Qred Kokemuksia – Lue Arvostelut Qred VISA ja Yrityslaina

Qred yrityslaina tarjoaa nopean ja joustavan rahoitusratkaisun yrityksille, jotka tarvitsevat pääomaa ilman perinteisiä vakuuksia. Tämä artikkeli syventyy Qredin tarjoamaan yrityslainaan, sen hakuprosessiin, hinnoitteluun ja asiakas qred kokemuksia. Lue eteenpäin saadaksesi kattavan käsityksen siitä, mitä Qred voi tarjota yrityksellesi.

qred oy

Mikä on qred yrityslaina?

Qred on ruotsalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa vakuudettomia yrityslainoja Suomessa. Qred Yrityslaina Oy toimii Suomen markkinoilla tarjoten joustavia rahoitusratkaisuja yrityksille eri tarpeisiin. Laina-asiakkaat voivat hakea lainaa nopeasti ja vaivattomasti ilman tarvetta reaalivakuuksille.

Millainen yritys voi saada lainaa qrediltä?

Qred myöntää lainaa eri yritysmuodoille, mukaan lukien toiminimet. Seuraavat ehdot täytyy kuitenkin täyttyä:

  • Yrityksesi on ollut toiminnassa vähintään kolme kuukautta ja sillä on liikevaihtoa.
  • Yrityksesi tiedot löytyvät kaupparekisteristä.
  • Yritykselläsi ei ole tuoreita maksuhäiriömerkintöjä.
  • Sinulla on vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Lainan määrä vaihtelee yrityksen liikevaihdon mukaan. Qred voi myöntää lainaa 1000–200 000 euroa riippuen yrityksen taloudellisesta tilanteesta.

Mihin tilanteisiin qredin yrityslaina soveltuu?

Qred-yrityslaina on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa rahoitusta. Se soveltuu muun muassa seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  • Laitteiden Hankinta: Jos yrityksesi tarvitsee nopeasti uuden tuotantokoneen.
  • Alkuvaiheen Kasvu: Erityisesti uusille yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta investointeihin tai henkilökunnan palkkaamiseen.
  • Pikainen Rahoitus: Kun lainan hakeminen pankista ei ole mahdollista tai sen prosessi kestää liian kauan.

Jos rahantarve ei ole äkillinen ja yritykselläsi on reaalivakuuksia, pankkilaina voi olla parempi vaihtoehto.

Mikä on qred yrityslainan korko?

qred yrityslainan korko on läpinäkyvää. Minimissään lainan kuukausikorko on 1,75 % lainasummasta. Tarkka korko määräytyy yrityksesi lainakelpoisuuden mukaan.

LainasummaKuukausikorkoKokonaishinta (3 kk)
10 000 €2,5 %750 €

Lainan voi maksaa pois etuajassa ilman lisäkuluja. Mikäli maksaminen viivästyy, lisäkustannukset voivat sisältää maksumuistutuksen ja viivästyskorkoa.

Kuinka hakea qred yrityslaina?

Lainan hakeminen Qrediltä on yksinkertaista ja tapahtuu sähköisesti. Hakemukseen tarvitset seuraavat tiedot:

  • Yrityksesi Y-tunnus
  • Hakemasi lainasumma
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Hyväksyttyä lainatarjousta varten allekirjoitat sopimuksen sähköisesti ja rahat siirretään tilillesi saman tai seuraavan päivän aikana.

Miten qred yrityslaina maksetaan takaisin?

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Voit valita laskutustavan:

  • Sähköpostilasku: Ilmainen
  • Paperilasku: 5 € lisämaksu

Lainan takaisinmaksuaika on 1-18 kuukautta. Voit maksaa lainan kokonaisuudessaan pois etukäteen ilman lisäkustannuksia.

Millaisia kokemuksia qred yrityslaina ottajilta löytyy?

Qredin yrityslaina on arvioitu monilla foorumeilla ja vertailusivustoilla. Yleisesti ottaen asiakas kokemuksia ovat positiivisia:

  • Nopea Hakuprosessi: Monet käyttäjät arvostavat lainan hakuprosessin nopeutta ja helppoutta.
  • Asiakaspalvelu: Asiakaspalvelu saa kiitosta nopeudestaan ja ystävällisyydestään.

Kokemukset hinnoittelusta ovat jakautuneet. Hyvä luottokelpoisuus voi tuoda edullisemman lainan, kun taas huonompi tilanne voi johtaa korkeampiin kustannuksiin.

qred yrityslaina kokemuksia

Qred yrityslaina kokemuksia

Qred yrityslaina on saanut vaihtelevaa palautetta asiakkailtaan. Kokemuksia vaihtelevat henkilökohtaisista tarinoista ja käytännön kokemuksista, jotka voivat auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen.

Positiiviset Kokemukset

  • Nopea Hakuprosessi: Monet käyttäjät ovat kiittäneet Qredin lainahakemuksen nopeutta. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on yksinkertaista ja nopeaa, ja hyväksytyt lainat maksetaan usein samana päivänä.
  • Helppo Hakeminen: Qredin lainahakemus ei vaadi pitkää paperityötä tai monimutkaisia asiakirjoja, mikä tekee prosessista vaivattoman.
  • Joustavat Maksuehdot: Qredin lainasopimukset tarjoavat joustavia takaisinmaksuvaihtoehtoja, jotka mukautuvat yrityksen tarpeisiin.

Negatiiviset Kokemukset

  • Korkeat Korkokulut: Joillekin yrityksille Qredin lainojen kustannukset voivat olla korkeampia verrattuna muihin lainanantajiin. Tämä riippuu yrityksen luottokelpoisuudesta ja lainan määrästä.
  • Rajoitettu Tuki: Vaikka asiakaspalvelu on yleisesti ottaen nopeaa, osa käyttäjistä on raportoinut puutteista henkilökohtaisessa tuessa ja selvitettävissä asioissa.

Qred VISA kokemuksia

Qred VISA on yritysluottokortti, joka tarjoaa erinomaisia etuja ja joustavuutta yritysten päivittäisiin tarpeisiin. Se on saanut hyvää palautetta monilta yrityskäyttäjiltä.

Positiiviset Kokemukset

  • Kätevät Maksuehdot: Qred VISA tarjoaa jopa 45 päivän korottoman maksuaikavälin, mikä antaa yrityksille joustoa kassavirran hallinnassa.
  • 1 % Maksutapaetu: Kortin käyttäjät saavat 1 % maksutapaetua kaikista hankinnoistaan, mikä voi tuoda merkittäviä säästöjä erityisesti suurissa ostoissa.
  • Ei Kiinteitä Kuluja: Kortissa ei ole kiinteitä vuosimaksuja tai ylläpitokuluja, mikä tekee siitä kustannustehokkaan vaihtoehdon.

Negatiiviset Kokemukset

  • Korkeammat Korot Osamaksuille: Jos kortin laskun maksaa osittain, siihen lisätään korko, joka alkaa 1,95 % kuukaudessa. Tämä voi olla huono uutinen yrityksille, jotka tarvitsevat pidempää maksuaikaa.
  • Rajalliset Hyödyt: Jotkut käyttäjät ovat kokeneet, että kortin tarjoamat edut eivät aina ole riittävän houkuttelevia verrattuna muihin yritysluottokortteihin.
qred visa luottokortti yksityiskohta

qred asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Qred Yrityslaina Oy kuuluu ruotsalaiseen Qred AB -konserniin, joka on toiminut vuodesta 2014. Suomen toimipiste sijaitsee osoitteessa:

Postiosoite:
Korkeavuorenkatu 30
00130 Helsinki

asiakaspalvelu:

Puhelin: (09) 424 503 99
Sähköposti: [email protected]

Qred on Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa ja tarjoaa luotettavaa palvelua.

qred asiakaspalvelu

Johtopäätös

Qred tarjoaa vakuudettomia yrityslainoja, jotka voivat olla kätevä ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat nopeaa rahoitusta ilman kiinteitä vakuuksia. Qredin lainahakemus on helppo ja ilmainen, ja lainan takaisinmaksu on joustavaa.

Asiakkaat arvostavat erityisesti lainan saamisen nopeutta ja asiakaspalvelun tehokkuutta. Kuitenkin, lainan hinta voi vaihdella yrityksen lainakelpoisuuden mukaan, joten on tärkeää tarkistaa ajankohtaiset hinnat ennen päätöksentekoa.

Lue myös monefit kokemuksia ja asiantuntijoiden arvostelu 2024

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *