ferratum kokemuksia – Lue Asiakkaan rehellinen arvostelu 2024

Ferratum on suomalainen rahoituspalveluyritys, joka tarjoaa lainoja ja muita rahoitustuotteita kuluttajille kaikkialla Euroopassa. Ferratum perustettiin vuonna 2005, ja se on kasvanut palvelemaan yli 2 miljoonaa asiakasta 23 maassa.

Tässä artikkelissa kerron henkilökohtaisista kokemuksia lainojen saamisesta Ferratum viime vuosien aikana. Käsittelen lainahakemusprosessia, korkoja ja maksuja, takaisinmaksuehtoja, asiakaspalvelua ja yleisiä vaikutelmia Ferratumin käyttämisestä henkilökohtaisiin lainoihin.

ferratum kokemuksia

Miten lainaa haetaan Ferratum?

Ferratum-lainan hakuprosessi on nopea ja helppo, mikä on yksi tärkeimmistä eduista, joita Ferratumin palvelun käyttäminen tarjoaa. Kaikki voidaan tehdä verkossa heidän verkkosivustonsa tai mobiilisovelluksensa kautta.

Aluksi syötät joitakin henkilökohtaisia perustietoja, kuten nimen, syntymäajan, osoitteen, tulot ja menot. Tämä osuus vie vain muutaman minuutin. Seuraavaksi sinulle esitetään lainatarjoukset, joissa näkyy summa, johon olet oikeutettu, sekä takaisinmaksuehdot, korko ja maksut.

Arvostin sitä, että Ferratum näytti minulle räätälöidyt lainavaihtoehdot heti, joten pystyin helposti valitsemaan tarpeisiini parhaiten sopivan tarjouksen. Koko hakuprosessi kestää alle 10 minuuttia.

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, Ferratumin on tarkistettava henkilöllisyytesi ja arvioitava luottokelpoisuutesi. Henkilöllisyyden todentamista varten latasin kuvat passistani ja ajokortistani.

Luottokelpoisuuden tarkistamiseksi yhdistin verkkopankkitilini, jotta Ferratum voisi analysoida tuloni, kulutustottumukseni ja olemassa olevat velkani. Näin he luottavat siihen, että voisin maksaa lainan takaisin vastuullisesti.

Kun olin ladannut asiakirjat ja yhdistänyt pankkitilini, sain lainapäätöksen tunnin kuluessa. Hyväksynnän saaminen näin nopeasti teki prosessista vaivattoman verrattuna perinteisiin pankkilainoihin tai palkkapäivälainoihin, joissa odotusaika on pitkä.

Miten hakea Ferratum-lainaa

Ferratum-lainan korot, maksut ja takaisinmaksuehdot

Ferratum-lainojen korot ovat kilpailukykyiset, mutta korkeammat kuin joillakin pankeilla. Esimerkiksi viimeisimmän 2000 euron lainani todellinen vuosikorko oli 19 %.

Vaikka korko on jyrkempi kuin suurimmilla pankeilla, se on kuitenkin paljon alhaisempi kuin laittomilla kiskuriluottolaitoksilla, jotka saattavat periä 50-200 prosentin korkoa. Ferratumin korot ovat säänneltyjä ja Suomen lakien mukaisia.

Korkojen lisäksi Ferratum veloittaa tilinhoitomaksun ja viivästyskorkoja, jos maksat lainan takaisinmaksun myöhässä. Oma tilimaksuni on 8 euroa kuukaudessa. Myöhästymismaksut ovat 10 €/tapaus.

Takaisinmaksuehdot ovat joustavat lainasumman ja mieltymystesi mukaan. Viimeisimmän lainani takaisinmaksuaikataulu oli 12 kuukautta ja kuukausittaiset pääoman ja koron maksut olivat yhtä suuret.

Olisin voinut valita lyhyemmät 6 tai 9 kuukauden laina-ajat, jolloin kuukausierä olisi ollut suurempi, tai pidemmät 24 kuukauden laina-ajat, jolloin kuukausierä olisi ollut pienempi. Tämä joustavuus auttaa sovittamaan lyhennykset budjettiisi.

Ferratum asiakaspalvelu ja tilinhallinta

Asiointi Ferratumin asiakaspalvelun kanssa on ollut minulle aina saumatonta. He tarjoavat puhelin-, sähköposti- ja chat-tukea suomeksi ja englanniksi.

Odotusajat ovat yleensä hyvin lyhyitä, vain minuutin tai kaksi. Asiamiehet ovat ystävällisiä ja pystyvät vastaamaan nopeasti kaikkiin tiliä, maksuja, korkolaskelmia tai muita aiheita koskeviin kysymyksiin.

Verkkosivusto ja mobiilisovellus tekevät myös tilini hallinnoinnista kätevää. Voin tarkistaa saldoni, tehdä lisämaksuja, päivittää henkilökohtaisia tietoja ja seurata maksuja 24/7. Kaikki on helppo löytää siistissä, modernissa käyttöliittymässä.

Henkilökohtainen kokemuksia ferratum lainoista

Useiden viime vuosien aikana myönnettyjen lainojen perusteella olen erittäin tyytyväinen ferratum kokemuksia. Nopea lainahakemusprosessi, joustavat takaisinmaksuvaihtoehdot ja erinomainen asiakaspalvelu ovat tehneet heistä parhaan mahdollisen vaihtoehdon, kun tarvitsen varoja nopeasti.

Suuriin pankkeihin verrattuna korkeammat korot ovat perusteltuja nopeamman hyväksynnän ja maksun ansiosta. Ferratum täyttää tärkeän roolin lainanottajille, jotka arvostavat nopeutta ja mukavuutta alhaisempien korkojen sijaan.

Vaikka Ferratumin lainat eivät olekaan halvin rahoituslähde, ne ovat erittäin edullisia laittomiin lainanantajiin verrattuna. Vastuuntuntoisilla lainanottajilla, jotka maksavat takaisin ajallaan, ei pitäisi olla ongelmia Ferratumin korkojen ja maksujen kanssa.

Kaikille, jotka tarvitsevat nopeaa henkilökohtaista lainaa, suosittelen lämpimästi lainatarjousten hankkimista Ferratumilta. Varmista vain, että lainaat vain sen verran, mitä sinulla on varaa maksaa takaisin budjettisi ja tulojesi perusteella. Viisaasti käytettynä Ferratumin lainat tarjoavat korvaamatonta palvelua kohtuulliseen hintaan.

kokemuksia ferratum lainoista
kokemuksia ferratum lainoista

Ferratum-lainojen edut

 • Nopea online-hakemusprosessi kestää alle 10 minuuttia
 • Lainapäätös saadaan useimmissa tapauksissa tunnin sisällä
 • Varat talletetaan tilillesi hyvin nopeasti, usein samana päivänä.
 • Joustavat lainasummat ja takaisinmaksuehdot
 • Reagoiva, monikielinen asiakaspalvelu saatavilla puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa
 • Nykyaikainen verkkosivusto ja mobiilisovellukset helpottavat tilinhallintaa

Ferratum-lainojen haitat

 • Korot ovat perinteisiä pankkeja korkeammat
 • Tilin ylläpito- ja myöhästymismaksut
 • Vaatii pankkitilin yhdistämisen ja henkilöllisyyden tarkistamisen
 • Lyhyempi lainahistoria kuin vuosikymmeniä sitten perustetuilla suurilla pankeilla

Mitä ihmiset sanovat ferratum kokemuksia?

tässä on todellisia asiakas kokemuksia Ferratum lainoista ja mitä he sanovat Ferratumista.

 1. ”Tarvitsin pienen henkilökohtaisen lainan kattamaan joitakin odottamattomia sairaalalaskuja. Hain Ferratum-lainaa verkossa ja sain lainan alle tunnissa! Varat olivat tililläni samana päivänä. Nopea hyväksyntä ja rahoitus auttoivat lievittämään niin paljon stressiä.”
 2. ”Pienen yrityksen omistajana voi olla vaikeaa saada lainaa perinteisestä pankista. Mutta Ferratum hyväksyi minulle yrityslainan vain muutamassa päivässä verkkomyyntihistoriani perusteella. Varojen avulla pystyin investoimaan varastoon ennen kiireistä lomakautta.”
 3. ”Olin hermostunut hakiessani ensimmäistä lainaani, mutta Ferratum teki siitä helppoa. Heidän verkkosivuillaan oli helppo navigoida ja heidän chat-tukensa opasti minua koko prosessin ajan. Sain tarvitsemani rahat uuteen kannettavaan tietokoneeseen kahdessa päivässä.”
 4. ”Minulta jäi Ferratum-lainani maksamatta, koska menetin työni. Otin heti yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa, ja he olivat ymmärtäväisiä. He luopuivat myöhästymismaksusta ja laativat mukautetun takaisinmaksusuunnitelman, johon minulla oli varaa.”
 5. ”Ferratumin takaisinmaksuehdot sopivat hyvin budjettiini. Kelpuutin pidemmän 3-vuotisen lainan, joten pystyin maksamaan pienempiä kuukausimaksuja. Tämä joustavuus tekee lainan hallinnoinnista paljon helpompaa.”

Kenen tulisi harkita ferratum-lainaa?

Ferratum-lainat ovat hyvä vaihtoehto tietyille lainanottajille, kuten:

 • Kuka tahansa, joka tarvitsee henkilökohtaista lainaa hyvin nopeasti, pikemminkin tunneissa/päivissä kuin viikoissa.
 • Lainanottajat, joilla on keskinkertainen luottokelpoisuus ja jotka eivät välttämättä saa pankkien huippukorkoja.
 • Ne, joille nopea hyväksyntä ja rahoitus ovat tärkeämpiä kuin alhaiset korot.
 • Henkilöt, jotka tarvitsevat pienempiä, enintään muutaman tuhannen euron lainoja.
 • Asiakkaat, jotka haluavat helpon hakuprosessin ja tilinhallinnan.
 • Kaikki, joilla ei ole aikaa käydä pankin konttorissa perinteistä lainaa varten.
 • Jos arvostat nopeutta, mukavuutta ja joustavuutta lainaamisessa, Ferratum sopii todennäköisesti hyvin tarpeisiisi. Hae lainaa verkossa muutamassa minuutissa ja saat rahasi poikkeuksellisen nopeasti.

Parhaiden Ferratum lainatarjousten saaminen

Kuten minkä tahansa lainanantajan kohdalla, Ferratumin kilpailukykyisimpien lainatarjousten saamiseksi on olemassa useita vinkkejä:

 • Vahvat luottotiedot. Asiakkaat, joiden pisteet ovat yli 700, saavat alhaisimmat korot. Tarkista raporttisi ja paranna pisteitäsi tarvittaessa.
 • Lainaa vain sen verran kuin tarvitset. Pienemmän lainasumman hakeminen tarkoittaa yleensä parempia ehtoja. Vältä luottorajojen ylittämistä.
 • Aseta mukava takaisinmaksuaika. Valitse pidempi laina-aika, esimerkiksi 2-3 vuotta, jotta kuukausierät ovat pienemmät ja helpommin hallittavissa.
 • Toimita kaikki pyydetyt asiakirjat, jotta henkilöllisyys ja tulot voidaan todentaa nopeasti. Tämä osoittaa vastuullisuutta.
 • Yhdistä kaikki pankkitilisi, älä vain yhtä. Se antaa täydellisemmän taloudellisen kuvan.
 • Hae vain yhtä lainaa kerrallaan miltä tahansa lainanantajalta. Jos haet kaikkia lainoja, saat kielteisen päätöksen.
 • Maksa kaikki laskut ajallaan jatkossa. Osoita, että pystyt hoitamaan velkasi vastuullisesti.

Näiden vinkkien noudattaminen parantaa mahdollisuuksiasi saada Ferratumilta taloudelliseen tilanteeseesi nähden parhaat korot ja ehdot.

Tuomio: Ferratum on huippuvaihtoehto, jos haluat saada nopeasti varoja.

Koska olen käyttänyt Ferratumin lainoja useiden vuosien ajan, voin suositella niitä luottavaisin mielin erityisesti lainanottajille, jotka pitävät nopeutta ja mukavuutta tärkeinä.

Hakemusprosessi on uskomattoman nopea, hyväksynnät ovat nopeita ja rahoitus saadaan nopeasti. Korot ovat poikkeukselliseen palveluun nähden kohtuulliset.

Ferratum on ansainnut paikkansa Suomen parhaana nettiluotonantajana kilpailukykyisten korkojen, joustavien ehtojen, helpon tilinhallinnan ja erinomaisen asiakaspalvelun ansiosta. Jos tarvitset henkilökohtaista lainaa ASAP, Ferratumin tulisi olla ensimmäinen pysäkkisi.

Voit myös lukea aiheesta yhdistelylaina kokemuksia jotta saat paremman käsityksen paremman lainan valinnasta

Johtopäätös

Ferratum on ollut lainanantajani, kun tarvitsen henkilökohtaista lainaa nopeasti, kiitos nopean hakuprosessin, nopeiden päätösten ja rahoitusaikojen. Heidän lainansa on suunniteltu nopeutta ja mukavuutta varten.

Vaikka Ferratumin korot eivät ole halvinta saatavilla olevaa rahoitusta, ne ovat reiluja ja kohtuuhintaisia vastuullisille lainanottajille. Heidän maailmanluokan palvelunsa tekee lainan saamisesta uskomattoman helppoa ja vaivatonta.

Suosittelen vilpittömästi harkitsemaan Ferratumia, jos tarvitset joskus nopeasti varoja ja priorisoit nopeutettuja hyväksyntöjä ja rahoitusta. Jos haluat nopeimman ja kätevimmän laina kokemuksia, Ferratum on vaikea voittaa.

Lue Asiakkaan rehellinen arvostelu aiheesta fixura kokemuksia

Lue myös – komplett bank kokemuksia ja asiakkaan arvostelu

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Ferratum Kokemuksia

Kuinka nopeasti voin saada Ferratum-lainan?

Ferratum tarjoaa yhden nopeimmista saatavilla olevista lainaprosesseista. Voit täyttää sähköisen hakemuksen alle 10 minuutissa ja saada päätöksen jopa 1 tunnissa. Jos laina hyväksytään, voit saada varat tilillesi jo samana päivänä.

Mitä lainasummia Ferratum tarjoaa?

Ferratum tarjoaa henkilökohtaisia lainoja 300-4 000 euron välillä. Summa, johon olet oikeutettu, riippuu muun muassa tuloistasi, luottotiedoistasi ja olemassa olevista veloistasi. Voit saada ennakkohyväksyttyjä lainatarjouksia Ferratumin verkkosivustolla antamalla joitakin henkilökohtaisia perustietoja.

Tekeekö Ferratum luottotarkastuksia?

Kyllä, Ferratum tekee luottotarkastuksen osana hakemuksesi arviointia. Ne tarjoavat lainoja lainanottajille, joilla on keskimääräiset luottokelpoisuusvaatimukset, ei pelkästään täydelliset luottokelpoisuusvaatimukset. Hyvät luottotiedot parantavat hyväksyntämahdollisuuksiasi ja alentavat korkoja.

Millaiset ovat Ferratumin korot?

Ferratumin korot vaihtelevat tällä hetkellä noin 7 %:sta 20 %:n todelliseen vuosikorkoon lainasummasta ja henkilökohtaisista tekijöistä riippuen. Vaikka niiden korot eivät ole halvimmat, ne ovat säänneltyjä, kohtuuhintaisia ja avoimia. Ei piilotettuja maksuja.

Kuinka kauan minun on maksettava Ferratumin laina takaisin?

Takaisinmaksuajat vaihtelevat 6 kuukaudesta 3 vuoteen riippuen lainan koosta, johon olet oikeutettu, ja mieltymyksestäsi. Pidemmillä lainaehdoilla kuukausierät ovat pienemmät, mutta kokonaiskorkokustannukset ovat korkeammat.

Mitkä ovat Ferratumin maksut?

Ainoat maksut ovat tilinhoitomaksu, joka on noin 5-10 euroa kuukaudessa, ja mahdolliset myöhästymismaksut, jos myöhästyt lyhennyksestä. Ennakkomaksuja ei ole, jos maksat lainan ennenaikaisesti pois.

Voinko hakea Ferratumin lainaa huonoilla luottotiedoilla?

Ferratum voi hyväksyä lainanottajia, joiden luottokelpoisuus ei ole täydellinen, mutta korkosi on korkeampi kuin lainanottajalla, jolla on erittäin hyvä luottokelpoisuus. Luotonantajat tarkastelevat koko taloudellista profiiliasi, eivät pelkästään luottotietojasi.

Miten maksan Ferratum-lainani takaisin?

Takaisinmaksu tapahtuu kätevästi suorana nostona pankkitililtäsi sovittuun aikatauluun perustuvina eräpäivinä (viikoittain, kahden viikon välein, kuukausittain jne.). Voit suorittaa lisämaksuja verkkopankin kautta.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *