arkadia rahoitus

Arkadia Rahoitus Kokemuksia – Lue asiakkaiden arvostelut

Arkadia Rahoitus on suosittu lainavertailupalvelu, joka on saavuttanut merkittävän suosion suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

Se on alusta, jonka avulla voit hakea lainaa ja saada tarjouksia useilta eri lainanantajilta yhden hakemuksen kautta.

Ennen kuin syvennytään arkadia rahoitus käyttäjien kokemuksia, on tärkeää ymmärtää, miten palvelu toimii ja mikä sen tekee siitä erityisen.

arkadia rahoitus

Miten Arkadia Rahoitus toimii?

Kun täytät lainahakemuksen arkadia rahoitus -sivustolla, hakemuksesi välitetään useille lainanvälittäjille, kuten Omalaina, Rahatalitso, Zmarta, Axolaina ja Rahoitu.fi. Nämä lainanvälittäjät välittävät sitten hakemuksesi yhteistyökumppaneidensa pankeille ja rahoituslaitoksille, joita voi olla yhteensä jopa 35 eri lainanantajaa.

Tämän prosessin avulla voit:

 • Selvittää, mitkä lainanantajat ovat valmiita tarjoamaan sinulle lainaa.
 • Selvittää henkilökohtaisen korkosi, sillä jotkin pankit ja rahoitusyhtiöt määrittävät korot yksilöllisten riskinarviointien perusteella.

On tärkeää huomata, että hakemuksen jättäminen arkadia rahoitus kautta ei takaa lainatarjouksia. Jokaisella lainanantajalla on omat kriteerinsä lainahakemusten hyväksymiselle, ja jos et täytä minkään lainanantajan vaatimuksia, et välttämättä saa lainatarjouksia.

Miksi arkadia rahoitus tarjoaa ilmaista palvelua?

Arkadia Rahoitus toimii samanlaisella liiketoimintamallilla kuin muutkin lainojen vertailusivustot. Palvelu saa korvauksen lainanvälittäjiltä, joille se toimittaa lainahakemuksia. Nämä lainanvälittäjät puolestaan saavat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä palkkioita uusien laina-asiakkaiden hankkimisesta.

Tämä malli on verrattavissa hotelli- ja lentovaraussivustoihin, joissa palveluntarjoaja saa välityspalkkion hotellilta tai lentoyhtiöltä jokaisesta alustansa kautta tehdystä varauksesta. Tämän seurauksena arkadia rahoituksen kaltaiset palvelut voivat tarjota palvelujaan asiakkaille ilmaiseksi ilman velvollisuutta hyväksyä lainatarjous.

Kuka on arkadia rahoitus -palvelun takana?

Arkadia Rahoitus on suomalaisen, vuonna 2012 perustetun Draivi Media Oy:n hallinnoima palvelu. Draivi Media on erikoistunut tulospohjaiseen digitaaliseen markkinointiin ja omistaa muita tunnettuja verkkopalveluita, kuten Top5Credits Suomi ja Komparate.com.

Top5Credits on Arkadia Rahoituksen kaltainen lainavertailusivusto, kun taas Komparaten kautta kuluttajat voivat tehdä tarjouksia sähkösopimuksista ja puhelinliittymistä.

Mitä korkoja voit odottaa?

Arkadia rahoitus tarjoamat korot vaihtelevat 4,00 %:n ja 20,00 %:n välillä hakijan luottokelpoisuudesta ja muista tekijöistä riippuen. Todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki kulut, kuten laskutuslisät ja mahdolliset avausmaksut, voi vaihdella 4,00 prosentista 38,00 prosenttiin.

Seuraavassa on esimerkki, joka havainnollistaa korkojen vaikutusta:

 • Lainan määrä: €10,000
 • Takaisinmaksuaika: 5 vuotta (60 yhtä suurta kuukausierää)
 • Korko: 9.50%
 • Kuukausittainen tilinhoitomaksu: 5 €
 • Avausmaksu: 49 euroa

Näillä ehdoilla todellinen vuosikorko olisi 11,21 % ja takaisinmaksettava kokonaismäärä 12 950 euroa. Kuukausierä olisi 210 euroa.

On tärkeää vertailla lainatarjouksia todellisen vuosikoron ja lainan kokonaiskustannusten perusteella, sillä näennäisen alhaiset korot voivat johtaa huomattaviin kustannuksiin pidemmän takaisinmaksuajan kuluessa.

Asiakas kokemuksia arkadia rahoitus

arkadia rahoitus kokemuksia koskevat online-arvostelut ja kommentit vaihtelevat, mutta useimmat ovat sävyltään myönteisiä tai neutraaleja. Tässä on muutamia esimerkkejä:

 • Sain samana päivänä pari sopivaa lainatarjousta. Muutaman päivän odottelun jälkeen tuli yhteensä 5 lainatarjousta.
 • Nopea ja helppo palvelu.
 • Erittäin toimiva järjestelmä. Sain tarjoukseni nopeasti ja helposti.
 • Nopea vastaus lainatarpeeseen. Se ei vain ollut kilpailukykyinen tarjous.
 • En voi olla tyytyväinen, koska en saanut lainaa.

Negatiiviset arvostelut johtuvat usein tilanteista, joissa käyttäjät eivät saaneet lainatarjouksia tai saivat tarjouksia pyydettyä pienemmistä summista. Jotkut käyttäjät ovat myös kritisoineet sähköpostitarjousten saamista jopa sen jälkeen, kun he olivat hyväksyneet yhden alkuperäisistä tarjouksista.

arkadia rahoitus avulla käyttäjät voivat kuitenkin helposti peruuttaa sähköpostiviestien tilauksen yhdellä napsautuksella.

arkadia rahoitus kokemuksia

Onko arkadia rahoitus luotettava?

Arkadia Rahoitusta pidetään turvallisena ja luotettavana palveluna, sillä se on täysin kotimaisen, hyvämaineisen suomalaisen yrityksen omistama ja ylläpitämä. Draivi Media Oy on onnistuneesti kilpailuttanut miljoonia lainahakemuksia eri maissa, ja sen vertailusivustoja käyttävät sadattuhannet ihmiset kuukausittain.

Palvelun rekisteri-, turvallisuus- ja tietosuojaselosteissa ei ole havaittavissa väärinkäytöksiä, ja kaikki luotonantajat, joille lainahakemukset välitetään, ovat tunnettuja ja hyvämaineisia toimijoita, joilla on Finanssivalvonnan myöntämät toimiluvat.

Miten lainaa haetaan arkadia rahoituksen kautta?

Lainan hakeminen arkadia rahoituksen kautta on suoraviivaista:

 • Täytä lainahakemus arkadia rahoituksen verkkosivuilla.
 • Odota, että pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi.
 • Vertaile tarjouksia ja hyväksy halutessasi jokin niistä (mutta sinun ei ole koskaan pakko tehdä niin).
 • Jos hyväksyt tarjouksen, suorita lainan hyväksymis- ja allekirjoitusprosessi sähköisesti lainanantajan verkkopalvelun kautta.
 • Toimita kaikki lainanantajan pyytämät lisäasiakirjat tai liitteet lainahakemuksen tietojen tarkistamiseksi.

Jotkin lainanantajat voivat antaa lainatarjoukset nopeasti, sillä lainapäätös tehdään automaattisesti hakemuksessa annettujen tietojen perusteella. Kaikki tarjoukset eivät kuitenkaan välttämättä saavu heti, joten on suositeltavaa odottaa ja vertailla useita vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Kuka voi käyttää arkadia rahoitusta?

Jotta voit käyttää Arkadia Rahoitus -palvelua, sinun on täytettävä seuraavat perusedellytykset:

 • Sinun on oltava vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset tulot työstä, yritystoiminnasta tai eläkkeestä.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Kullakin pankilla ja rahoitusyhtiöllä voi kuitenkin olla lisäkriteerejä, kuten korkeampi ikävaatimus tai tietty tulotaso, lainahakemusten hyväksymiselle. Lainakilpailutuspalvelun avulla voit selvittää, mitkä lainanantajien ehdot täytät.

Keskeiset asiat

 • arkadia rahoitus on luotettava lainavertailupalvelu, jonka avulla voit hakea lainaa ja saada tarjouksia useilta lainanantajilta yhdellä hakemuksella.
 • Palvelu on asiakkaille ilmainen, sillä se saa lainanvälittäjiltä korvauksen lainahakemusten toimittamisesta.
 • Korot vaihtelevat 4,00 %:sta 20,00 %:iin, ja todellinen vuosikorko voi olla jopa 38,00 %, kun lisäkustannukset otetaan huomioon.
 • arkadia rahoitus asiakas kokemuksia ovat enimmäkseen myönteisiä, ja valitukset liittyvät lähinnä siihen, ettei lainatarjouksia ole saatu lainkaan tai että tarjouksia on saatu pyydettyä pienemmille summille.
 • Arkadia Rahoitus on hyvämaineisen suomalaisen yrityksen, Draivi Media Oy:n, hallinnoima yritys, joka toimii yhteistyössä tunnettujen ja lisensoitujen pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.
 • Jotta voit käyttää palvelua, sinun on täytettävä peruskelpoisuusehdot, kuten oltava vähintään 20-vuotias, sinulla on säännölliset tulot ja sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
 • Vaihtoehtoisia lainavertailupalveluita Suomessa ovat muun muassa suorahakemukset pankeista, lainakilpailijat ja lainahakemusten välittäjät.

Ymmärtämällä arkadia rahoitus ihmisten kokemuksia voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen siitä, onko tämä lainavertailupalvelu oikea valinta sinun lainatarpeisiisi.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *