Nordic Bank Kokemuksia ja asiakkaiden arvostelut 2024

Nordic Bank on verkossa toimiva lainanvälityspalvelu, joka yksinkertaistaa lainan hankkimista yhdistämällä lainanottajat useisiin lainanantajiin samanaikaisesti. Käyttäjäystävällisen alustansa ja laajan kumppaniverkostonsa ansiosta Nordic Bank on saanut mainetta tehokkuudesta ja avoimuudesta. Mutta mikä erottaa tämän palvelun muista ja miten asiakkaat kokevat kokemuksensa?

Tutustutaanpa Nordic Bankin toiminnan yksityiskohtiin ja tutkitaan sen palveluja käyttäneiden palautetta.

nordic bank palvelut

Miten Nordic Bank toimii?

Nordic Bank toimii lainahakemusten välityspalveluna, eli se ei suoraan tarjoa lainoja eikä kilpaile niistä. Sen sijaan se toimii välittäjänä, joka välittää lainahakemukset yhteistyökumppaneilleen, kuten Omalainalle, rahalaitoksille ja Etualle. Nämä yhteistyökumppanit puolestaan hoitavat varsinaisen tarjouskilpailuprosessin.

Lähettämällä yhden lainahakemuksen Pohjoismaiden Pankin kautta lainanottajat voivat ottaa yhteyttä samanaikaisesti yli 30 pankkiin ja rahoitusyhtiöön. Nordic Bankin yhteistyökumppaneihin kuuluu tunnettuja instituutioita, kuten Aktia, POP Bank, Bank Norwegian, Alisa Bank ja lukuisia muita.

On tärkeää huomata, että Nordic Bank tai sen tarjouskumppanit eivät tee lopullista päätöstä lainojen hyväksymisestä. Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemukset itsenäisesti omien luotonantokriteeriensä perusteella, joihin voi sisältyä esimerkiksi lainanottajan tulotaso, ikä ja luottotiedot.

Pohjoismaiden Pankin käytön tärkein etu on mahdollisuus arvioida nopeasti, mitkä lainanantajat voivat mahdollisesti tarjota lainatarjouksia ja millä korolla. Korot voivat vaihdella merkittävästi lainanottajan luottokelpoisuuden ja haetun lainasumman mukaan.

Asiakas nordic bank kokemuksia: Mitä arvostelut kertovat?

Mitä tulee asiakaskokemuksiin Pohjoismaiden Pankista, verkkoarvostelut ovat suhteellisen runsaita, mikä on yleensä myönteinen merkki. Useimmat lainahakemusten välitys- ja tarjouspyyntöpalvelut toimivat samankaltaisin periaattein, joten ne herättävät harvoin kiivaita keskusteluja tai väittelyjä.

Yksi yhteinen teema asiakasarvosteluissa on lainahakemusprosessin nopeuden ja selkeyden ylistäminen. Monet käyttäjät arvostavat sitä, että he saavat lainatarjoukset kätevästi postilaatikkoonsa pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Tämä nopeus johtuu monien rahoitusyhtiöiden ja pankkien käyttämästä automatisoidusta alustavasta lainapäätösprosessista, joka perustuu hakemuksessa annettuihin tietoihin.

Kaikki asiakkaat eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä tarjottuihin korkoihin, sillä yksittäiset lainanantajat määrittelevät korot lainanottajan riskiprofiilin arvioinnin perusteella.

Toinen toistuva palaute on sähköpostitse saatujen markkinointiviestien suuri määrä, vaikka nämä viestit voidaan yleensä peruuttaa muutamalla klikkauksella.

Kaiken kaikkiaan asiakkaat näyttävät arvostavan lainahakemuksen täyttämisen helppoutta ja sitä, että ensimmäiset lainatarjoukset saadaan nopeasti Pohjoismaiden Pankin kautta.

Yritys Nordic Bankin takana

Nordic Bank on Viroon rekisteröidyn HPH Finance Oü:n ylläpitämä palvelu. Nordic Bankilla on kuitenkin myös postiosoite Helsingissä, osoitteessa Bulevardi 21, ja se tarjoaa asiakaspalvelua sähköpostitse suomeksi.

Lyhenne ”Oü” tulee sanoista ”osaühing”, joka tarkoittaa suomeksi ”osakeyhtiötä”. Tämä on Virossa yleinen yritysmuoto, joka on erityisen suosittu pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritysten) keskuudessa.

Onko Nordic Bank luotettava palvelu?

Käytettävissä olevien tietojen perusteella Nordic Bank vaikuttaa luotettavalta ja turvalliselta palvelulta. Taustayhtiö HPH Finance Oü on merkitty kaikkiin Viron yritysrekistereihin. Lisäksi pankit ja rahoitusyhtiöt, joille lainahakemukset välitetään, ovat vakiintuneita ja hyvämaineisia toimijoita.

Nordic Bankin yhteistyökumppanit toimivat Finanssivalvonnan ja aluehallintoviraston valvonnassa, mikä takaa alan säännösten noudattamisen.

Palvelun käyttöehdot on esitetty avoimesti, eikä palvelun toimivuuteen ole raportoitu merkittäviä ongelmia. Lisäksi Nordic Bankia voi käyttää ilmaiseksi ilman käyttäjän sitoutumista.

Nordic Bankin kautta saatujen lainojen korot

Koska nordic bank tekee yhteistyötä lainatarjouspalveluiden Omalainan, MFI:n ja Etuan kanssa, tämän alustan kautta hankittujen lainojen korot määräytyvät näiden palvelujen kumppanien toimesta.

Lainan määrästä ja lainanottajan henkilökohtaisesta luottoriskiarvioinnista riippuen nimelliskorko voi vaihdella 4 prosentista 20 prosenttiin. Yleensä pienemmillä vakuudettomilla lainoilla on yleensä korkeammat korot.

Todelliseen vuosikorkoon, jossa on huomioitu kaikki liittyvät kulut, vaikuttavat myös sellaiset tekijät kuten lainan avauspalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Jotkut lainanantajat käyttävät riskiperusteista hinnoittelua, mikä tarkoittaa, että lainanottajille, joilla on parempi luottokelpoisuusarvio, tarjotaan lainoilleen alhaisempia korkoja.

Lainan saamista koskevat vaatimukset nordic bank

Jotta hakija voi saada kulutusluottoa nordic bank kautta, hänen on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Vähintään 18-vuotias
Säännöllinen palkka tai eläketulot
luottotiedot ovat kunnossa

Nämä ovat tyypillisiä vaatimuksia lainatarjouspalveluiden käyttämiselle. On kuitenkin tärkeää huomata, että Pohjoismaiden Pankin yhteistyökumppaneilla voi olla tiukempia vaatimuksia, kuten tietty ikäraja (esimerkiksi Lea-pankissa 23-70 vuotta).

Kunhan hakija täyttää Pohjoismaiden Pankin asettamat vähimmäisvaatimukset, hän saa lainatarjoukset kaikilta palvelun verkostoon kuuluvilta sopivilta lainanantajilta.

Lainan haku- ja vertailuprosessi

Lainan hakeminen ja tarjousten vertailu on yksinkertaista Pohjoismaiden Pankin kautta:

 • Käy Nordic Bankin lainahakemuslomakkeella.
 • Valitse haluamasi lainasumma (500-60 000 dollaria) ja laina-aika (1-15 vuotta).
 • Täytä lomakkeeseen perustiedot itsestäsi ja taloudellisesta tilanteestasi.
 • Lähetä hakemus, ja Nordic Bank välittää sen kaikille yhteistyökumppaneilleen.
 • Yhteistyökumppanit jakavat hakemuksen sitten omien lainanantajaverkostojensa kanssa.
 • Toimita kaikki lainanantajien pyytämät lisäasiakirjat tai liitteet.
 • Vertaile sähköpostitse tai tekstiviestillä saatuja lainatarjouksia.
 • Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen, hyväksy se verkkopankkitunnuksillasi.
 • Hyväksytty lainasumma talletetaan tilillesi mahdollisesti samana päivänä.

Lainatarjouksia vertaillessasi kannattaa ottaa huomioon henkilökohtaiset kriteerisi ja prioriteettisi. Jotkut lainanottajat saattavat esimerkiksi asettaa etusijalle alhaisimman todellisen vuosikoron (APR) kokonaiskustannusten minimoimiseksi, kun taas toiset saattavat haluta lainan, jossa on pienemmät kuukausierät ja pidempi takaisinmaksuaika, jos heidän taloutensa on tiukka. Henkilöt, joiden tulot ovat epäsäännölliset, saattavat olla kiinnostuneempia lainoista, jotka tarjoavat joustavuutta, kuten mahdollisuuden järjestää lyhennysvapaita aikoja tai tehdä muita muutoksia.

Lainojen yhdistäminen nordic bank kanssa

Nordic Bankin verkkosivujen mukaan heidän palveluitaan voi hyödyntää erilaisiin rahoitustarkoituksiin, mukaan lukien lainojen yhdistäminen. Lainanottajat voivat hakea enintään 60 000 dollarin konsolidointilainaa olemassa olevien lainojensa niputtamiseksi.

Useiden lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi voi olla viisas rahoituspäätös, sillä se johtaa usein merkittäviin säästöihin. Säästetyt varat voidaan kohdentaa elinkustannuksiin, säästöihin, investointeihin tai jäljellä olevien velkojen nopeutettuun takaisinmaksuun.

Lainoja yhdistettäessä säästöt ovat lähes väistämättömiä, sillä tilinhoitomaksujen määrä vähenee yhteen. Lisäksi suuremmalla konsolidointilainalla on yleensä alhaisempi korko kuin pienempien konsolidoitavien lainojen yhteenlasketuilla koroilla.

Omistajuus ja yhteystiedot

Nordicbank.fi-sivustoa ylläpitää virolainen HPH Finance Oü. Käytettävissä olevien lähteiden perusteella HPH Finance Oü vaikuttaa olevan hyvämaineinen yritys, joka on merkitty kaikkiin asiaankuuluviin rekistereihin.

Lyhenne ”Oü” tarkoittaa ”osaühing”, joka tarkoittaa englanniksi ”private limited company”. Tämä on Virossa yleisin yhtiömuoto, vaikka se eroaa Suomessa tunnetusta osakeyhtiörakenteesta.

Nordic Bank perustettiin vuonna 2018, ja se toimii useilla kielillä. Palvelun yhteystiedot ja asiakaspalvelun tiedot Suomessa ovat seuraavat:

 • Osoite: Bulevardi 21, 00180 Helsinki
 • Sähköposti: Puhelinpalvelu, puh: Asiakaspalvelu[@]nordicbank.fi
 • Asiakaspalvelun aukioloajat: Arkisin klo 8-17

Etsitpä sitten henkilökohtaista lainaa, autolainaa tai lainojen yhdistämistä, nordic bank tarjoaa kätevän ja tehokkaan foorumin, jolla voit vertailla useiden lainanantajien tarjouksia. Kun ymmärrät palvelun toimintaa ja asiakas kokemuksia, voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen ja mahdollisesti varmistaa edullisen lainasopimuksen, joka vastaa taloudellisia tarpeitasi.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Nordic Bank turvallinen ja luotettava?

Kyllä, Nordic Bank vaikuttaa lailliselta palvelulta. Sen emoyhtiö HPH Finance Oü on rekisteröity Viroon. Myös yhteistyökumppaneina toimivat lainanantajat ovat säänneltyjä ja hyvämaineisia pankkeja/NBFC:itä.

Millaisia korkoja voin odottaa Pohjoismaiden Pankin lainatarjouksista?

Korko voi vaihdella 4-20 % luottoprofiilista ja lainasummasta riippuen. Pienemmillä vakuudettomilla lainoilla on yleensä korkeampi korko. Todellinen todellinen vuosikorko sisältää myös mahdolliset perittävät maksut.

Voinko konsolidoida olemassa olevia lainoja Nordic Bankin kautta?

Kyllä, voit hakea Nordic Bankin kautta enintään 60 000 dollarin velkojen yhdistämislainaa, jolla voit niputtaa useita olemassa olevia lainoja yhdeksi.

Miten voin lopettaa markkinointiviestien/SMS:ien vastaanottamisen Nordic Bankilta?

Voit peruuttaa tilauksen klikkaamalla viesteissä olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa. Heidän verkkosivustollaan on myös oma tilauksen peruutussivu.

Tarjoaako Nordic Bank asuntolainoja tai asuntolainoja?

Ei, tällä hetkellä Nordic Bank ei helpota asunto- tai asuntolainojen vertailua tai hakemista. Se kattaa henkilö-, auto- ja yrityslainat jne.

Kuinka nopeasti voin saada lainan tililleni Nordic Bankin kautta?

Lainatarjoukset tulevat yleensä saman päivän aikana. Kun olet valinnut parhaan, voit allekirjoittaa sen verkkopankkitunnuksilla. Laina on tililläsi nopeimmillaan 15 minuutissa ja hitaimmillaan parissa pankkipäivässä.

Lue aiheeseen liittyvä opas – Mitä ihmiset sanovat nordax bank kokemuksia

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *