Vauraus Kokemuksia 2024 – Onko huijaus vai todellinen?

Yritysrahoituksen turvaamisessa Vauraus Finland on noussut merkittäväksi toimijaksi, joka tarjoaa joukkorahoitteisia yrityslainoja pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille). Tässä kattavassa oppaassa syvennymme muiden vauraus kokemuksia, selvitämme yrityksen taustoja ja tarjoamme tietoa, jonka avulla voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen heidän lainatarjonnastaan.

lukea ihmisten kokemuksia vauraus

Mikä on Vauraus-laina? Yleiskatsaus

Vauraus Suomi Oyj, joka tunnettiin aiemmin nimellä yrrittislainat.fi, on vuodesta 2013 lähtien välittänyt yrityslainoja pk-yrityksille joukkorahoituksen kautta. Heidän lainatarjontansa on suunnattu eri toimialojen yrityksille, ja lainasummat vaihtelevat 30 000 eurosta 5 000 000 euroon ja takaisinmaksuajat ovat 3-7 vuotta.

Lainan hakuprosessi on saumaton, ja koko menettely suoritetaan verkossa Vauraus Suomi -sivuston kautta. Kun hakemus on jätetty, yritys tekee luottokelpoisuusarvioinnin ja määrittää sopivan koron hakijan luottokelpoisuuden perusteella.

Onnistuneen arvioinnin jälkeen lainahakemus listataan Vauraus-markkinapaikalle, jossa sijoittajat voivat tarkastella ja osallistua rahoitukseen. Lainahakemus on voimassa 60 päivää, jonka aikana vähintään 25 prosenttia haetusta lainasummasta on rahoitettava, jotta laina voidaan myöntää.

Lue, mitä ihmiset kertovat Vauraus kokemuksista

Vauraus kokemuksia tutkiessasi on tärkeää huomata, että useimmat saatavilla olevat arvostelut koskevat pikemminkin heidän sijoituspalveluaan kuin lainanottajien kokemuksia. Lainanottajien vähäinen palaute viittaa kuitenkin siihen, että lainapalvelu on toiminut ilman suurempia ongelmia.

Ottaen huomioon yrityslainojen luonteen, joita myönnetään harvemmin kuin yksityishenkilöille myönnettäviä vakuudettomia lainoja, on ymmärrettävää, että lainanottajien kokemuksia voi olla niukasti. Siksi Vauraus Suomi Oy:n luotettavuuden arviointi lainantarjoajana perustuu ensisijaisesti yrityksen yleisvaikutelmaan ja taustaan.

Vauraus Suomi Oyj: Joukkorahoituksen luotettava nimi

Vauraus Suomi Oyj on yksi Suomen suurimmista joukkorahoitukseen perustuvista lainapalveluista. Vauraus on vakiinnuttanut asemansa alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana yli vuosikymmenen mittaisella historiallaan ja läsnäolollaan seitsemässä kasvukeskuksessa eri puolilla maata.

Vauraus Suomi Oyj:n keskeiset kohokohdat:

 • Perustettu vuonna 2011
 • Toimistot muun muassa Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Turussa
 • Yli 50 omistautunutta ammattilaista
 • Palveli yli 1000 yritystä
 • Välittänyt yli 100 miljoonaa euroa rahoitusta

Vauraus Suomen pitkäikäisyys, laajuus ja sitoutuminen ammattitaitoon ovat osoitus sen uskottavuudesta. Turvallisen verkkoalustan ja alan parhaiden käytäntöjen noudattamisen ansiosta mikään ei viittaa siihen, että Vauraus olisi huijaus – päinvastoin, se on luotettava kumppani yritysten rahoitustarpeisiin.

Sopiiko Vauraus-yrityslaina sinulle?

Arvostetun suomalaisen yritysjulkaisun Kauppalehden vertailevan analyysin mukaan Vauraus Suomen tarjoamien yrityslainojen kaltaiset joukkorahoitetut yrityslainat ovat huomattavasti edullisempia kuin perinteiset vakuudettomat yrityslainat.

Vaikka vakuudettomien lainojen korot ovat yleensä korkeammat kuin vakuudellisten lainojen, ne voivat tarjota korvaamatonta lisäarvoa yrityksille erityistilanteissa. Tällaisissa tapauksissa joukkorahoitettu laina Vauraus- tai vastaavien palveluiden kautta voi osoittautua kustannustehokkaimmaksi ratkaisuksi.

Jos yrityksesi harkitsee vakuudetonta lainaa, Vauraus Suomi erottuu havaintojemme perusteella luotettavana ja budjettiystävällisenä vaihtoehtona. Kyseessä ei ole huijaus, vaan yrityksille räätälöityjen vakuudettomien joukkorahoitettujen lainojen hyvämaineinen tarjoaja.

Vaiheittainen opas: Vauraus-lainan hakeminen

Vauraus Suomi on suunnitellut lainahakemusprosessin käyttäjäystävälliseksi ja virtaviivaiseksi, ja koko hakuprosessi tapahtuu verkossa. Tässä on vaiheittainen erittely siitä, mitä odottaa:

 • Tunnistaminen: Aloita varmistamalla henkilöllisyytesi, yrityksesi tiedot tai vastuuhenkilön tiedot verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Vauraus Suomi -sivustolla.
 • Lainan erittelyt: Määritä tarvittava rahoitussumma (30 000-10 000 000 euroa), haluttu laina-aika ja tavoitekorko.
 • Lainan käyttötarkoitus: Hahmottele selkeästi lainan tarkoitus, sillä tällä tekijällä on ratkaiseva merkitys riskinarviointiprosessissa.
 • Luottokelpoisuuden arviointi: Vauraus Suomi tekee perusteellisen luottokelpoisuusarvioinnin, joka perustuu hyvämaineisten luottolaitosten, kuten Suomen Asiakastieto Oy:n tai Bisnoden, antamiin tietoihin. Tämä arviointi määrittää kelpoisuutesi joukkorahoitukseen.
 • Yksityiskohtainen raportti: Jos luottopäätös on myönteinen, sinun on toimitettava kattava raportti, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti lainan käyttötarkoitus.
 • Markkinapaikan listaus: Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, se listataan Vauraus-joukkorahoituksen markkinapaikalle, jossa sijoittajat voivat tarkastella ja osallistua rahoitukseen.
 • Rahoitusaika: Lainahakemuksesi pysyy aktiivisena enintään kaksi kuukautta, jonka aikana sijoittajien on rahoitettava vähintään 25 prosenttia haetusta summasta.
 • Lainasopimus: Jos vähimmäisrahoituskynnys täyttyy määräajassa, sinulla on viikko aikaa tarkastella ja harkita lainan hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti, jolloin se on oikeudellisesti sitova.

Koko prosessin ajan Vauraus Suomi -yhtiön oma asiakastukitiimi on käytettävissäsi puhelimitse tai sähköpostitse, mikä takaa saumattoman ja läpinäkyvän kokemuksia.

Keskeiset asiat

 • Vauraus Suomi Oyj on vakiintunut suomalainen yritys, joka on tarjonnut joukkorahoitteisia yrityslainoja pk-yrityksille vuodesta 2013.
 • Heidän lainatarjontansa vaihtelee 30 000 eurosta 5 000 000 euroon, ja takaisinmaksuajat ovat 3-7 vuotta.
 • Lainan hakuprosessi on virtaviivaistettu ja tapahtuu kokonaan verkossa.
 • Vauraus Suomi tekee luottokelpoisuusarvioinnit ja listaa vaatimukset täyttävät lainahakemukset joukkorahoitusmarkkinapaikalleen.
 • Sijoittajat osallistuvat hyväksyttyjen lainahakemusten rahoittamiseen, ja vähintään 25 prosenttia haetusta summasta on rahoitettava, jotta laina voidaan myöntää.
 • Vaikka lainanottajien kokemuksia ovat vähäisiä, Vauraus Suomi vaikuttaa luotettavalta ja luotettavalta alan toimijalta, ei huijaukselta.
 • Joukkorahoitteiset yrityslainat Vauraus kautta voivat olla kustannustehokas vaihtoehto muille vakuudettomille yrityslainoille.

Yritysrahoituksen maailmassa liikkuminen voi olla monimutkaista, mutta Vauraus Suomen avoimen lähestymistavan ja vakiintuneen läsnäolon ansiosta joukkorahoitteisen yrityslainan saaminen voi olla varteenotettava vaihtoehto yrityksesi kasvulle ja menestykselle.

Lue aiheeseen liittyvä kokemuspostaus

Mitä ihmiset sanovat iraha kokemuksia?

Lukea Omalaina Kokemuksia

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *