Avida Finansin laina veneen ostoon?

Kyllä, voit käyttää Avida Finansin lainaa uuden tai käytetyn veneen ostamiseen, ja lainaa on saatavilla 50 000 euroon asti. Avida Finans ei vaadi veneen käyttämistä vakuutena, sillä he eivät hyväksy venettä tai muuta omaisuutta vakuudeksi.

Lue seuraavaksi näiden henkilöiden kokemuksista

danske bank laina, asuntolaina, turvatili kokemuksia 2023

norwegian bank laina kokemuksia asiakkaan toimesta

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *