instantor kokemuksia Asiakkaan ja opas saada Instantor laina

Oletko kuullut Instantor kokemuksia? Se on nopea ja helppo tapa saada lainahyväksyntä, joka mullistaa ihmisten tavan saada rahoitusta.

Jos olet valmis ohittamaan tyypillisen turhauttavan lainahakuprosessin ja nauttimaan sujuvasta ja nopeasta lainanottokokemuksesta, Instantor-kokemus on sinua varten!

Ei enää palkkatodistusten, veroilmoitusten tai tiliotteiden metsästystä. Ei enää viikkojen odottelua hyväksynnän saamiseksi. Instantorin avulla voit saada tarvitsemasi käteisvarat muutamassa minuutissa!

Tässä oppaassa käymme läpi, miten Instantor-kokemuksia toimii. Opi, miten se tarjoaa hullun nopeita lainahyväksyntöjä kurkistamalla todellisiin tuloihisi ja kulutustottumuksiisi.

Mikä on Instantor?

Instantor on ruotsalaisen Instantor AB:n kehittämä rahoitusteknologiapalvelu, jonka avulla lainanantajat voivat arvioida lainanhakijan luottokelpoisuuden nopeasti ja helposti.

Miten Instantor toimii?

 • Kun haet lainaa Instantoria käyttävältä lainanantajalta, sinua pyydetään antamaan Instantorille lupa käyttää pankkitilisi tapahtumia ja tietoja. Tämä tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnuksiesi avulla.
 • Kun valtuutus on annettu, Instantor käyttää automaattista järjestelmää analysoimaan tulojasi, kulutustottumuksiasi ja maksuhistoriaasi viimeaikaisen pankkitilisi toiminnan perusteella. Tämä kestää yleensä vain 10-60 sekuntia.
 • Instantor luo luottopisteet ja raportin, jotka se toimittaa lainanantajalle. Näin luotonantaja saa tilannekuvan taloudellisesta tilanteestasi ilman, että sinun tarvitsee toimittaa asiakirjoja, kuten palkkatodistuksia tai tiliotteita.
 • Jos Instantorin analyysi osoittaa, että sinulla on kyky maksaa takaisin, lainanantaja voi hyväksyä lainahakemuksesi heti ilman muita paperitöitä. Koko prosessi voi olla valmis muutamassa minuutissa!

Onko Instantorin käyttö turvallista?

Monet ihmiset ihmettelevät oikeutetusti, onko Instantorin käyttö turvallista ja onko kolmannen osapuolen palvelun antaminen pankkitilillesi riskialtista. Seuraavassa on muutamia keskeisiä tietoja Instantorin turvallisuudesta:

 • Salattu yhteys – Yhteys, jota Instantor käyttää tietojesi hakemiseen, on salattu ja täyttää alan tietoturvastandardit. Tämä estää tietojesi sieppaamisen tai väärinkäytön.
 • Kertakäyttö – Instantor voi käyttää tiliäsi reaaliaikaisesti vain nimenomaisella suostumuksellasi verkkopankkitunnuksesi kautta. Palvelu ei voi käynnistää tapahtumia tai saada jatkuvaa pääsyä tilillesi.
 • Ei mahdollisuutta suorittaa maksuja – Instantorin tarvitsemien käyttöoikeuksien perusteella se ei voi suorittaa maksuja, siirtää varoja tai tehdä muita toimia tililläsi. Se voi vain tarkastella tapahtumatietoja.
 • Noudattaa avoimen pankkitoiminnan säännöksiä – Instantor toimii laillisesti Euroopan PSD2-pankkidirektiivien mukaisesti, jotka sallivat säänneltyjen kolmansien osapuolten pääsyn pankkien sovellusliittymiin. Kaikkien suurimpien pankkien on tarjottava avoin pääsy.
 • Arvioi takaisinmaksukyvyn – Instantorin luottotarkastukset on suunniteltu estämään sinua ottamasta velkaa, johon sinulla ei ole varaa. Jos analyysi osoittaa, että sinulla olisi vaikeuksia takaisinmaksun kanssa, se suosittelee lainan hylkäämistä.

Instantorin käyttö ei siis vaaranna taloutesi tai henkilötietojesi turvallisuutta. Kyseessä on vain lukupalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa lainanantajia tekemään vastuullisia lainapäätöksiä.

instantor kokemuksia

Mitä asiakkaat sanovat Instantor kokemuksia?

Seuraavassa on joitakin ihmisten kokemuksia Instantor-lainoista.

John Brown Helsingistä:

”Olin yllättynyt siitä, kuinka helppoa ja nopeaa oli saada lainahyväksyntä Instantorin kautta. Hain lainaa puhelimellani lauantaina ja sain rahat tililleni seuraavana maanantaina – mitään paperitöitä ei tarvittu! Koko prosessi kesti noin 10 minuuttia. Korko oli paljon alhaisempi kuin odotin. Olen todella vaikuttunut tästä palvelusta ja käytän sitä varmasti uudelleen.”

Anne Korhonen Tampereelta:

”Freelancerina voi olla vaikeaa todistaa tulojaan lainanantajille. Instantor ratkaisi tämän minulle. Annoin heille kertaluonteisen pääsyn pankkitapahtumiini, mikä todisti heti, mitä tienaan kuukausittain. Sain 10 000 euron lainan 9 prosentin vuotuisella korolla, joka on yksi parhaista saamistani tarjouksista. Voin taata, että Instantor on nopea tapa saada kohtuuhintaista rahoitusta.”

Markus Tapani Oulusta:

”Olin todella pulassa, kun autoni hajosi eikä minulla ollut rahaa korjauksiin. Tarvitsin nopeaa lainaa. Instantorin avulla sain hyväksynnän alle tunnissa ilman, että minun piti mennä pankkiin tai toimittaa papereita. Verkkolomakkeen täyttäminen kesti vain muutaman minuutin. Sain lainani kahdessa arkipäivässä kohtuullisella korolla. Hengenpelastaja, kun tarvitset nopeasti hätärahaa!”

Johanna Kukkonen Turusta:

”Kahden lapsen kiireisenä äitinä minulla ei ole aikaa käydä pankeissa ja täyttää pitkiä hakemuksia. Pystyin hakemaan velkajärjestelylainaa täysin verkossa Instantorin avulla, kun kaksoseni nukkuivat päiväunia. Tarkistin tilini päivällisen aikana ja rahat olivat jo siellä! Digitaalinen prosessi oli supernopea ja kätevä, ja sen avulla voit saada lainan ilman, että sinun tarvitsee ottaa vapaata töistä tai odottaa jonoissa. Suosittelen sitä lämpimästi.”

Instantor-lainan saamisen edut

Instantorin kautta hyväksytyn lainan saaminen tarjoaa useita etuja:

 1. Nopeus

Suurin etu on lainapäätöksen saamisen nopeus. Koska Instantor automatisoi todentamisprosessin käyttämällä todellisia pankkitietojasi, saat alustavan päätöksen muutamassa minuutissa sen sijaan, että odottaisit päiviä tai viikkoja.

Sinun ei tarvitse etsiä ja toimittaa asiakirjoja, kuten palkkatodistuksia, tiliotteita ja veroilmoituksia, ja odottaa, että lainanantaja tarkistaa ne manuaalisesti.

 1. Kätevyys

Instantor tarjoaa nopeusetuun liittyen myös erittäin kätevän lainanhakuprosessin. Paperitöitä ei tarvitse etsiä, tulostaa, skannata tai varmentaa.

Sinun ei tarvitse koordinoida työnantajasi henkilöstöosaston tai kirjanpitäjän kanssa. Voit hakea lainaa myös normaalien työaikojen ulkopuolella, viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

 1. Korkeat hyväksymismahdollisuudet

Kun Instantor pääsee käsiksi pankkitapahtumiin, lainanantajat voivat tarkistaa tulosi ja takaisinmaksukykysi. Tämä antaa mielenrauhaa siitä, että hakemuksesi hyväksytään todennäköisemmin.

Niille, joilla on rajallinen luottohistoria tai alhaiset luottopisteet, se tarjoaa vaihtoehtoisen tien lainan hyväksymiseen, kun todelliset taloudelliset tietosi tarkistetaan.

 1. Pääsy parempiin lainatarjouksiin

Kun Instantorin hyväksyntä on saatu, lainanantajat antavat usein sinulle parhaat lainatarjouksensa. Reaaliaikaiset tiedot pienentävät heidän riskiään, minkä ansiosta he voivat tarjota alhaisempaa korkoa tai suurempia lainasummia.

Kun lainanantajat kilpailevat lainahakemuksestasi, Instantor-varmistus voi johtaa paljon edullisempaan rahoitukseen.

Miten saada edullisin Instantor-laina?

Vaikka Instantor tekee hyväksynnän saamisesta nopeaa ja helppoa, haluat silti saada mahdollisimman alhaisen koron. Seuraavassa on muutamia vinkkejä halvimman Instantor-lainan saamiseksi:

Tarkista useita lainanantajia

Korot ja maksut voivat vaihdella suuresti eri lainanantajien välillä, jopa Instantorin kautta hyväksyttyjen lainojen osalta. Älä ota vain ensimmäistä tarjousta, jonka saat.

Lähettämällä yhden lainahakemuksen online-vertailusivustolle voit saada ja vertailla useita lainatarjouksia lyhyessä ajassa.

Etsi esittelyalennuksia

Lainanantajat tarjoavat joskus suuria alennuksia lainan ensimmäisten 6-12 kuukauden ajaksi. Jos otat lainan, jonka korko on 0 %, voit säästää huomattavasti korkoja. Varmista, että tarkistat kaikki hinnoittelutiedot.

Harkitse vakuudellisia lainoja

Omaisuuden, kuten auton tai arvopaperien, asettaminen vakuudeksi voi alentaa korkoja. Harkitse tätä vain, jos luotat takaisinmaksuun, jotta et menetä vakuutta.

Tarkista kanta-asiakasalennukset

Jos sinulla on jo olemassa oleva suhde pankkiin, kuten sekkitili, tarkista, tarjoaako pankki sinulle asiakassuhde-hintoja. Kanta-asiakkaat voivat joskus saada edullisempia lainakorkoja.

Paranna Instantor-pisteitäsi

Aivan kuten luottopistemäärä, korkeampi Instantor-riskiluokitus voi oikeuttaa sinut halvempiin lainatarjouksiin.Taloudellisten tottumusten parantaminen voi parantaa pistemäärääsi ajan mittaan.

Kun teet ostoksia ja maksimoit vipuvaikutuksesi, Instantor-laina voi olla erittäin edullinen. Lisääntynyt kilpailu toimii eduksesi.

miten saada lainaa Instantor kanssa
miten saada lainaa Instantor kanssa

Top Instantor-lainan tarjoajien vertailu

Monet verkkolainanantajat ja rahoituslaitokset käyttävät nykyään Instantoria nopeiden lainapäätösten tekemiseen. Tässä on katsaus joihinkin parhaista vaihtoehdoista:

1. Bondora

Bondora yhdistää lainanottajat yksittäisiin lainanantajiin, jotka haluavat sijoittaa sen vertaislainausalustan kautta. Korot heijastavat Instantor-luottoluokitustasi. Ne tarjoavat nopean pääsyn osamaksulainarahoitukseen.

 • Lainat 100 eurosta 10 000 euroon.
 • Ehdot 3 kuukaudesta 5 vuoteen
 • Korko 9,9 % – 20 % todellinen vuosikorko
 • Ei veloiteta aloituspalkkiota
 • Lainat tulevat yksittäisiltä sijoittajilta

2. Creditstar

Creditstar tarjoaa Instantor-hyväksyttyä luottolimiittiä. Maksat korkoa vain käytetystä määrästä sen sijaan, että maksaisit kiinteästä lainasta etukäteen. Hyödyllinen odottamattomien menojen ja kassavirta-aukkojen hoitamiseen.

 • Kääntyvä luottolimiitti enintään 2 000 euroon asti.
 • Korko 14,99 % todellinen vuosikorko
 • Ei toimitusmaksua
 • Voi käyttää luottolimiittiä milloin tahansa
 • Visa-kortti käytettävissä ostoksia varten

3. Nordax Bank

Nordax Bank tarjoaa suurempia Instantor-lainoja suuriin menoihin ja velkojen vakauttamiseen. Pitkät takaisinmaksuajat pienillä kuukausierillä. Niiden enimmäislainamäärä on suurimpia.

 • Lainat 1 000-60 000 €.
 • Jopa 20 vuoden laina-aika
 • Korko 6,9 % – 19,9 %
 • Aloituspalkkio 0€ – 89€
 • Kuukausittainen palvelumaksu 2 € – 8,90 €.

4. Fixura

Fixura tarjoaa keskikokoisia, pitkäaikaisia Instantor-lainoja. Vaikka ne eivät ole halvimpia, ne voivat tarjota edullisia ehtoja niille, jotka haluavat pitää kuukausittaiset kulut alhaisina.

 • Lainat 1 000-20 000 €.
 • Ehdot 2-10 vuotta
 • Korko 15-19 % vuotuinen todellinen vuosikorko
 • Ei toimitusmaksua
 • Kuukausittainen palvelumaksu enintään 12,50 €.

5. Lainasto

Lainasto tarjoaa luottoa digitaalisen Visa-kortin kautta. Tämä voi auttaa hallitsemaan yllättäviä tai ajoittaisia menoja. Hyödyllisintä suurempien verkko-ostosten rahoittamiseen.

 • Kääntyvä luottolimiitti enintään 3 000 €.
 • Yhden kerran 19 % todellinen vuosikorko
 • Ei lainanmyöntämismaksua
 • Digitaalinen luottokortti ostoksia varten
 • Käteisnostot ja tilisiirrot eivät ole sallittuja

7 vinkkiä Instantor-lainan hyväksymiseen

Instantor automatisoi suuren osan lainan hyväksymisprosessista, mutta voit ryhtyä toimiin maksimoidaksesi mahdollisuutesi saada laina:

 1. Vältä viimeaikaisia lainahakemuksia – Useiden lainojen hakeminen lyhyessä ajassa herättää punaisia lippuja. Pidä hakemukset erillään toisistaan.
 2. Hallitse tulojen vakautta – Johdonmukaiset toistuvat tulolähteet osoittavat luotettavuutta. Vältä aukkoja työsuhteissa.
 3. Vähennä muita kuin välttämättömiä menoja – Ruokailu-, matka- ja viihdekulujen vähentäminen lisää käytettävissä olevia tuloja.
 4. Maksa kaikki laskut ajallaan – Instantor analysoi maksuhistoriaasi. Myöhästyneet tai laiminlyödyt maksut vaikuttavat negatiivisesti luokitukseesi.
 5. Pidä luottokorttisaldot alhaisina – Limiitteihin nähden suuret saldot heikentävät luottoluokitustasi. Yritä pitää saldot alle 30 prosentissa.
 6. Korjaa virheet pankkitiedoissasi – Varmista, ettei tapahtumien luokittelussa ole virheitä, jotka voivat vaikuttaa profiiliisi.
 7. Kerää säästöjä – Käteisvarojen pitäminen auttaa tapaustasi luomalla turvaverkon häiriötilanteiden varalle.

Mahdollisten punaisten lippujen välttäminen, johdonmukaisten tulojen osoittaminen ja vastuullinen rahankäyttö auttavat mahdollisuuksiasi. Optimoi taloutesi mahdollisuuksien mukaan ennakoivasti.

Mitä tehdä, jos saat hylätyn Instantor-lainan?

Jopa Instantorin avulla on mahdollista, että lainahakemuksesi hylätään. Tässä on joitakin vaihtoehtoja, jos näin käy:

 • Tarkista hylkäyksen syyt – Instantor antaa palautetta siitä, miksi et täyttänyt kelpoisuusehtoja. Tunnista alueet, joita voit parantaa.
 • Hae toisesta lainanantajasta – Hyväksymisperusteet vaihtelevat. Kokeile muita suuria lainanantajia, sillä saatat silti saada kelpoisuuden.
 • Toimita lisäasiakirjoja – Instantorin tietojen täydentäminen palkkatodistuksilla, selvityksillä jne. voi tukea uudelleentarkastelua.
 • Paranna taloudellista profiiliasi – Rakenna johdonmukainen tulotilasto, alenna käyttöastetta ja lisää säästöjä. Hae uudelleen 2-3 kuukauden kuluttua.
 • Hanki toinen allekirjoittaja – Paremmat taloudelliset edellytykset omaavan toisen allekirjoittajan lisääminen voi kompensoida sitä, jos profiilisi jää hieman vajaaksi.
 • Pyydä lainanantajalta neuvoja – Monet lainanantajat ovat valmiita antamaan neuvoja, joiden avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi tulevissa hakemuksissa.
 • Harkitse vaihtoehtoista rahoitusta – Vaihtoehdot, kuten vertaislainat, vakuudelliset lainat ja yhteisaloittajat, voivat tarjota enemmän joustavuutta.

Sen sijaan, että luovuttaisit, tutki useita vaihtoehtoja, jotta saat tarvitsemasi rahoituksen myös ilman Instantor-hyväksyntää. Ole sinnikäs.

Päätelmä

Instantor käyttää avointa pankkitoimintaa ja automaatiota lainojen myöntämisen yksinkertaistamiseen ja nopeuttamiseen. Käyttämällä todellisia transaktiotietojasi se voi nopeasti validoida taloudellisen profiilisi, mikä mahdollistaa lähes välittömän lainahyväksynnän.

Tämä poistaa suuren osan asiakirjojen keräämiseen ja manuaaliseen todentamiseen liittyvästä vaivasta ja viiveistä. Instantor avaa myös uusia mahdollisuuksia hyväksyntään niille, jotka kamppailevat perinteisten luottopisteiden kanssa.

Vaikka Instantor-laina ei sovi kaikkiin tilanteisiin, se voi olla uskomattoman nopea ja kätevä rahoitusvaihtoehto oikeisiin lainatarpeisiin. Muista vain vertailla useita lainanantajia saadaksesi parhaan koron.

Pienellä tutkimuksella ja älykkäällä vertailuhankinnalla Instantorin automatisoitu lähestymistapa voi säästää tuhansia laina-aikana!

Lue seuraavaksi näiden henkilöiden kokemuksista

Lue Asiakkaan rehellinen arvostelu ferratum kokemuksia

Mitä todelliset asiakkaat sanovat fixurasta kokemuksia?

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *