Resurs Bank Kokemuksia

Resurs Bank Kokemuksia – Ihmiset arvostelu laina, luottokortti

Resurs Bank on merkittävä rahoituspalveluyritys Pohjoismaissa, joka tarjoaa kuluttajille lainoja, luottokortteja ja osamaksusopimuksia.

Verkossa jaetut resurs bank kokemuksia antavat kuitenkin ristiriitaisen kuvan. Jotkut asiakkaat kertovat sujuvasta hakemusprosessista ja hyvistä koroista, mutta toiset ovat valittaneet esimerkiksi myöhästyneistä maksulaskuista ja hylätyistä hakemuksista.

Mikä on siis koko tarina? Tämä täydellinen opas Resurs Bankista pyrkii selittämään kaiken, mitä sinun on tiedettävä ennen lainan tai luottokortin hakemista.

Yleiskatsaus Resurs Bankin laina- ja luottokortti vaihtoehtoihin

Resurs Bank tarjoaa henkilökohtaisia lainoja 1 000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Hyväksytyt lainanottajat voivat valita takaisinmaksuajaksi jopa 12 vuotta. Lyhyemmillä laina-ajoilla on alhaisemmat korkokustannukset.

Vakuudettomien osamaksulainojen lisäksi Resurs Bank myöntää Mastercard-luottokortteja, joilla on käytettävissä luottoa enintään 1 800 euroa. Kortinhaltijat ansaitsevat pisteitä, jotka he voivat lunastaa palkinnoiksi jokaisesta ostoksesta.

Mikä on Resurs Bankin lainan ja luottokortin vuosikorko?

Tässä on opas Resurs Bankin korko, maksuista ja muista odotettavissa olevista kustannuksista.

resurs bank lainan

Henkilökohtaiset lainat:

 • Korot: 6,95 % – 20 % todellinen vuosikorko, yksilöllisen taloushistorian mukaan.
 • Maksut: Enintään 12,50 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Luottokortit:

 • Kuukausimaksu: 4,90 €, jos saldoa on jäljellä.
 • Käteisennakkomaksu: 4 % tai vähintään 4 € per maksutapahtuma.
 • Karenssiaika: 30-60 päivää uusille ostoksille ennen koron laskua.

Resurs Bank luottokorti perittävä korko riippuu siitä, valitsetko 6 kuukauden lyhennysohjelman (10 %) vai 5 %:n kuukausittaisen ohjelman.

resurs bank luottokortti

Resurs Bankin vaatimukset lainoille ja luottokorteille

Resurs Bank arvioi jokaisen hakijan takaisinmaksukyvyn ennen lainojen myöntämistä tai luottokorttien myöntämistä. Tärkeimmät kelpoisuusvaatimukset ovat:

 • Vähimmäisikä 24 vuotta
 • Vakiintuneet tulot; vähintään 800 euroa/kk alle 3 100 euron lainoille ja 1 300 euroa/kk suuremmille lainasummille.
 • Puhdas luottotietoraportti, jossa ei ole aiempia maksuhäiriöitä

Näiden kriteerien täyttäminen ei takaa hyväksyntää. Ne antavat kuitenkin yleiskuvan siitä, mitä hakemusprosessin aikana on odotettavissa.

miten voit hakea lainaa Resurs Bankista? Vaiheittainen opas

Jos olet oikeutettu lainaan edellä mainittujen vaatimusten perusteella, voit jättää henkilökohtaisen lainahakemuksen Resurs Bankille seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 • Käytä Resurs Bankin lainalaskuria arvioidaksesi mahdollisia lainasummia, korkokustannuksia ja kuukausimaksuja.
 • Aloita lainahakemusprosessi verkossa (pankkitunnuksilla) tai puhelimitse.
 • Anna pyydetyt henkilökohtaiset ja taloudelliset tiedot huolellisesti ja tarkasti.
 • Lataa todentavia asiakirjoja, kuten viimeisimmät palkkakuitit, jotka osoittavat tulot.
 • Saat alustavan päätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Hyväksy lainatarjous sähköisesti, jos ehdot ovat hyväksyttävät.
 • Odota 1-3 päivää, että Resurs Bank tarkistaa asiakirjat ja tekee lopullisen luottopäätöksen.
 • Saat lainavarat suoraan pankkitilillesi pian lopullisen hyväksynnän jälkeen.

Sähköinen järjestelmä käsittelee hakemukset yleensä nopeammin, mutta Resurs Bank tarjoaa lainoja myös puhelimitse.

Henkilökohtaiset kokemuksia Resurs Bank

Resurs Bankilla on yli 5,7 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa, ja monet ovat jakaneet kokemuksiaan verkossa arvostelufoorumeilla. Mielipiteet vaihtelevat kuitenkin erittäin tyytyväisistä erittäin tyytymättömiin. Tutustumalla todellisiin asiakasarvosteluihin voimme tiivistää lainanottajien raportoimat keskeiset edut ja haitat:

Resurs Bank asiakas kokemuksia

Positiiviset Resurs Bank kokemuksia ja edut:

 • Sujuva ja nopea lainahakemus- ja päätösprosessi
 • Kilpailukykyiset korot luottokelpoisille lainanottajille
 • Helppo hallita tilejä ja maksuja verkossa
 • Avulias asiakaspalvelu puhelimitse
 • Vakuutus, joka kattaa lainanmaksut sairauden tai työpaikan menettämisen varalta.

Monille tyytyväisille asiakkaille on myönnetty suhteellisen suuria, yli 30 000 euron Resurs Bank -lainoja, joiden korot ovat noin 8 prosentin alapuolella. He pitivät sekä hakemuksen että jatkuvan tilinhallinnan saumattomina ja arvostivat digitaalisia toimintoja.

Negatiiviset Resurs Bank kokemuksia ja ongelmat:

 • Odottamaton tai epäoikeudenmukaiselta vaikuttava lainan hylkääminen.
 • Tiukat vaatimukset vaikeuttavat hyväksyntää
 • Laskutusvirheet tai salaperäisesti puuttuvat tiliotteet
 • Korkeat korot, joidenkin lainanottajien kohdalla lähes 20 prosenttia
 • Huono asiakaspalvelun reagointikyky

Negatiivisia Resurs Bank -arvosteluja jakaneet kertovat tarinoita, joissa he luulivat saavansa varmasti hyväksynnän tulojen ja luottopisteiden perusteella, mutta saivatkin yllättäen kielteisen päätöksen. Hylkäämisen syyt tai kriteerit olivat epäselviä, vaikka he pyysivät selvennystä.

Toiset turhautuneet asiakkaat joutuivat taistelemaan kovasti saadakseen virheellisiin laskuihin ja raportointiin liittyvät ongelmat korjattua. Lainanottajat, joilla oli pienemmät tulot tai aiempia luottotappioita, kokivat, että tarjotut korot olivat paljon odotettua korkeammat.

Neutraalit / sekalaiset kokemukset:

 • Maksun eräpäivä ei ole joustava
 • Lainaehtojen mukauttamismahdollisuuksia on rajoitetusti lainan myöntämisen jälkeen
 • Verkkosivuilla ja asiakirjoissa käytetään teknistä kieltä

Monet arvostelijat päätyvät Resurs Bankin kanssa jonnekin keskelle. Vaikka he eivät raportoineet mistään törkeän kielteisestä Resursin kanssa työskentelystä, muutamat joustavuuteen ja selkeyteen liittyvät rajoitukset estivät heitä suosittelemasta lainanantajaa suoralta kädeltä.

Resurs Bankin tausta ja taloudellinen asema

Resurs Bank on yli 40 vuotta Pohjoismaissa toiminut laillinen ja rekisteröity rahoituslaitos:

 • Emoyhtiö Resurs Holding on julkisesti noteerattu Nasdaq Tukholman pörssissä.
 • Yli 5,7 miljoonaa kuluttaja-asiakasta
 • Toimiluvan saanut pankki vuodesta 2001 rahoitusyhtiöstä siirtymisen jälkeen.
 • Erikoistunut vähittäisrahoitusratkaisuihin

Tämä vakiintunut historia ja laajuus viittaavat siihen, että Resurs Bank on kaiken kaikkiaan taloudellisesti vakaa. Myös viranomaisvalvonta valvoo sen luotonantokäytäntöjä.

Resurs Bankin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Voit ottaa yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun soittamalla numeroon 09 622 4308, maanantaista perjantaihin klo 8.00-17.00. Jos sinulla on peruskysymyksiä, voit myös keskustella virtuaalisen neuvonantajan nimeltä Pipsa kanssa heidän verkkosivuillaan.

Jos haluat mieluummin perinteisen postin, voit lähettää kirjeen Resurs Bank AB:lle osoitteeseen PL 3900, 00002 Helsinki.

Resurs Bankin asiakkaille on saatavilla kätevä hakemus. Voit ladata sen ja saada yksityiskohtaisia tietoja lainoistasi ja osamaksuista.

Loppuajatuksia Resurs Bankista

Resurs Bank tarjoaa yksinkertaisia ja läpinäkyviä laina- ja luottokorttivaihtoehtoja hakijoille, jotka pystyvät maksamaan lainansa takaisin ajallaan joka kuukausi. Tehokas verkkopalvelu ja luottokorttien kanta-asiakaspalkkiot ovat etuja.

Arvostelujen mukaan hakuprosessi kuitenkin aiheuttaa edelleen joillekin mahdollisille lainanottajille ongelmia, jotka johtuvat tiukoista tulotesteistä, mainostettujen ja todellisten korkojen välisestä epäsuhtaisuudesta tai hämmentävistä laskuista. Hakijat, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että he ansaitsevat lainan, ovat ymmärrettävästi raivoissaan hylkäämisestä.

Loppujen lopuksi Resurs Bankin lainoista tai kokemuksia ei ole olemassa lopullisesti ”oikeaa” tuomiota. Lainaprofiilin ja budjetin sovittaminen niiden standardeihin on edelleen tärkeää. Jos tarpeesi ja heidän tarjouksensa ovat yhteneväiset, arviot viittaavat siihen, että lainat voivat osoittautua nopeiksi, edullisiksi ja vaivattomiksi.

Lue myös – mitä ihmiset sanovat svea kokemuksia

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Resurs Bank Kokemuksia

Millaisia lainoja Resurs Bank tarjoaa?

Resurs Bank tarjoaa henkilökohtaisia osamaksulainoja 1 000 eurosta aina 50 000 euroon asti. Voit valita takaisinmaksuajan 1-12 vuoden välillä. Tilinhoitomaksu on enintään 12,50 euroa kuukaudessa. Korko vaihtelee 6,90-20 %:n välillä henkilökohtaisten taloudellisten tietojesi ja luottotietojesi perusteella.

Mitä luottokortti vaihtoehtoja resurs bank on tarjolla?

Resurs Bank tarjoaa Mastercard-luottokortin, jonka luottoraja on enintään 1 800 euroa. Kortti tarjoaa 30-60 päivää korotonta maksuaikaa uusille ostoksille, jos ne maksetaan kokonaisuudessaan. Lisäksi on otettava huomioon kortinhoitomaksut ja käteisvarojen ennakkomaksut.

Mitkä ovat perusedellytykset Resurs Bankin lainan saamiseksi?

Jotta voit hakea Resurs Bankin lainaa, sinun on oltava vähintään 24-vuotias ja sinulla on oltava vakituinen tulolähde, jonka kuukausittaiset bruttotulot ovat vähintään 800 euroa pienemmissä lainoissa 3 000 euroon asti tai 1 300 euroa kuukaudessa yli 3 000 euron lainoissa. Lisäksi sinulla on oltava puhdas luottotietohistoria, jossa ei ole aiempia maksuhäiriöitä tai maksamatta jääneitä maksuja.

Mikä erottaa Resurs Bankin kilpailijoista?

Resurs Bankilla on yli 40 vuoden toimintahistoria Pohjoismaissa. Se tarjoaa vakiintuneita rahoitustuotteita yhdistettynä uusiin teknisiin ominaisuuksiin, kuten helppoihin verkkohakemuksiin ja tilinhallintaan. Vakaalla henkilökohtaisella rahoituksella voi saada alle 7 %:n korkoja.

Onko Resurs Bank laillinen ja luotettava lainanantaja?

Kyllä, Resurs Bank on suuri ruotsalainen pankki, joka palvelee yli 5,7 miljoonaa pohjoismaista kuluttajaa. Emoyhtiö Resurs Holding on pörssilistattu ja sen toimintaa valvotaan perusteellisesti. Sekä Ruotsin että Suomen rahoitusviranomaiset sääntelevät Resurs Bankin luotonantokäytäntöjä kuluttajansuojan varmistamiseksi.

Mitä asiakkaiden arvostelut ja kokemuksia Resurs bankista korostavat?

Monet asiakkaat kehuvat Resurs Bankin nopeaa lainapäätöksentekoa muutamassa päivässä ja helppoja online-liittymiä. Toiset ovat kuitenkin kohdanneet odottamattomasti hylättyjä hakemuksia hyvästä taloudellisesta tilanteesta huolimatta. Joissakin arvosteluissa kerrotaan myös epäselviin laskutuksiin ja laskuihin liittyvistä ongelmista sekä korkeista koroista pienituloisille hakijoille. Kokemukset vaihtelevat suuresti lainasta ja lainanottajan olosuhteista riippuen.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *